Nourished Journal

Het wonder genaamd droogshampoo

Aug 16, 2020

Nourished, Nourished x Romy, Romy, Romy Boomsma, Clean haircare, green haircare, organic haircare, vegan haircare, natural haircare, natuurlijke, curly girl, curly girl method, dry shampoo, droog shampoo, haar olive, hair oil, hair treatment

Tenzij je onder een rots hebt geleefd, is de kans groot dat je Natuurlijke Droogshampoo hebt gebruikt of er op zijn minst van hebt gehoord. HET product om je haar tussen de wasbeurten door fris te houden, maar wist je dat dit geniale product veelzijdig genoeg is om aan veel van je haarwensen te voldoen?

We hebben de Nourished x Romy clean hair care collectie geformuleerd met het oog op duurzaamheid. Daarom is onze Droogshampoo HET multifunctionele product in je badkamer wat je niet kunt missen.  

Dankzij een aantal steringrediënten vervult onze droogshampoo vele rollen die niet alleen je haar zullen redden, maar ook zullen helpen om het naar een superster-status te brengen!

Weg met die vette haren 

Ik ken niet veel vrouwen die houden van een vettige look als het om hun haar gaat. Velen van ons zijn er zelfs bang voor, die 'inbetween dag' wanneer je 's ochtends in de spiegel kijkt en besluit: 'Ik kan nog een dag zonder wassen', om halverwege de ochtend te ontdekken dat je dit helemaal verkeerd hebt ingeschat. Nu zie je er helaas uit alsof je met je haar in een frituurpan hebt gehangen. Maar wees niet bang, het hoofdingrediënt Oat Kernel Flour is hier om je dag en je wortels te redden! Slechts een paar sprays van deze hardwerkende, bijna onzichtbare droogshampoo zullen vette wortels laten verdwijnen voor de zon en je de dag door helpen tot je volgende wasbeurt.

Was je haar minder

Zit je vast in de cyclus dat je je haar vaker moet wassen dan het eigenlijk aankan? De meesten van ons die zich in deze vicieuze cirkel van vaak wassen bevinden, noemen vette wortels en/ of jeukende hoofdhuid als een reden hiervoor. Het nadeel van deze aanpak is dat hoe meer we onze haren wassen, hoe meer we ons haar en hoofdhuid strippen van de natuurlijke oliën, waardoor je hoofdhuid juist nog meer olie produceert. Deze aanpak laat ons achter in een vruchtbare en nooit eindigende cyclus van vette wortels, gevoelige hoofdhuid en vaak je haren wassen. Door je haar minder te wassen met behulp van droogshampoo, kan je hoofdhuid de olieproductie langzaam weer in evenwicht brengen en zal je natuurlijke glans terugkomen, zonder die vette look. Een gezondere hoofdhuid en minder vaak wassen zijn het resultaat.

Zorgt voor extra volume bij fijn haar  

Als je fijn of dunner wordend haar hebt, ken je het gevoel van hangend haar halverwege de middag. Als je haar tegen je schreeuwt voor een '14.00 uur, schud me door elkaar' dan zal droogshampoo cafeïne vervangen als je nieuwe beste vriend. Dit ultrafijne en fluweelzachte poeder verdwijnt tussen je wortels om weer tevoorschijn te komen als volumineus en vol haar en va-va-voom! De ultieme opfriscursus in de middag.


Behoud je krullen

Een haardos met krullend haar onder de knie krijgen kan een leven lang duren, ongeacht of je krullen hebt vanaf je geboorte of krullen door een krultang. Droogshampoo kan helpen om je beste krullen tot nu toe te creëren door lift en volume toe te voegen. Textuur en definitie leveren serieus uithoudingsvermogen om je krul-game de hele dag sterk te houden.

Style en 'updo'

Toegevoegd Brahmi in de Nourished x Romy Droogshampoo-formule werkt om dof, plat haar te liften en dikte en volume toe te voegen zodat je haar makkelijker is te stylen. Een gemakkelijk te gebruiken natuurlijk alternatief voor chemische haargels, serums en sprays voor de ultieme updo voor die speciale gebeurtenis, avondje uit of hete date.

Verzorg je hoofdhuid 

Voed en kalmeer irritatie van de hoofdhuid, bestrijd roos en verbeter de gezondheid van de hoofdhuid met deze 100% natuurlijke wonderformule. Verbeter de huidbarrière van je hoofdhuid dankzij Colloidal Oatmeal & Aloë, twee van de steringrediënten in deze volledig natuurlijke formule. Zeg vaarwel tegen jeuk, roodheid en schilfers. Onze 100% natuurlijke formule is geschikt voor alle haar- en hoofdhuidtypes, inclusief de gevoelige, jeukende, ontstoken en schilferige hoofdhuid! Vegan, dierproefvrij en ZONDER parabenen, siliconen en sulfaten.

Voor het beste resultaat raden we aan om de Nourished x Romy Droogshampoo + Styling Powder + Scalp Treatment in combinatie met onze andere clean hair products te gebruiken.  

Ontdek de complete Nourished x Romy collectie