Nourished Journal

Kan een lange afstand relatie werken?

Jun 07, 2022

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], Soapwalla, Hurraw, Bondi Wash, Cedar + Stone, Jack N Jill. {SIMPLE as that}, Kester Black, Soléo Organics

Je vraagt je vast en zeker af wat dit onderwerp te maken heeft met Clean Beauty & Natural Living? In het geval van Nourished heeft het er veel mee te maken! 

Nederland - Australië  

Sommige van jullie is het vast weleens opgevallen dat je Floor en mijzelf bijna nooit samen ziet op een foto (op eens in de jaar na). De reden hiervoor is en dat hebben sommige van jullie jezelf misschien niet gerealiseerd, is dat wij een lange afstand (werk) relatie hebben. Floor woont in Nederland en ik woon in Sydney Australië! 

Ontmoeting

Floor en ik hebben elkaar leren kennen terwijl we samen in een gezondheidspraktijk werkten in oud-zuid in Amsterdam. Ik werkte als Chiropractor en Floor als diëtist. We hadden meteen een connectie en deelde een passie en liefde voor alles natuurlijk. Floor was vaak verward over mijn geklaag over de schaarste van fijne, mooie natuurlijke Beauty producten. Natuurlijk... je had best wel wat opties in de natuurwinkel maar het was allemaal zo basic en saai. Ik wilde mooie producten, verzorgend, goed werkend, zacht.... iets waarmee ik mezelf iedere dag kon verzorgen. Een cadeautje en moment voor mezelf. 

Het was in 2016, toen Floor mij bezocht in Australië dat ze realiseerde waar ik het over had. Op een dag kwam ze uit mijn badkamer en zei: 

'Babe, ik heb net je deodorant geprobeerd en deze is zoooo fijn! En helemaal natuurlijk en alle andere producten in je badkamer ook?! Ik ga alles proberen.' 

Ik moest lachen omdat het niet heel Australisch was om dat te doen... althans dan zou je het niet vertellen. Floor vroeg waar ze de producten kon kopen en ik opende mijn computer en liet haar een webshop zien. Floor keek naar mij en zei:

'Wat heerlijk dat je al deze natuurlijke merken online kunt kopen in een online boetiek. Dit hebben we in Nederland ook nodig.' 

En zo is Nourished geboren! 

Toen we Nourished oprichten besloten Floor en ik dat onze eerste prioriteit onze relatie zou zijn, ons bedrijf komt op de tweede plaats en met deze waarden, die geworteld zit in ons bedrijf worden we door het doolhof van het runnen van een bedrijf geleidt. We hebben samen, wat bijna onmogelijk leek mogelijk gemaakt. We runnen met zijn tweeën een bedrijf vanaf de andere kant van de wereld. 

Klokje rond

Floor en ik werken 7 dagen per week samen. We communiceren via email, slack, whatsapp, messenger en instagram en natuurlijk via de telefoon. We 'staan aan' van 5.30 am Sydney tijd tot 6 pm Amsterdam tijd. Dit betekent dat we 20,5 uur in de wintertijd en 18,5 uur in de zomertijd bereikbaar zijn. 

Rolverdeling

Onze unieke locatie heeft ervoor gezorgd dat we hele specifieke rollen hebben binnen het bedrijf. Dit zorgt voor duidelijkheid binnen de relatie wat goed is voor ieders relatie ;) We kunnen allebei goed zelfstandig werken en in een team. Doordat we 'in het echt' samen hebben gewerkt weten we hoe elkaars persoonlijkheid in elkaar steekt. We zijn gezegend dat we allebei oog voor detail hebben en graag organiseren! We kennen elkaars sterke en zwakke kanten en hoe we elkaar soms moeten steunen en aanvullen. 

Floor zorgt voor onze dagelijkse activiteiten, opslag, voorraad en evenementen, ik zorg voor de inkoop van onze Australische en Kiwi merken, merkrelaties en een deel van de planning op langere termijn en ons kleine team zorgt voor de rest! Ik vind het heerlijk dat ik voor werk naar Nederland kan komen en op die manier kunnen we weer re-connecten in het echte leven. Voor mij is het belangrijk om Nourished te voelen, klanten te ontmoeten en de buzz te zien, want in Australië opereren we niet dus dat voelt heel anders. 

Liefde & vertrouwen

Zoals elke relatie hebben ook wij ups en downs, maar hoe dan ook we blijven bij onze waarden en onderhouden onze persoonlijke relatie en missie: om de beste Clean Beauty & Natural Living merken naar Nederland te brengen. 

Wij willen iedereen persoonlijk bedanken die onze droom helpt te verwezenlijken. We hadden Nourished niet zo kunnen bouwen zonder jullie vertrouwen en support. Bedankt dat jullie de liefde voor een Clean Beauty & Natural Living leefstijl met ons delen. 

Love & Sunshine, 

Floor en Erin XXX 

-