Nourished Journal

Frank!y: Skincare voor de volgende generatie

Jan 03, 2024

Frank!y: Skincare for the next generation | Nourished

Frank!y is de nieuwste toevoeging aan de Nourished collectie. Dit natuurlijke huidverzorgingsmerk is speciaal ontwikkeld voor jongeren die het beste voor hebben met het milieu en de maatschappij. De producten van Frank!y zijn puur met eenvoudige ingrediënten. De geuren zijn fris en de ingrediënten zijn speciaal gekozen voor de volgende generatie.

Dit Gen Z merk heeft een selectief aanbod met alles wat je nodig hebt voor een minimalistische skincare routine met drie verschillende productlijnen voor elk huidtype. Benieuwd welke producten van Frank!y bij jou passen? Lees dan verder!

Natural skincare | Nourished

Onzuivere huid

Als je last hebt van een onzuivere huid, dan zijn de onderstaande producten jouw redders in nood:

+ Milde Gel Reiniger (125ML)

Deze cleanser werkt perfect om je huid te reinigen, in balans te brengen en te beschermen tegen de zichtbare tekenen van stress. De ingrediënten aloë vera en granaatappel zorgen voor een zachte werking en stralende huid.

+ Matterende Hydraterende Crème (50ML)

Deze moisturizer is ontworpen om je huid te verwennen en tegelijkertijd overtollig talg onder controle te houden. Perfect voor een onzuivere huid.
   

Combinatie huid 

Heb je zowel vette als droge zones op je gezicht? Dan heb je een gecombineerde huid en zijn deze producten perfect voor jou:

+ Zuiverende Gel Reiniger (125ML)

Deze licht schuimende reiniger is mild voor droge plekjes en effectief voor de vette delen van het gezicht. Het fijne van deze cleanser is dat het geen trekkend gevoel geeft na het wassen.

+ Niet Vette Hydraterende Balm (50ML)

Deze moisturizer trekt moeiteloos in en geeft de huid een verfrissend gevoel. In combinatie met de Zuiverende Gel Reiniger is het de perfecte één-twee routine: reinigen, hydrateren en je bent klaar om te gaan!

Frankly | Natural skincare | Nourished

Vette huid

Voor de vette huid zijn de volgende producten je go-to in je skincare routine:

+ Licht Schuimende Reiniger (125ML)

Deze gezichtsreiniger is verrijkt met de absorberende kwaliteiten van kaolin en brengt je huidteint effectief in balans. De mix van kalmerende aloë vera en groene thee zorgt voor net dat beetje extra voor je vette huid.

+ Snel Intrekkende Hydraterende Gel (50ML)

De Snel Intrekkende Hydraterende Gel is een huidverzorgende oplossing die een hydratatie boost geeft, zonder een vettig laagje achter te laten. Door de snelle absorptie is het ideaal voor als je een snelle ochtend routine hebt, zodat je meteen weer door kan gaan met de dag!

Heb je vragen over de producten van Frank!y? Neem dan contact met ons op via onze webchat, Instagram of e-mail. We helpen je graag!

Ontdek de gehele natuurlijke huidverzorgingscollectie van Frank!y.