Nourished Journal

Hoe De Moderne Wereld Je Huid Aantast

May 31, 2022

Biologi, Vit C Serum, Vitamin C Serum, Vitamine C Serum, plant serum, plant-based serum, serum, natuurlijke huidverzorging, natural serum, natural skincare, natural skin care

Laten we het eens hebben over hoe de moderne wereld je huid beschadigt en over HET baanbrekende product dat is ontwikkeld om deze schade door het milieu tegen te gaan.

 

Als er één ding duidelijk wordt uit voortdurend onderzoek, dan is het wel dat de huid het zwaar te verduren heeft in de moderne wereld.

 

Van vroegtijdige veroudering, meer roodheid in de huid en overgevoeligheid van de huid tot de toename van chronische huidproblemen. Consumenten moeten tegenwoordig veel harder vechten om de schade aan hun huid te bestrijden die wordt veroorzaakt door drie milieu-invloeden waar je niet of nauwelijks aan kunt ontsnappen.  

 

Milieuvervuiling  

Het beeld van forenzen met gezichtsmaskers in met smog gevulde steden wekt de illusie dat vervuiling alleen schade veroorzaakt bij inademing.

 

Maar wat gebeurt er wanneer de huid, het grootste orgaan van het lichaam, de hele dag en elke dag aan vervuiling wordt blootgesteld?

 

De huid speelt een vitale rol in de algehele gezondheid van ons lichaam. De buitenste huidlaag werkt als een beschermende barrière om het lichaam te beschermen tegen giftige stoffen en synthetische microdeeltjes die worden aangetroffen in uitlaatgassen, pesticiden, smog en sigarettenrook.

Overmatige blootstelling aan deze schadelijke stoffen kan leiden tot een beschadigde huidbarrière, dit kan zich uitten in een droge, gebarsten, geïrriteerde huid die gevoelig is voor barstjes, plekjes en zweren.

 

Deze plekjes, vlekjes, barstjes en zweren zijn niet alleen pijnlijk en oncomfortabel, maar zorgen er ook voor dat gifstoffen uit het milieu de huid binnendringen en in het lichaam terechtkomen, wat leidt tot verdere schade en mogelijke gezondheidsproblemen.  

 

Hoewel we allemaal ons best doen om Clean & Green te leven, is vervuiling niet langer alleen een probleem voor onze longen en moet de huid sterk genoeg zijn om de impact van vervuiling te weerstaan.

 

Blue light of Blauw Licht

Hoewel we allemaal ons best doen om niet teveel 'screen tijd' te hebben, eist blootstelling aan blauw licht ongetwijfeld zijn tol op onze huid.

 

Daglichtblootstelling aan blauw licht is essentieel voor energie, voor een goede stemming en focus. Blauw licht komt van nature voor in zonlicht, we kunnen zeker niet ontkennen dat we het nodig hebben om goed te functioneren. 

 

Maar wanneer de hersenen worden blootgesteld aan blauw licht dat wordt uitgestraald door apparaten (schermen, mobiele telefoons en tablets), denken de hersenen dat het dag is en doet het lichaam wat het dan moet doen.... energie optimaliseren, stemming en focus verbeteren!

 

Deze blootstelling, vooral 's avonds, maakt ons alerter wanneer het tijd is om rustig aan te doen, en dit kan een ernstige impact hebben op je slaap, het belangrijkste moment voor je lichaam om te herstellen en voor celvernieuwing. 

 

UV straling 

Voortdurende blootstelling aan de zon kan leiden tot pigmentatie, zonnevlekken en zelfs chronische gezondheidsproblemen zoals kanker. Maar wist je dat schade door vrije radicalen, veroorzaakt door UVA- en UVB-stralen, kan leiden tot maar liefst 80% van de veroudering van je huid en lichaam!

 

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van een dagelijkse huidverzorgingsroutine, het beschermd de huid tot ongeveer 80% tegen fijne lijntjes en het verlies aan elasticiteit maar is dat genoeg?

 Biologi, Vit C Serum, Vitamin C Serum, Vitamine C Serum, plant serum, plant-based serum, serum, natuurlijke huidverzorging, natural serum, natural skincare, natural skin care

Maak Kennis Met: Bg Defence Anti-Pollution Serum 

Nu de moderne wereld de huid en de algehele gezondheid blijft beïnvloeden, is Bg Defence Anti-Pollution Serum het volgende product van Biologi. Het is ontworpen om de kracht van plantaardige voedingsstoffen te benutten om een geavanceerde oplossing te bieden om de impact van oxidatieve stress te minimaliseren en de huidbarrière te versterken.

 

Het volledig actieve en stabiele extract van aardbeiblad bevat honderden voedingsstoffen die samenwerken om de huid te hydrateren, vitale antioxidatieve bescherming op te bouwen en de huidbarrière te versterken om toxines buiten te houden en de cellulaire gezondheid van de huid te bevorderen.

 

Active Ingrediënten in Bg Defence Anti-Pollution Serum

Plantaardige vitamine C

Volledig stabiel en actief, werkt plantaardige vitamine C als een krachtige antioxidant om de huidbarrière te versterken, irritatie te verminderen en de collageenproductie te stimuleren om de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan.

 

Salicylzuur  

Het eerste Biologi serum dat dit huidbeminnende zuur van nature bevat, gaat roodheid tegen en maakt de huid helder voor een egale teint.

 

B vitamines 

B-vitaminen werken hard om je cellen te hydrateren, roodheid en irritatie te verminderen en de beschadigde huid te herstellen waardoor je gehele gelaat kalmeert en dit zorgt voor een mooie glow! 

 

Flavonoïden en Fenolzuren

Het belangrijkste wapen in de strijd tegen oxidatieve stress zijn antioxidanten. Hoewel deze natuurlijke afweer in het lichaam kan worden opgebouwd door flavonoiden en fenolzuren te eten in de vorm van antioxidantrijk voedsel zoals bessen. Deze superieure bescherming kan ook van buitenaf worden opgebouwd door deze stoffen plaatselijk aan te brengen.


Aardbeiengomblad is een krachtige bron van flavonoïden en fenolzuur, belangrijke voedingsstoffen die direct op de huid kunnen worden aangebracht om de barrière te herstellen en de cellen van buitenaf te voeden.


Een gezonde huidbarrière is van cruciaal belang bij de verdediging tegen de impact van giftige stoffen uit de omgeving in onze moderne wereld.

 

*Disclaimer: Bg Defence Anti-Pollution Serum is een uitstekende bron van antioxidanten, maar is geen vervanging voor bescherming tegen de zon. We raden aan om dagelijks een breed-spectrum zonnebrandcrème aan te brengen om jezelf te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.


Shop Biologi plant-based serums voor superieure bescherming.  

Wil je meer informatie over hoe je het beste Biologi Serum voor jou kunt kiezen? Lees dan het volgende artikel 'Hoe Gebruik je Biologi: een uitgebreide uitleg over deze revolutionaire serums'