Woman Of Nourished | Ajgul Agayeva

Category

Nourished Journal

Date

Sep 30, 2021

'Toen ik zwanger was, was ik de eerste 20 weken depressief. Maar toen Sev werd geboren was er zoveel emotie, het was als drugs voor mijn lichaam en alles kwam eruit en er was zoveel liefde! Hij was mijn grootste geschenk!'

Influencer, moeder van drie kinderen en liefhebber van alles wat duurzaam is; Ajgul Agayeva vertelt over haar strijd met depressie, haar belangrijkste waarden en haar grootse geschenk: haar kinderen.

Ajgul Agayeva, Nourished, Natuurlijke Makeup, Natuurlijke Make-up, Woman Of Nourished, Women Of Nourished

 

 

Ik ben een moeder van drie kinderen, drie jongens. Een tweeling: Eshgin & Lenn en mijn jongste zoon Sev, is 5 maanden oud. Ik leer graag meer over duurzaamheid. Ons hele huishouden is vegetarisch en dat is een goede start naar mijn mening.

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap wilde ik niet veel producten gebruiken omdat ik dacht 'ze zijn niet clean' en is het wel goed voor mijn baby's? Dus daar begon mijn reis, op zoek naar gezondere & groenere producten tijdens mijn zwangerschap voor mijn huid, maar ook mijn tandenborstel, tandpasta, gezond eten en..... heel veel McDonalds frietjes! Haaaa zwangerschapscraving!

 

Mijn eerste zwangerschap was erg zwaar. En mijn tweede was ook niet ideaal omdat het nogal onverwacht was. Ik had zoiets van 'Oh jeetje hoe ga ik dit doen? Drie kinderen onder de 3 jaar. Dat is veel! Maar het krijgen van Sev, mijn derde kind, heeft me geholpen om van het trauma van de eerste zwangerschap te herstellen. Liefde overwint echt alles! 

 

Ajgul Agayeva, Nourished, Natuurlijke Makeup, Natuurlijke Make-up, Woman Of Nourished, Women Of Nourished

 

 

'Ik zou mezelf omschrijven als aardig, chaotisch, enthousiast, extravert, eerlijk, loyaal... als je echt een vriendin of familie van me bent, zal ik ALLES voor je doen.'

 

Ik zou graag in een ander Europees land willen wonen. Het liefst zou ik op Bali wonen, maar dat is te ver weg van mijn familie en dat wil ik niet. Dus Spanje of Italië of ergens anders waar het warm is, zou geweldig zijn. En ik zou graag een reis rond de wereld maken in een camper, een groot avontuur beleven met mijn familie.

 

 

 

 


'Ik hoop mijn kinderen te leren aardig en liefdevol te zijn, maar ook dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Je moet altijd met jezelf leven, dus wees lief voor jezelf en houd meer van jezelf. Wees extravert. Geniet van de wereld. Geniet van vrienden en familie. Familie staat bij mij op nummer 1 in het leven.'  

Ajgul Agayeva, Nourished, Natuurlijke Makeup, Natuurlijke Make-up, Woman Of Nourished, Women Of Nourished

 

Ik denk dat het eerste product dat ik bij Nourished kocht eigenlijk iets voor mijn kindjes was. Ze zijn nu 3 jaar oud. Ik kocht de Vapour Rub Baby van {SIMPLE as that}. Iemand gaf me de tip om op jullie website te kijken en ik dacht 'Oh my gosh!' Er bestaat gewoon iets als clean make-up en clean foundation! Het was de eerste keer dat ik me realiseerde dat er natuurlijke opties waren voor de meeste dingen die ik dagelijks gebruikte.

'Ik realiseerde me dat de natuurlijke producten nog beter werkten, want vroeger kreeg ik puistjes als ik foundation droeg en nu, met de Ere Perez Havermelk Foundation, krijg ik ze niet meer. '

 

Ajgul haar favoriete Nourished producten:

 + Ere Perez Havermelk Foundation
+ Ere Perez Carrot Colour Pot
+ {SIMPLE as that} Baby Vapour Rub 

 

Bekijk het volledige interview met Ajgul op YouTube

 

of luister naar onze Podcast op Spotify

 

Volg ons op Pinterest om de volledige shoot met Ajgul te zien 
Woman Of Nourished | @ajgul_agayeva
Shoot locatie: Hotel Jakarta Amsterdam 

 

 

  

Gerelateerd aan artikel

Biologi, face serum, Biologi Nederland, Biologi x Nourished.nl, Nourished.nl, BF biologi Body Serum, Bd biologi Face Serum, Bk biologi Eye Serum, Bl nourish lip serum, biologi europe, 100% active skincare, acne remedie, natuurlijke creme tegen acne, BM regenerate Anti-Aging Serum, Anti-aging.

Bf - Restore Face & Body Serum

Biologi

Vanaf €10.40

Mask Created with Sketch.
Simple As That - Nourished Nederland, {Simple As That} Moisturizer, Kokosolie, jojobaolie, natuurlijke moisturizer, natuurlijke huidverzorging, vegan huidverzorging, australian made, Simple as That Moisturizer, nourished nederland, 100% biologische huidverzorging, groene drogist, milieuvriendelijke huidverzorging, natuurlijke cometica, vegan makeup, duurzaam ondernemen, groene webshop, Romy Boomsma Favoriet

Moisturizer

{SIMPLE as that}

€20.25

Mask Created with Sketch.
Nourished Nederland - Ere Perez, natuurlijke make-up, vegan make-up, vegan cosmetica, natuurlijke cosmetica, Groene drogist, SOS creme, Ere Perez Papaya SOS Marmalade, paw paw creme, Australian paw paw creme, natuurlijke gezichtsverzorging, rescue creme.

Papaya SOS Marmelade

Ere Perez

€33.50

Mask Created with Sketch.
Pure papaya SKIN FOOD, multi-use paw paw & calendula creme, repair, nourish, soothe, 100% natural formula, vegan balm, pure papaya ointment, pure papaya skin food, skin food, pure papaya nourished, nourished pure papaya, sos marmelade, sos balm, nourished sos creme.

Papaya Ointment/ Skin Food

PURE Papaya Care

Vanaf €11.99

Mask Created with Sketch.