Nourished Journal

9 Simpele Stappen Naar Een Blije, Gezonde Huid

Mar 17, 2019

Nourished, NourishedNederland, ErePerez, Sansceuticals, BondiWash, Soapwalla, KesterBlack, SoleoOrganics, Simpleasthat, Cedarandstone, natuurlijke, Duurzaam, Duurzaam leven, sustainable, ecofriendly, crueltyfree

We willen allemaal een mooie gezonde huid het hele jaar door. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we onze 9 simpele stappen naar een blije en stralende huid op een rij gezet. Je leest onze tips hieronder:

  

1.Gebruik (als het niet volledig bewolkt is) dagelijks natuurlijke zonnebrand - tot 90% van de rimpels komt door blootstelling aan de zon


2. Slaap voldoende - we noemen het niet voor niets een schoonheidsslaapje 

3.Verwijder altijd je make-up voor het slapengaan - laat je het een nacht zitten dan kan dit leiden tot overmatige droogheid en puistjes

4. Drink veel water - Water helpt gifstoffen verwijderen die ontstekingen en vlekken veroorzaken. Water helpt ook bij het transport van voedingsstoffen en zuurstof door het lichaam en naar huidcellen en voorkomt uitdroging, wat vroegtijdige veroudering kan veroorzaken

5. Je huid is een directe weerspiegeling van wat er zich in je lichaam afspeelt, dus zorg ervoor dat je je lichaam voedt met een dieet dat rijk is aan ingrediënten die de huid nodig heeft.

6. Eet genoeg gezonde vetten om ontstekingen te verminderen en gezonde cellen te kunnen bouwen. Denk hierbij aan noten, zaden, avocado, tahini, chia en gebruik koudgeperste oliën.

7.Gebruik/ neem anti-aging antioxidanten op in je dieet- en huidverzorgingsproducten om vrije radicalen te bestrijden die een grote bijdrage leveren aan veroudering. Alle kleuren groente en fruit zijn een geweldige bron van vitamine en mineralen dus eet alle kleuren van de regenboog!

8. Vitamine C is essentieel voor de productie van collageen (het 'cement' dat onze huid soepel, stevig en vrij van rimpels houdt), dus eet dagelijks fruit, groente en verse sappen om een natuurlijke dagelijkse dosis vitamine C binnen te krijgen.


9. Ten slotte leef een eenvoudig en stress-vrij leven zover dat mogelijk is. We weten allemaal dat stress een grote factor is in het ouderdomsproces. Neem dus de tijd voor jezelf en doe de dingen waar je van houdt!

 

Op zoek naar een nog gezondere huid? Lees hier hoe je je huid een boost kunt geven met collageen supplementen 

 

Optima Nutricosmetics, Complete Skin Food Elixir, gut microbiome, gut health, skin health, nourished, nourishedeu