Kies De Beste Natuurlijke Concealer Voor Jouw Huid!

Category

Nourished Journal

Date

May 05, 2021

Weet je niet welke natuurlijke concealer het beste is voor je huid? Wij helpen je graag bij het vinden van je droomconcealer! Bedek rode vlekjes & plekjes, donkere kringen en pigmentvlekken met de juiste match voor jou. Onthul het mysterie tussen de vele verschillende opties natuurlijke concealers bij Nourished en creëer een fantastische look met natuurlijke make-up

 

Op zoek naar een vloeibare concealer?

Lichte dekking 

 

INIKA Organic - Perfection Concealer

 

Deze verzorgende, gecertificeerde vegan concealer maakt gebruik van de natuurlijke krachten van kalmerend Sheaboter, hydraterend Jojoba-zaadolie en de genezende kracht van Aloe Vera. 

 

Dankzij de licht-reflecterende mineralen en super krachtige formulering werkt deze romige vegan concealer zijn magie om plekjes en imperfecties te camoufleren, donkere kringen te verbergen en een gelijkmatige huidtint te creëren. Breng gemakkelijk aan met je vingers of blend met een concealer brush of blending brush.  

  

Inika Organic Perfection Concealer - Via Adore Beauty

 

Weet je niet welke kleur het beste bij je past?

Very Light: is perfect voor een lichte, porselein huid. 

Light: is perfect voor een lichte/neutrale huid. 

Medium: is perfect voor een medium/beige huid met een natuurlijke warme ondertoon.

 

Medium dekking 

Eye Of Horus - Triple C Concealer

 

De zeer gepigmenteerde, lichtgewicht Triple C Concealer zorgt voor een medium dekking, een concealer met skin loving voordelen! Verrijkt met 3 natuurlijke vormen van vitamine C om je huid te verhelderen en te verzorgen. De ingrediënten zorgen voor een antioxiderende bescherming en verminderen de zichtbaarheid van fijne lijntjes. De crème-achtige, luxe formule kun je moeiteloos aanbrengen en blijft de hele dag goed zitten. 

 

Net als magie laat deze concealer, roodheid, donkere kringen, poriën en imperfecties verdwijnen. De Triple C Concealer zorgt voor een prachtig geprimed canvas, klaar voor een natuurlijke of glamoureuze make-up look. . 

  

Triple C Concealer, Eye Of Horus, Natural Make-up, Natuurlijke Makeup.

 

Weet je niet welke kleur het beste bij je past?

+ Lightest: is een zeer lichte huidskleur met perzikachtige ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een porseleinen huidskleur.

+ Light: is een lichte kleur met een gele ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een lichte huidskleur.

+ Medium: is een lichte/ medium kleur met gouden ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een lichte, warme huidskleur of gebruinde huid.

+ Dark: is een medium/ donkere kleur met warme, perzikachtige ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een natuurlijke, sun-kissed tan.

+ Deep: is een medium/ donkere kleur met een warme ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een olijfkleurige tot donkere ondertoon.

+ Tan: is een donkere kleur met een gouden ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een van natuurlijke donkere huidskleur.

+ Rich: is een diepe/ donkere kleur met neutrale ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een natuurlijke donkere huid.

+ Deepest: is een super donkere kleur met een neutrale ondertoon. Deze kleur is het beste voor iedereen met een prachtige, donkere huidskleur.

 

Op zoek naar een vaste concealer?

Medium tot volledige dekking

Ere Perez - Arnica Concealer

 

De concealer van Ere Perez heeft super powers! Gemaakt met natuurlijk Arnica, bekend om de antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. De concealer dekt niet alleen maar kalmeert ook het ontstoken/ geïrriteerde gebied en helpt bij de genezing van de huid.

 

Bedek donkere kringen, vlekken, roodheid, pigmentatie en inconsistenties in je huidtoon. Zorgt voor een volledige dekking, maar is zo licht als lucht, zodoende vergeet je dat je huid niet altijd perfect is!

  

Ere Perez Arnica Concealer

 

Weet je niet welke kleur het beste bij je past?

+ Latte: is het beste voor een zeer lichte, porselein kleurige huid. Voor diegene met rode wangen en sproetjes.

Honey: is het meest geschikt voor een lichte huid met zacht gele ondertonen.

Chai: is een veelzijdige tint en is het meest geschikt voor een lichte tot medium huid.

+ Caramel: is het meest geschikt voor een medium en olijfkleurige huid.

Brew: is perfect voor een medium tot donkere huid typ.

+ Mocha: is het meest geschikt voor een diep gekleurde huid van medium tot donkere huid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een foundation om te matchen bij je concealer? Lees dan: How To Choose Your Dream Foundation

Nog steeds niet helemaal zeker? Stuur ons een DM op instagram of in onze mail via hello@nourished.nl 

 

 

Gerelateerd aan artikel

Ere Perez, Ere Perez Nederland, Ere Perez Europe, Ere Perez Oat Milk Foundaton, Ere Perez x Nourished, nourished.nl, Ere Perez make-up, Arnica Concealer, Ere Perez Arnica Concealer

Arnica Concealer - Chai

Ere Perez

€33.00

Mask Created with Sketch.
Ere Perez, Ere Perez Nederland, Ere Perez Europe, Ere Perez Oat Milk Foundaton, Ere Perez x Nourished, nourished.nl, Ere Perez make-up, Arnica Concealer, Ere Perez Arnica Concealer

Arnica Concealer - Honey

Ere Perez

€33.00

Mask Created with Sketch.
Three Warrior, Three Warrior Fake Tanning, Face Tan, Face Tan Aqua Mist, Zelfbruiner, Natuurlijke zelfbruiner, Natural Fake-tan, Gradual Tan, Fake-Tan Mousse, Made in Australia

Face Tan Aqua Mist

Three Warriors

€36.95

Mask Created with Sketch.