Nourished Journal

Let's introduce: My Lubie

Jun 14, 2023

Let's introduce: My Lubie

Wij hebben een nieuw merk voor jullie: My Lubie. Dit Franse merk richt zich op seksueel welzijn en heeft als doel dat iedereen een bevredigend seksleven heeft. Als Nourished delen wij dezelfde visie. We willen jullie graag wat meer vertellen over dit merk en de prachtige natuurlijke producten die zij aanbieden. 

My Lubie staat voor het omarmen van intimiteit met behulp van ontspannende, plezierige en veilige producten. Ze geloven dat een bevredigend en gelukkig seksleven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Iedereen moet zich vrij voelen om te experimenteren en te ontdekken wat zij prettig en leuk vinden. My Lubie streeft naar bewustere en meer inclusieve seksualiteit zonder taboes. Bovendien zijn ze transparant over hun producten en productieprocessen.Net zoals wij, hechten zij veel waarde aan advies en educatie rondom seks en intimiteit. Maak kennis met een gelukkig en gezond seksleven met My Lubie!

My Lubie, sexual health, intimate wipes, natural, Nourished

Verzachtende Intieme Doekjes

Geef je intieme delen een verfrissende en kalmerende ervaring met de Verzachtende Intieme Doekjes van My Lubie. Deze natuurlijke doekjes zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bevatten verzachtende ingrediënten, zoals aloë vera en cranberry. Deze ingrediënten werken als antioxidanten en helpen bij het voorkomen van urineweginfecties.

My Lubie, sexual health, Intimate Oil Lubricant, natural, Nourished

CBD Glijmiddel op Oliebasis

Dit veelzijdige glijmiddel op basis van natuurlijke oliën iseen combinatie van massageolie en glijmiddel, waardoor het de perfecteaanvulling is voor een gepassioneerde slaapkamerervaring. De formule bevat 300mg CBD, wat je sensaties versterkt, ontspanning bevordert en de kans op eenorgasme vergroot.

My Lubie, sexual health, condoms, natural, Nourished

Ultra Dunne Natuurlijke Condooms

Ervaar het ultieme plezier van huid-op-huidcontact met deze natuurlijke, dunne condooms, die tegelijkertijd de gewenste bescherming bieden tegen zowel zwangerschap als SOA's. Deze condooms zijn vervaardigd met behulp van het Regenerative Rubber Initiative (RRI), dat agroforestry promoot en verantwoord latex uit bomen haalt. Bereid je voor op een natuurlijke manier met My Lubie!

Als je nog vragen hebt of advies wilt over seksuele gezondheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!