Nourished Journal

Cadeaus Onder €70

Nov 17, 2023

Cadeautje, duurzaam, nourished, natuurlijke, natuurlijke makeup, natuurlijke huidverzorging, sulfate free shampoo, vegan shampoo, natural skincare, clean skincare, natural acne treatment

Cadeaus kopen met een bepaald budget kan een enorme uitdaging zijn, maar dit jaar shop je gemakkelijk al je cadeaus voor het cadeau seizoen. We hebben collecties van mooie en bewuste geschenken gemaakt voor iedereen met elk budget. Besteed geen uren aan het zoeken naar het perfecte cadeau, maar verken onze samengestelde cadeauselectie voor je budget naar keuze.

Cadeaus onder €70

The Essential Duo | Ere Perez | Nourished

Ere Perez - The Essential Duo

Zorg voor een dagelijkse glans met de Essential Duo Giftset van Ere Perez. De giftset kost €58,00 maar heeft een waarde van €74,00. Deze giftset bevat de volgende producten:

Moringa All Beauty Cream (50ML)

De Moringa All Beauty Cream is een lichte en dromerige vochtinbrenger om de huid te hydrateren en de ultieme basis te creëren voor je foundation en make-up.

Avocado Waterproof Mascara - Black

Een unieke en duurzame Waterproof Mascara!

Ere Perez - Brow Lover Trio

Een andere giftset van Ere Perez is de Brow Lover Trio. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die zijn wenkbrauwen graag on fleek heeft! 

Deze giftset bevat de volgende producten: 

+ Almond Brow Pencil

+ Argan Brow Hero

+ Aloe Vera Lash & Brow Gel - Clear

INIKA Dawn of the Day Morning Duo | INIKA Organics | Nourished

INIKA Organics - Dawn of the Day Morning Duo

Deze geweldige set van INIKA Organics is het perfecte cadeau-idee voor iemand die houdt van een eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsroutine.

Deze set bevat:

+ Phytofuse Renew Maca Root Day Cream
+ Kakadu Plum Vitamin C Booster

 

Luminous Traveler Skincare Set | Retreatment Botanics | Nourished

Retreatment Botanics - Luminous Traveler Skincare Set

Deze Luminous Traveler Skincare Set is het perfecte cadeau voor iemand die veel reist. Want deze handige skincare set bevat alle producten die je nodig hebt voor elke vakantie! Alle favorieten van Retreatment Botanics zitten in dit prachtige tasje.

   

 

 

Eye of Horus - Goddess Brush Kit

De Goddess Brush Kit van Eye Of Horus bevat vier eersteklas vegan oogschaduw kwasten die ontworpen zijn voor ultieme precisie en controle, zodat je met gemak de look kunt creëren die je wenst. Elke kwast is met de hand gemaakt van ultra zachte synthetische haren en is vegan, cruelty-free en ethisch verantwoord geproduceerd.

Kester Black - Party Nail Art Pack

Personaliseer je nail art stijl van begin tot eind met twee vellen heldere nagelstickers. De twee vellen bevatten meer dan 40+stijlen waarmee je leuke feestnagels kunt maken! Deze set bevat ook de KesterBlack Miracle TreatmentBase Coat & Top Coat.

Lilly Pilly Kit | Bondi Wash | Nourished

Bondi Wash - Lilly Pilly Kit

Ben je opzoek naar een mooie cadeaukit met natuurlijke lichaamsproducten? Zoek niet verder, de Lilly Pilly Kit is namelijk gevuld met goddelijk ruikende, natuurlijke lichaamsproducten, dankzij de pure Australische busholiën in de formuleringen!

Within this Lilly Pilly Kit:

+ Hand Wash | Sydney Peppermint & Rosemary (125 ml)

+ Hand Spray | Tasmanian Pepper & Lavender (50 ml)

+ Body Lotion | Sydney Peppermint & Rosemary (50 ml)

+ Body Wash | Tasmanian Pepper & Lavender (50 ml)

+ Deodorant | Lemon Tea Tree & Mandarin (50 ml)


Vergeet de stress van het cadeau seizoen en bekijk alle Clean & Green Gifts hier