Nourished Journal

Cadeaus onder €20

Nov 17, 2023

Gifts under €20 | Nourished

Op zoek naar een milieuvriendelijk cadeau voor minder dan €20 voor die geliefde persoon in je leven? Dit jaar hebben we het je makkelijk gemaakt, dwaal niet door de collecties kijkend naar elk prijskaartje, verken gewoon onze cadeaugids! We hebben een cadeaugids voor elk budget met een reeks aan iconische items om ervoor te zorgen dat je dit feestseizoen de favoriete cadeaugever bent, ongeacht wat je budget is. 

Cadeaus onder €20

RAWW Cosmetics - Coconut Kiss Lipstick

Creëer kusbare lippen met de Coconut Kiss Lipstick van RAWW Cosmetics. Deze lipstick is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten om elke make-up look er stralender uit te laten zien. Het perfecte cadeau voor iemand die van verzorgde en gekleurde lippen houdt!

Gloss in a pot | RAWW Cosmetics | Natural makeup | Nourished

RAWW Cosmetics - Gloss in a Pot

The Coconut Plump Gloss in a Pot van RAWW Cosmetics is ontwikkeld om je lippen op natuurlijke wijze meer volume en hydratatie te geven zonder pijnlijke prik of zwelling. De gloss is verkrijgbaar in 3 kleuren en met zijn handige formaat is de gloss een perfect cadeau voor mensen die altijd onderweg zijn. 

Coffee Scrub Bar Giftset Nourished Daily

Nourished Daily - Coffee Scrub Bar GIFTSET

De Coffee Scrub Bar Giftset van Nourished Daily is een echte aanrader voor alle koffieliefhebbers! Deze natuurlijke scrub bar ruikt naar verse koffie en geeft die energieke start van de dag. Een mooi cadeau voor je vriend, buurman, neef of collega. De Coffee Scrub Bar is verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking!

Nourished Daily - Body Wash 

Laat je geliefde persoon verliefd worden op hun dagelijkse wasritueel met deze frisse en effectieve Body Wash van Nourished Daily. Deze Body Wash is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Het toegevoegde komkommerextract vermindert ontstekingen en hydrateert, waardoor de huid schoon, rustig en zacht aanvoelt. 

Nourished - Giftcard

Weet je niet zeker wat je je geliefde moet geven? Laat ze zelf kiezen met de Nourished cadeaubon. Je geliefde kan bladeren door onze collecties van de beste clean beauty & natural living producten en iets kiezen waar hij of zij dol op is!

Nourished x Romy - Droogshampoo + Styling Powder + Scalp Treatment (kartonnen shaker) 

Verhelp vettig haar in een handomdraai met de Nourished x Romy Droogshampoo. Als je cadeau ontvanger nog nooit droogshampoo heeft geprobeerd, zullen ze echt geloven dat je een genie bent na het ontdekken van de wonderen die de Nourished x Romy Droogshampoo kan verrichten. Natuurlijk, vegan, dierproefvrij en voor alle curly girls. 

Nourished x Romy - Bamboe Haarborstel 

The Nourished x Romy Bamboe Haarborstel is onze favoriete duurzame haarborstel voor dagelijks gebruik. Deze borstel is door ons getest en goedgekeurd! Geschikt voor kort haar, lang haar, mannen, vrouwen en kinderen. Deze milieuvriendelijke haarborstel is zelfs goedgekeurd door de Curly Girl-methode en is het perfecte cadeau voor milieubewuste mensen.     

Biologi - Gezichtsmasker

Verwen je geliefde met één van de gezichtsmaskers van Biologi! Deze natuurlijke gezichtsmaskers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van kokosvezels waardoor de huid het serum in het masker beter opneemt. Het bevat hydraterende en anti-aging ingrediënten om de rijpere & gepigmenteerde huid een boost te geven. 

Weleda - Skin Food Ultra-Light Dry Oil 

De Skin Food Ultra-Light Dry Oil van Weleda is een superlichte twee-in-één spray voor lichaam en gezicht. Het heeft de lichtheid van een body mist, maar is verrijkt met plantaardige oliën om de huid te voeden. Het perfecte cadeau voor iedereen die houdt van een zachte en stralende huid!   

Kester Black - Nail Polish

Ken jij iemand die zijn nagels altijd on fleek heeft? Dan is deze nagellak het perfecte cadeau! Kester Back nagellak is 12-Free™, wat betekent dat er veel slechte stoffen uit zijn verwijderd. De nagellakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus er is voor ieder wat wils!

Vergeet de stress van het cadeau seizoen en bekijk alle Clean & Green Gifts hier