Women Of Nourished | Vrouwen die ons inspireren!

Category

Nourished Journal

Date

Jan 10, 2020

De aankomende maanden schijnen we de spotlight op Friends of Nourished, vrouwen die er voor ons geweest zijn, die onze missie en visie vanaf het begin gesteund hebben.  

 

Dit zijn vrouwen die de Nourised filosofie in alle facetten omarmen. Zij zijn liefhebbers van het leven, ze zijn down to earth, prachtig, fun-loving, en geven prioriteit aan een levensstijl die hen verbindt met de natuur en hun diepere zelf.  

 

Zij hebben ons niet alleen ondersteund in onze missie, ze hebben ons ook geïnspireerd, zij zijn onze muzen en helpen ons tot de essentie te komen van wie we zijn, wat we de wereld willen bieden, en hoe we dit kunnen doen op een manier dat het duurzaam is maar ook functioneel en bovenal ook mooi. 

 

Deze vrouwen zijn stuk voor stuk 'inspirational change-makers' op hun eigen manier. En deze eerste spot-light serie is een eerbetoon aan hen: 

 

Emanuelle Vos  (DJ & Herbalist) 

 

Chloe Leenheer (Actrice & Fotograaf)

 

Stephanie Van Den Sigtenhorst (Founder van Let's Talk Slow & Digital Content Creator)

 

Elise Milou (Blogger) 

 

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, hurraw, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, papaya, Biologi, Inika, Inika Organic, Jonny, Elise Milou, Emanuelle Vos, Chloe Chante, Chloe Leenheer, Let's Talk Slow

 

 

 

We salute you! 

 

Love & sunshine, 

Erin en Floor x

 

Je kunt hun inspirerende verhaal ook bekijken op ons YouTube Kanaal