We are Nourished

Nourished is Europe's Home of Clean Beauty & Natural Living.

Opgericht door twee vriendinnen Erin (een Aussie) & Floor (een Dutchie). Wij zijn liefhebbers van het leven en gepassioneerd over alles wat gezond en duurzaam is voor de mensheid en de planeet, terwijl we niet-veroordelend zijn en ieders persoonlijke keuzes omarmen en respecteren. 

In het kort, Nourished gaat over vriendelijker zijn voor jezelf en de planeet terwijl je nog steeds plezier ervaart en er niet gestrest van wordt 💁‍♀️💁‍♀️ We zijn beide gezondheidsprofessionals (Erin is een Chiropractor & Floor Diëtist) we hebben kennis & expertise in huis en die delen we het allerliefst met onze Nourished community. 

Heb je een vraag over één van onze producten of over een huidprobleem? Dat kan! Stuur ons gerust een mail, een insta DM of chatbericht via de website en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. De Nourished journal bevat een zee aan informatie over alles wat met clean beauty en natural living te maken heeft, dus neem zeker een kijkje in ons archief. 

Oh & we hebben ook een geweldig rewards programma voor onze Friends of Nourished waarmee je punten spaart bij elke aankoop, review die je schrijft en natuurlijk ontvang je punten op je verjaardag. Deze punten kun je inwisselen voor gratis verzending, kortingscodes & vouchers! Het is helemaal gratis om mee te doen... Voor meer info klink op de link.

We zijn dankbaar dat jullie naar ons toekomen zodat we onze passie samen kunnen delen. Welkom bij Nourished! Love & Sunshine, Erin & Floor  

Science is our language, it doesn't need to be yours.

De voordelen van jezelf verzorgen - Nourising

Wij geloven dat jezelf verzorgen is dat je jezelf alle ingrediënten geeft die zorgen voor een gelukkig & gezond leven, in plaats van onszelf beperking opleggen of ontkennen. 

Jezelf verzorgen met clean beauty & natuurlijke producten kan een enorm effect hebben op je gezondheid & welzijn door je blootstelling aan onnodige chemicaliën & gifstoffen te verminderen. Daarnaast heeft het ook een positieve impact veel verder dan onszelf en de mensen om ons heen....

Voor de planeet

Het vermindert toxische stoffen die in onze waterwegen en bodem terechtkomen en schade veroorzaken aan het delicate evenwicht van het ecologische systeem van de natuur

Voor de dieren

Het helpt een einde te maken aan dierenmishandeling

Voor de toekomst

Het moedigt grote bedrijven en merken aan om beslissingen te nemen op basis van mens en milieu, in plaats van alleen winst.

Geselecteerd door Nourished

In een tijd waarin 'greenwashing' normaal is en we dagelijks voor de gek worden gehouden door grote bedrijven die ons doen geloven dat we iets kopen dat goed is voor ons en goed voor de planeet, zijn transparantie en eerlijkheid belangrijker dan ooit tevoren.   

Bij Nourished leggen we de lat hoog wanneer we producten uitkiezen voor ons assortiment. We besteden honderden uren aan het onderzoeken van merken, ingrediënten en certificeringen om er zeker van te zijn dat we alleen de meest natuurlijke, veilige en effectieve producten uit Australië, Nieuw-Zeeland en daarbuiten aanbieden. Wij doen het harde werk zodat jij dat niet hoeft te doen en zodat je erop kunt VERTROUWEN dat jouw producten ook echt clean & green zijn.  

Wij hebben een persoonlijke band met al onze merken en kiezen ze niet alleen op basis van hun inzet om de beste natuurlijke producten te maken, maar ook omdat sociale en ecologische rechtvaardigheid één van hun kernwaarden is.