Onze top 5 gratis cadeaus voor alle mama's in je leven

Category

Nourished Journal

Date

Feb 11, 2018

We hebben speciaal voor moederdag een lijstje met hartverwarmende doe-het-zelf cadeaus samengesteld waar elke moeder een glimlach op haar gezicht van krijgt! Hier zijn onze top 5 cadeaus voor alle mama's die je graag in het zonnetje wil zetten:

 
Een handgeschreven kaartje waarin jij haar kunt vertellen hoeveel je van haar houdt, haar waardeert en bewondert. 
 
Geef haar.. tijd! Neem alles even een weekendje van haar over, van de was tot aan de bezigheden voor de familie. Gouden tip: maak ook haar auto schoon! Gegarandeerd succes ;)

 
Tag haar in een fotocollage van jullie. Graaf zoveel mogelijk nostalgische foto's op en post de collage op social media (inclusief beschrijving waarin je haar overlaad met waardering). Je moeder zal genieten van de trip down memory lane, je mooie woorden en zal zich nog specialer voelen als al haar vrienden dit gebaar zien.
 
+ Speciaal voor je stiefmoeder: stel een playlist samen met alle nummers die jullie dierbaarste herinneringen oproepen. Ze heeft ongetwijfeld heel hard gewerkt om een band met je op te bouwen en ze zal je heel dankbaar zijn dat je je alle momente herinnert die speciaal voor haar zijn. Als je een minder goede band hebt met je stiefmoeder, kun je gaan voor de klassieke Kill Them With Kindness methode: verzamel al je lievelingsliedjes! 

Voor je schoonmoeder: Schrijf de 10 belangrijkste redenen op waarom zij de beste schoonmoeder ter wereld is en lijst het voor haar in, zodat ze er altijd naar kan kijken wanneer ze zich graag even (extra) geliefd wil voelen.

 

 

Gerelateerd aan artikel

Nourished, nourished.nl, The home of clean beauty and natural living, webshop in natuurlijk huidverzorging.

Cadeaubon

Nourished

Vanaf €15.00

Mask Created with Sketch.