Nourished Journal

Women Of Nourished | Emanuelle Vos

Jan 10, 2020

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, hurraw, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, papaya, Biologi, Inika, Emanuelle Vos, Jonny,

DJ, moeder & herbalist Emanuelle Vos spreekt over het jongleren van moederschap en nachtleven, vertelt wanneer zij zich het meest in haar element voelt, en wat haar favoriete clean beauty product is voor haarzelf en haar dochter Zya.

 

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, hurraw, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, papaya, Biologi, Inika, Inika Organic, Jonny, Emanuelle Vos

 

Ik heb een nachtleven als DJ en een dagleven als moeder. Het nachtleven heeft me echt geholpen in het moederschap, omdat ik zo gewend was om pas laat te gaan slapen en altijd op hetzelfde tijdstip op te staan, dus voor mij was minder slapen geen probleem.

 

"Muziek is voor mij een fantastische manier om energie te delen, maar ook om mensen uit te nodigen om hun dagelijkse zorgen even los te laten, om vrij te zijn en lol te hebben."

Je kunt zijn wie je wil zijn, op ieder moment, dat is mijn missie als ik aan het DJ-en ben, harmonie en ruimte creëren dat mensen het gevoel hebben dat ze zichzelf echt kunnen openen en losgaan. Dat zie ik graag, daarvoor DJ ik!  

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, hurraw, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, papaya, Biologi, Inika, Inika Organic, Jonny, Emanuelle Vos

Ik hou van muziek, maar ik ben zowel in mijn element als ik naakt ben als wanneer ik mezelf uitdos. Ik vind het heerlijk om mezelf mooi aan te kleden en sieraden om te doen. Ik vind het fijn om de tijd te nemen om mezelf te stylen, om lipstick op te doen.... dat is zeker onderdeel van wie ik ben en dat maakt ook dat ik me voel als 'ik'.  Wanneer ik de tijd neem om dit te doen voor mezelf voel ik mij 'empowered' ofwel sterk. Maar het is niet dat ik me echt 'naakt' of kwetsbaar voel als ik naakt ben, ik ben nog steeds heel erg mezelf, maar als ik de tijd neem om deze dingen te doen, druk ik mezelf nog meer uit. 

"Wanneer ik een hoofddoek of een jurk draag en mijn lippenstift op doe en er gewoon voor ga, plezier heb, feest, dans, dan voel ik me op mijn best."  

Mijn favoriete Nourished product is de Goji Cleansing Oil van Sans [ceuticals]... om weer te un-dressen en naakt te zijn... ha!  

Ik ben er super blij mee! Ik gebruik het in de ochtend en in de avond. Ik gebruik het ook voor mijn dochter Zya als body wash. Ik masseer de Goji Cleanser over haar hele lichaam voordat ik haar in bad doe en daarna is haar huid super zacht en ruikt ze heerlijk.  

 

 

    @emanuellevos