Nourished Journal

Wat Nemen Wij Mee Op Vakantie

Jun 07, 2022

What We're Taking On Vacation

Heb jij je ooit afgevraagd wat twee clean beautyexperts meenemen op vakantie? Volgende week vliegen Floor en ik naar Griekenland voor onze jaarlijkse workwives-vakantie en we kunnen echt niet wachten! Het zijn 12 drukke maanden geweest voor Nourished, nou ja.... voor iedereen eigenlijk, en dus kijken we ECHT uit naar de R&R.

 

We verblijven op het eiland Samos en we visualiseren een week waarin we zwemmen, snorkelen, strandwandelingen maken, niks doen bij het zwembad met een boek, eten en misschien zelfs een paar heerlijke pina colada's!

 

Lees verder om te weten te komen welke producten uit de Nourished collectie het hebben gehaald en een VIP limited edition plekje in onze bagage krijgen.

 

Natuurlijke Fake Tan

Aangezien 80% van de tekenen van veroudering veroorzaakt worden door schade door de zon, denk wij 'fake it'! Onze all time FAVORIETE biologische tanning merk Three Warriors heeft twee producten die wij mee zullen nemen op vakantie: 

Face Tan Aqua Mist - de BESTE gezichtsbruiner ooit!
Self-Tan Mousse - voor een prachtige diepe, donkere bruine kleur die natuurlijk is en zonder schade door de zon! 

Three Warriors, fake tan, organic tan, natural tan


Natuurlijke Zonnebrand 

Als clean beauty experts denken wij altijd na over de impact van onze beautyrituelen op het milieu. Daarom pakken wij in: onze rif-veilige, oceaanvriendelijke, volledig natuurlijke zonnebrandcrème van Little Urchin. Verkrijgbaar in vier verschillende soorten:

 

Natuurlijke Zonnebrand SPF30

Natuurlijke Zinc Zonnebrand SPF 50+

Natuurlijke Zinc Stick Zonnebrand SPF 50+

Natuurlijke Getinted Zonnebrand SPF30

 

We hebben ervoor gekozen om ze allemaal te gebruiken! We gebruiken graag de getinte optie voor ons gezicht en de andere voor ons lichaam. De Zinc Stick Clear is ook een geweldige optie om in je handtas te bewaren om gedurende de dag opnieuw aan te brengen.  

 

Little Urchin, natural sunscreen, natural sun cream, suncream, natuurlijke zonnebrand, zon


Solid Cleanser

We gaan ruimte besparen in onze koffer en minder snel aan onze max zitten van vloeistoffen door onze eigen Nourished Daily Zeep Barren om ons gezicht te reinigen. De Cleanse Bar voor de Droge Huid wordt onze go-to voor deze reis, omdat deze is geformuleerd speciaal voor je gezicht, maar ook geschikt is voor het hele lichaam. Aangezien we ons in de zon, zee en branding gaan bevinden is deze solid sensitive skin cleanse bar het perfecte tegengif voor een droge huid.


Exfoliant 

Omdat we ons gezicht en lichaam meerdere keren per dag insmeren met zonnebrandcrème, vinden we het gebruik van een natuurlijke exfoliant essentieel. Om de 2-3 dagen scrub je zachtjes de zinkoxide weg die op de huid ligt en zo een fysieke barrière vormt ter bescherming tegen de zon. Onze favoriete exfoliant? De Bio Active Exfoliant van Sans [ceuticals] natuurlijk. Dit is voor ons een essentieel vakantieproduct om onze poriën te ontdoen van vet, zweet en vuil dat zich vaak ophoopt tijdens vakantieactiviteiten.


Droogshampoo 

Als je de genialiteit van droogshampoo nog niet hebt ontdekt, dan mis je echt iets! De Nourished x Romy Droogshampoo + Styling Poeder + Scalp Treatment is het multifunctionele product dat een toppositie verdient in je vakantiebagage! Het helpt je het vettige haar van zonnebrandcrème, zweet en zeewater in een handomdraai kwijt te raken. Het fungeert ook als een styling en/ of volumepoeder EN een hoofdhuid behandeling die kalmeert, irritatie vermindert en de huidbarrière verbetert. Bespaar tijd en ruimte met drie producten in één!


Waterproof Mascara

Moet ik nog meer zeggen? Ik bedank Ere Perez elke keer weer als ik in de oceaan of het zwembad zwem voor haar prachtige Avocado Waterproof Mascara. Let op: je hebt een make-up remover of micellair water nodig om deze geweldige mascara aan het eind van de dag te verwijderen, want hij blijft super lang zitten!


Wild Pansy Tinted Lip Bar - Wish

We houden er niet van om veel make-up te dragen en we dragen nog minder als we op vakantie zijn. Maaaaar we houden echter wel van een lip tint voor een drankje en hapje in de avond. Deze getinte lip bar in Wish van Ere Perez hydrateert en verzorgd je lippen en geeft ze een subtiele koraalkleur die perfect is voor op vakantie. Kan ook voorzichtig op de appel van je wangen worden aangebracht om een zachte blos te geven.


Cellular Repair 

Voor de liefhebbers van Sans [ceuticals] raden we de Cellular Repair Body + Face Lotion aan voor alle dagen die je in de zon doorbrengt. Deze lotion is heerlijk hydraterend en helpt huidbeschadiging door blootstelling aan de zon tegen te gaan dankzij het actieve ingrediënt Niacinamide. De perfecte after sun lotion!


De perfecte mani/pedi 

Blote, gebruinde tenen zien er extra goed uit en voelen geweldig met een kleuraccent! Ik kies voor: Kester Black's Tall Poppy en Floor gaat voor Cool Aid. Twee klassieke kleuren die ook nog eens 12-free, waterdoorlatend, vegan & cruelty-free zijn.

Blijf onze insta stories volgen voor vakantie-inspo & ontdek in de tussentijd meer vakantie essentials in onze reiscollectie

 

Liefs, Floor & Erin