Conscious Gifting

Category

Nourished Journal

Date

Nov 01, 2018

Het is de tijd van het jaar waarin we op zoek gaan naar cadeautjes voor vrienden en familie! Het kopen van 'Eerlijke cadeaus' oftewel 'Conscious Gifts', lijkt steeds belangrijker. Maar wat is dat dan precies? En waarom zouden we er bewust over nadenken?


Wat de meesten van ons zich niet realiseren is dat we met onze Euro ook een stem uitbrengen. Bij elke aankoop die we doen, zeggen we JA tegen het product, maar ook tegen de filosofie van het merk, de productiemethoden, arbeidsomstandigheden, ingrediënten, marketing, ALLES!


Dus laten we dit feest-seizoen allemaal JA zeggen tegen bedrijven en merken die prioriteit geven aan duurzame, fairtrade, toxin-free, diervriendelijke en natuurlijke producten. Merken met een verhaal en een missie.


Het is onze missie om een one-stop shop te creëren voor bewuste beauty- en gezondheidsmerken en hun producten. Om transparantie te bevorderen, en om er zeker van te zijn dat je erop kunt vertrouwen dat wij het onderzoek voor jou gedaan hebben, zodat jij dit niet hoeft te doen. Nourished maakt bewust winkelen en cadeautjes geven gemakkelijk voor iedereen.


Heb je inspiratie nodig? Bekijk onze selectie Conscious Gifts hier.

Love & sunshine, Erin & Floor x