Nourished Journal

Cadeaus Voor Haar

Oct 21, 2023

Gifts for her | Nourished

Of je nu opzoek bent naar een cadeau voor een vriendin, partner, vrouw, moeder of dochter, wij helpen je iets te vinden waar ze van zult houden! Binnen jouw budget en misschien vind je zelfs iets voor jezelf. Het is onze missie om het cadeauseizoen dit jaar gemakkelijk te maken. Wij doen het denken... het enige wat je hoeft te doen is toevoegen aan je winkelwagen en afrekenen!

Lingua Planta, Natural Perfume

Lingua Planta - Natuurlijke Parfums

Lingua Planta is 'de taal van de planten'. Elk van deze prachtige natuurlijke parfums vertelt zijn eigen verhaal door zijn unieke geur en neemt je mee op een sensuele reis naar de natuurlijke wereld.

Bondi Wash - Yoga Mat Spray

Voor alle Yogi's in je leven. De Bondi Wash Yoga Mat Spray is gemaakt met een unieke antibacteriële formulering, geparfumeerd met Tasmaanse peper en lavendel. Deze fijne spray ontgeurt, reinigt en heeft bewezen 99,9% van de ziektekiemen te doden!

Nourished x Romy | Natural Haircare | Nourished

Nourished x Romy - The Complete Natural Hair Care Giftset

Geef elke dag een geweldige haardag cadeau met de Complete Natural Hair Care Giftset van Nourished x Romy. Deze Giftset bestaat uit al mooie haar goodies voor zachte, glanzende & volumineuze lokken. Binnen deze mooie Giftset vind je 4 iconische producten, allemaal uit de best verkochte Nourished x Romy natural hair care collectie.

+ Cleanse + Refresh Hair Wash

+ Repair + Restore Conditioner

+ Luxurious Hair +ScalpTreatment Oil

+ Dry Shampoo + StylingPowder+ Scalp Treatment (cardboard shaker)

Eye Of Horus - Luminous Liquid Highlighter

De prachtige vloeibare highlighters van Eye Of Horus geven je huid een goddelijke gouden gloed waardoor je huid gaat stralen. Deze natuurlijke highlighters ondersteunen cel vernieuwing en een gezonde huid terwijl ze een dewy, glowy look geven. De highlighters zijn verkrijgbaar in drie zonovergoten tinten.

 

Rose Quartz Sha | Retreatment Botanics | Nourished

Retreatment Botanics - Rose Quartz Gua Sha

De Rozenkwarts Gua Sha van Retreatment Botanics is het perfecte cadeau voor alle vrouwen die houden van een self-love ritueel. Deze Gua Sha is een held in het masseren van de huid en het verstevigen van je gezichtsspieren, terwijl het helpt bij de circulatie, lymfedrainage en ontgifting. De Rozenkwarts Gua Sha is verpakt in een prachtige zwarte doos met een natuurlijk linnen zakje om de Gua Sha in te bewaren.

INIKA Golden Plains Dewy Skin Set | INIKA Organics | Nourished

INIKA Organics - Golden Plains Dewy Skin Set

Deze Golden Plains Dewy Skin Set van INIKA Organic bevat twee van onze favoriete producten voor een gezonde en stralende huid.

Deze set bevat:

+ Radiant Glow (30ml)
Deze Radiant Glow is een primer, moisturizer en highlighter in één. Wij houden van een multifunctioneel product! Geschikt voor alle huidtypes.

+ Lip & Cheek Cream (Dusk)
Geniet van de luxueuze touch van een zijdezachte crème, ontworpen om moeiteloos in je huid te versmelten en een uitbarsting van kleur te geven waar en wanneer je maar wilt.

Ere Perez - Make-up Brush Set

Houd je cadeau ontvanger van gemak en duurzaam? De Make-up Kwasten Set van Ere Perez is het perfecte cadeau voor haar! Deze luxe kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die heel lang meegaan. De handvaten zijn gemaakt van biologisch afbreekbare maïshars en de borstels zijn de zachtste vegan borstelharen ooit. Deze set heeft alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse make-up routine.

Dore & Rose - 2x Skin Recovering Silk Pillowcase

Gun jezelf of een geliefde de beste nachtrust met het Recovering Silk Kussensloop.Naast een goede nachtrust zorgt dit kussensloop ook voor je huid. De Dore & Rose kussenslopen zijn gemaakt van Mulberry zijde dat bacteriën bestrijdt, acne, puistjes en een geïrriteerde huid vermindert. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

 

Eva vibrator | Dame | Nourished

Dame - Eva II

Gooi je remmingen opzij, verken nieuwe rollen en ontdek nieuwe seksuele en emotionele avonturen met Dame! Dame vibes zijn ontworpen en getest door vrouwen VOOR het plezier van vrouwen. Geef jezelf en je partner het geschenk van plezier met deze best verkopende vibe voor singles en koppels. Want plezier kent geen grenzen!

Geen cadeaustress dit feestseizoen door ons geselecteerde cadeau collectie.