Nourished Journal

Cadeaus Onder €100

Nov 09, 2023

Cadeautje, duurzaam, nourished, natuurlijke, natuurlijke makeup, natuurlijke huidverzorging, sulfate free shampoo, vegan shampoo, natural skincare, clean skincare

Oké, dus je hebt een beetje geld gespaard om uit te geven aan iemand speciaal in je leven. Ongeacht of die speciale persoon je bestie, je moeder of je geliefde is, deze cadeaugids laat je een cadeau inpakken waar ze zeker van zullen houden! Deze samengestelde collectie speciale geschenken zijn allemaal onder de €100.

Cadeaus onder €100 

Nourished x Romy - The Complete Gift Set

Geef elke dag een geweldige haardag cadeau met de Nourished x Romy Boomsma Complete Gift Set. Deze best verkopende iconische producten zullen de meest bewuste vriend of familielid behagen die graag duurzaam leeft, maar ook van eenbeetje (of veel) luxe houdt.

Skin Recovering Silk Sleep Bundle | Dore & Rose | Nourished

Dore & Rose - Skin Recovering Silk Sleep Bundle

Verzamel al je slaapbenodigdheden met deze Skin Recovering Silk Sleep Bundle van Dore and Rose. Het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Alle Dore & Rose producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Mulberry zijdevezels om je huid en haar te herstellen en te beschermen! Deze bundel is verkrijgbaar in 2 kleuren.

 

Sans [ceuticals] - Superdose Pro-Facial Kit  

De Superdose Pro-Facial Kit heeft drie geweldige producten voor de beste gezichtsresultaten thuis:

+ Superdose Sleep Infusion Masque (50ml)
+ Superdose Luminosity Masque (30 ml)
+ Goji Body + Face Cleansing Oil (50 ml)

 Festive Beauty Gift Set | Eye of Horus | Nourished

Eye of Horus - Festive Beauty Gift Set

De Festive Beauty Gift Set heeft drie fantastische producten voor je make-up routine, verpakt in een mooi cosmetisch tasje. Het perfecte cadeau voor iemand die van make-up houdt! De Festive Beauty Gift Set bevat de volgende producten:

+ Eyeshadow Compact Dawn

+ Goddess Mascara Black

+ Goddess Pencil Brown

Retreatment Botanics - Glowing Skin Self-Care Ritual Set

Verwen je geliefden of jezelf met de Glowing Skin Self-Care Ritual Set van Retreatment Botanics. Deze prachtige cadeauset bevat producten die zorgen vooreen luxe spagevoel. Geef het cadeau waar elke huidverzorgings fan van houdt; een vlekkeloos en stralende huid.

INIKA Moonrise Magic Night Duo | Nourished

INIKA Organics - Moonrise Magic Night Duo

Ervaar de betoverende gloed van de Moonrise Magic Night Duo, ontworpen om je avond-routine tot hemelse hoogte te brengen.

Deze set bevat:

+ Bakuchiol Serum (30ml)
+ Phytofuse Renew Resveratrol Night Cream (50ml)

Kester Black - Nail Care Gift Set

TNC: Total Nail Care. Dat is wat je geliefde krijgt met de Nail Care GiftSet van Kester Black. 4 ethische nagelverzorging essentials, allemaal verpakt in een volledig 'Grammable ' 100% gerecyclede geschenkdoos, dit is de ultieme gift voor de schoonheidsliefhebber in je leven (die ook jezelf kan zijn!).

 

Dame - Pom Flexible Vibrator

Pom is een leuke, flirterige en flexibele vibe die ook in de badkamer goedtot zijn recht komt dankzij zijn waterproof karakter. Deze veelzijdige vibeheeft het allemaal met de mogelijkheid om zowel een zachte & gevoelige ofstoere & krachtige kant te laten zien dankzij de precisie ontworpen motoren vijf plezier patronen.

Vergeet de stress van het cadeau seizoen en bekijk alle Clean & Green Gifts hier