Nourished Journal

Biologi - Een nieuwe revolutie in natuurlijke beauty

Jul 03, 2019

Biologi, Serum, Serums, 100% plant-based, plant-based, plant-based beauty, green beauty, clean beauty, natural beauty, organic, active

Biologi is een 100% actief biologische planten serum en is uniek in de wereld! De benadering van Biologi verschilt radicaal met die van andere huidverzorgingsmerken en heeft inmiddels al vele verbazingwekkende resultaten opgeleverd. De serums van Biologi zijn gecreëerd door de bekende huidverzorging chemicus Ross Macdougald. Hij was de conventies uit de industrie zat en wilde bewijzen dat natuurlijk en biologisch effectiever kan zijn dan door de mens gemaakte, synthetische stoffen.

 

 

Biologi Plant Serums

 

 

Biologi's unieke extractie proces levert het hoogste concentraat van actieve botanische ingrediënten op. Biologi is het eerste huidverzorgingsmerk dat het volledige productieproces zelf uitvoert; vanaf de plant tot aan het flesje. Hun producten zijn volledig traceerbaar en duurzaam. Al hun ingrediënten en producten worden geëxtraheerd, geproduceerd en verpakt in Byron Bay, Australië, met behulp van biologische, inheemse planten. Alle Biologi serums komen uit het extract van één plant: Kakadu Plum, Davidson Plum Finger Lime, Quandong en Soapberry. Geen geurstoffen, schadelijke chemicaliën of zelfs water wordt toegevoegd - enkel actief plantenserum dat biologisch, in het 'wild geoogst' en duurzaam is. Ze verdunnen, wijzigen, synthetiseren of manipuleren het extract op geen enkele manier en zijn volledig verantwoordelijk voor het productieproces van plant tot fles. De producten zijn zo natuurlijk dat je ze zelfs zou kunnen drinken! 

 

Tot op heden bevatten de meeste huidverzorgingsproducten ongeveer 2% actieve ingrediënten, terwijl Biologi 100% actief is. Het werkt precies op dezelfde manier op je huid, als in de plant waar het vandaan komt. 100% actief, in water oplosbaar en het kan dieper in de opperhuid (de bovenste laag van de huid) doordringen om te repareren, herstellen en de huid een egale en gehydrateerde glow te geven. Biologi serums staan bekend om hun fenomenale resultaten bij het verbeteren van bepaalde huidproblemen, waaronder rosacea, dermatitis, eczeem, een gevoelige huid en acne. Biologi Plant SerumsJe kunt kiezen uit de volgende zes serums:

 

Bd - Luminosity Face Serum  

Bk - Rejuvenation Eye Serum

Bf - Hydration Body Serum

BQK - Radiance Face Serum

Bm - Regenerative Anti-Aging Serum 

BL - Nourish Lip Serum

 

Biologi Plant SerumsTer aanvulling op de serums heeft Biologi hebben eenn 100% pure, cold-pressed Rosehip Oil genaamd Br gemaakt. Deze olie is perfect om over je serum te gebruiken. 

 

Biologi vervangt je moisturizer, nachtcréme, dagcréme, oogcréme en vereenvoudigt je huidverzorgingsroutine. Reinigen - exfoliëren - Biologi serum - optioneel kun je nog een olie aanbrengen. 

 

Dit geweldige Australische merk heeft recent ook een nieuw, single ingredient product gelanceerd, de Bc - Refresh Cleanser. Deze foaming cleanser is vrij van synthetische oppervlakteactieve stoffen en is gemaakt van Soapberry extract om make-up, overtollig olie en vervuiling zachtjes te verwijderen zonder de huid te strippen. Perfect voor alle huidsoorten waaronder een gevoelige huid, eczeem huid en acne huid.

 

 

Het is revolutionair en het werkt écht. Shop de Biologi collectie nu!