Nourished Journal

Eco Tan - Gecertificeerd Biologische Zelfbruiner en Huidverzorging

Feb 02, 2019

Eco Tan, Eco Tan Australia, Eco Tan Nourished, Eco Tan Organic Tanning, Eco Tan zelfbruiners, natuurlijke zelfbruiners, natural fake-tan, face tan water, face tan water nourished, zelfbruiners, hempitan, hempitan nourished, romy boomsma.

Award winnend Australisch Tanning merk Eco Tan was het eerste tanning merk dat werd geliefd door jullie, de Nourished klant!  

 

Opgericht door Sonia Driver omdat ze heel graag een tan wilde, maar zich bewust was van de slechte uitwerking van UV straling op de huid. Sonya begon gebruik te maken van spray tans maar kwam er al snel achter dat deze producten bomvol schadelijke ingrediënten zaten. 

 

Sonya begon met het inkopen van samples van cacao, bloemextracten, kamille en alle ingrediënten die natuurlijk waren en ze kon bemachtigen. Ze begon kleine batches huidverzorging te maken in haar keuken en zo is DE droom begonnen. 

 

In 2011, schreef Eco Tan geschiedenis in Australië door het allereerste fake-tan merk te worden dat gecertificeerd biologisch is gekeurd door de Organic Food Chain van de Australische overheid. 

 

Nourished is trots dat wij de zelfbruiners van Eco Tan mogen verkopen en je vindt de complete collectie hier: Natural Tanning Range samen met de Eco by Sonya huidverzorging producten. 

Onze populairste producten zijn de iconische Face Tan Water en Hempitan. Bekijk deze twee producten en hoe je ze moet gebruiken hier: 

 

 

Australian made. All natural. Organic ingredients. Vegan. Cruelty free & toxic free.