Ruil Je Winter Huid Om Voor Een Gouden Tan ~ De Natuurlijke Manier!

Category

Nourished Journal

Date

Feb 07, 2019

Met de warmere maanden om de hoek beginnen velen van ons de angst te krijgen om de vele lagen kleding waarin we geleefd hebben in het koude seizoen uit te doen en onze winterhuid te onthullen ... eek! We hebben de beste tips en tricks voor een stralende en goudbruine huid voor je onder elkaar gezet. De eerste stappen naar blote benen ;) 

Onze definitie van een 'winterhuid' is een bleke, droge en schilferige huid. Je huid laat ieder kuiltje, bultje en plekje zien en dat houden we liever voor onszelf. Dit is dan ook zelden iemands favoriete look.

Velen van ons gaan naar de zonnebank in een poging een voorsprong te krijgen op onze o zo geliefde zomerse glow. Het geeft net dat beetje meer zelfvertrouwen om je lichaam weer te onthullen, welke je gedurende de afgelopen zes maanden in grote truien hebt bedekt. Maar tenzij je onder een steen hebt geleefd weet je waarschijnlijk dat zonnebanken een van de snelste routes is naar huidkanker. Als je onder de zonnebank gaat vóór de leeftijd van 35 jaar geeft dit een verhoogd risico op melanoom en wel met 59% (de meest agressieve en dodelijke type huidkanker). Je kunt hier meer lezen over zonnebank- en uv-risico's: hier.

Maar wees niet bang... wij delen ons geheim hoe jij je winterhuid kunt verbannen zonder het gevaar van UV-straling van de zon of de zonnebank.... Het antwoord is 'fake-tan' en wij vinden het fantastisch!

Helaas zijn niet alle 'fake-tans' van dezelfde kwaliteit. Sommige bevatten een vervelende chemische geur die langer blijft hangen dan de tan zelf of kleuren je huid zo oranje als een sinaasappel. Ons geheim is Eco Tan, een fantastisch Australisch Tanning- en huidverzorgingsmerk dat biologisch gecertificeerd is door de Organic Food Chain Australia, geaccrediteerd Toxic Free door Safe Cosmetics Australia, Vegan & Cruelty Free!

Daarnaast zorgt Eco Tan ervoor dat hun natuurlijke fake-tan producten je niet laten ruiken naar chemicaliën of je met een vlekkerige, oranje huid de straat op moet. Het kiezen van de meest geschikte zelfbruiner kan lastig zijn. Dus om je leven gemakkelijker te maken hieronder onze opties.

Face Tan Water: is een toner en zelfbruiner in één. Houdt het vocht in je huid vast, waardoor je gezicht niet uitdroogt en dat zonder je poriën te verstoppen. Deze zelfbruiner laat je huid zacht en gehydrateerd aanvoelen, nooit vet! Gemaakt met Hyaluronzuur, een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten voor de huid. Kalmeert & hydrateert de huid en werkt als een antioxidant. Ook perfect voor een vettere huid en zelfs als je last hebt van rosacea, eczeem of acne.

Winter Skin: is een voedende zelfbruiner die geleidelijk een tan opbouwt. Te gebruiken op je gezicht & lichaam. De perfecte lotion voor een lichtere huid OF als je op zoek bent naar een subtiel extra tintje. Uit de koelkast de perefecte After-Sun. Deze formule bevat Rose Geranium en ruikt daarom heeeerlijk. 

Cacao Tanning Mousse: Deze luchtige, lichtgewicht zelfbruiner droogt snel en ontwikkelt zich binnen één uur tot een prachtige bronze teint. Perfect vlak voor een feestje en je toch besluit een jurk te dragen. De Cacao Mousse heeft een heerlijke chocolade geur, dus geen vieze chemische nep-tan geur! Met ingrediënten zoals koffie, gember, bloedsinaasappel en mandarijn, bevordert deze zelfbruinende mousse een gladde huid en helpt cellulitis te verminderen. De droom voor iedere vrouw. 

Voor het beste resultaat breng aan met de tanning glove op een goed geexfolieerde huid. Dit zorgt ervoor dat plekken rondom ellebogen, enkels en polsen het egaalst verkleuren. Je kunt onze favoriete exfoliants hier bekijken. Om je tan zo lang mogelijk te behouden raden we aan je huid goed te hydrateren na én tijdens gebruik van een fake-tan product. Dit zijn een aantal natuurlijke moisturising opties.  

De Eco Tan producten zijn de perfecte oplossing tegen een Winter Huid. 

Comments

It takes a lot of courage to write the first comment, but we believe in you!

Post a new comment

Gerelateerd aan artikel

100% Natuurlijke Zelfbruiner, Tanning Lotion, Cacao Mousse, Eco Tan, zelfbruiner, fake-tan, Face Tan Water, Invisible Tan, Winter Skin, Eco Tan by Sonia Driver, Nourished, Nourished Nederland

Eco Tan - Face Tan Water

Eco Tan

€35.50

Mask Created with Sketch.
100% Natuurlijke Zelfbruiner, Tanning Lotion, Cacao Mousse, Eco Tan, zelfbruiner, fake-tan, Face Tan Water, Invisible Tan, Winter Skin, Eco Tan by Sonia Driver, Nourished, Nourished Nederland

Cacao Mousse

Eco Tan

€37.50

Mask Created with Sketch.
100% Natuurlijke Zelfbruiner, Tanning Lotion, Cacao Mousse, Eco Tan, zelfbruiner, fake-tan, Face Tan Water, Invisible Tan, Winter Skin, Eco Tan by Sonia Driver, Nourished, Nourished Nedeland

Winter Skin

Eco Tan

€34.00

Mask Created with Sketch.
Velvet Tanning Mit - (Reusable!)

Velvet Tanning Handschoen - (herbruikbaar)

Eco Tan

€9.95

Mask Created with Sketch.