Nourished Journal

Kies Je Favoriete Vibrator

Feb 02, 2022

Dame Products, Choosing Your Vibe(rator), Medical Grade Vibrators, Medische Silicone, Vibrators, Nourished, Nourishedeu

Het kiezen van een vibrator kan een lastige taak zijn; of het nu je eerste vibe is of wanneer je nachtkastje er al mee vol ligt. Met alle vormen, maten en functies die tegenwoordig worden aangeboden, weet je soms niet meer wat je moet kiezen. Wij zijn hier om de 'vibe-code' voor jou te kraken zodat jij met gemak van je perfecte match kunt genieten. Dus gooi die remmen los en ontdek met ons de Vibrators van Dame, ontworpen, ontwikkeld en getest door vrouwen VOOR het genot van vrouwen. Klaar voor meer O's? Laten we beginnen:

 

Dame Products, Com, Vibe, Vibrator, Massagetool, Nourished, Nourishedeu

Krachtig, nauwkeurig en multifunctioneel

Dame's nieuwste seks speeltje; Com is je ultieme pleasure- en massage tool in één! Gebouwd voor comfort en om je de beste orgasmes te bezorgen, dankzij haar krachtige maar stille motor en een breed scala aan intensiteitspatronen. Com brengt optimaal plezier, stimuleert je sensuele regio's en ontlast strakke, gespannen spieren dankzij haar functionele ontwerp, flexibele bolle kop en verschillende functies om maximaal genot te garanderen.

  

Geen handen nodig

De Eva II is Dame's bestverkochte vibe, ontworpen voor gebruik tijdens geslachtsgemeenschap, of op zichzelf, het is de ultieme koppels of solo vibrator. Haar flexibele en zachte vleugels plooien zachtjes onder de schaamlippen voor een goede pasvorm, zodat je je handen vrij hebt zodat je je vibe kunt gebruiken hoe en waar je maar wilt! Eva's vorm is perfect gepositioneerd om sensuele vibraties aan de clitoris te leveren, waardoor het plezier tijdens penetrerende seks wordt vergroot wat haar de perfecte vibrator voor koppels maakt.  

 

Dame Products, Fin Finger Vibrator, Vinger Vibrator, Nourished, Nourishedeu

Flexibel, intuïtief en bevredigend

Pom is een leuke, flirterige en flexibele vibe die dankzij het waterdichte karakter ook goed tot zijn recht komt in de badkamer. Perfect formaat om in de palm van je hand te nestelen, hij is zacht en flexibel en buigt zich naar al je grillen met als doel: plezier! Pom is veelzijdig en in staat om je zowel zijn zachte als gevoelige, stoere EN krachtige kanten te laten ervaren. De nauwkeurig ontworpen motor met vier verschillende standen die intuïtief worden gecontroleerd zorgen voor een fijne climax wanneer jij daar klaar voor bent. 

 

Kies je eigen avontuur 

Fin is Dame's vinger vibrator. Ze is leuk, altijd scherp en werkt samen met je aangeboren intelligentie om je genotsorganen en al je favoriete plekken te vinden. Als je nog nooit een vibrator hebt gebruikt, is Fin een geweldige eerste Vibe om te hebben. Totaal niet ingewikkeld en de manier waarop je Fin draagt is aan jou! Gebruik de zachte banden die naadloos aansluiten op je handen voor een optimale grip of verwijder de banden en freestyle met verschillende standen en bewegingen. Deze vibe is perfect voor een solo- of koppelspel en kan voor, tijdens of na de seks worden gebruikt voor stimulatie van de clitoris en net dat beetje extra intimiteit bezorgen. Ga voor Fin en neem haar mee op jouw persoonlijke avontuur!

 

 

Dame Products, Aer Suction Vibrator, Luchtdruk Vibrator, Nourished, Nourishedeu


Klein maar stevig

Zee is je all-round, soepele, draagbare bullet vibrator, ze is een geheim wapen voor plezier en seksuele selfcare op elk niveau. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs maar toch veelzijdig, voordelig en een lust voor al je sensuele zones, dan is Zee jouw vibe! Met drie snelheden om je een orgasme te bezorgen, het formaat van een kogel, inclusief een USB-oplaadbare batterij. Dit maakt Zee de meest ongecompliceerde vibe, ze staat altijd voor je klaar, voor optimaal plezier en ontspanning.

 

Lip service

Oké, om eerlijk te zijn... Aer is technisch gezien geen gewone vibrator, ze maakt gebruik van lucht en zuigkracht om orale-stimulatie van een andere niveau te geven. Als je fan bent van orale seks, dan is dit jouw vibrator. Aer's unieke ritmische luchtpulsen worden gecreëerd door Dame's fluisterstille drukgolf technologie en afgegeven terwijl ze een zachte afdichting rond je clitoris creëert. Sluit je ogen en geniet van het gesimuleerde gevoel van het strelen van een tong en het zuigen van een mond down under. Breng je fantasie tot leven met deze one of a kind vibrator.

 

G rated ;-)

Als je op zoek bent naar de BIG O's, dan is Arc jouw vibe. Ontworpen om je sensualiteit te verkennen en je G-Spot te lokaliseren met haar zachte ronde kop en clitoris stimulerende rand. Arc helpt je om nog dieper in je seksuele genot te duiken. Arc is gek op plezier in de slaapkamer en badkamer doordat ze waterproof is. Arc beschikt ook over de sterkste oplaadbare motor die Dame te bieden heeft, waardoor je een krachtige en sensuele ervaring krijgt. Deze kan worden aangepast aan het perfecte ritme en de perfecte snelheid voor jou en voor je climax.

 

  

Ontdek de Nourished clean, green & sustainable slaapkamer ;) collectie hier.