Nourished Journal

Schone Handen On-The-Go

Aug 16, 2020

Nourished, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, Activator 7 Oil, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, Little Urchin, Biologi, Inika, Inika Organic, Edib

In deze huidige tijd van ‘Rona’ merken de meesten van ons dat we ons meer zorgen maken dan ooit tevoren over de reiniging van onze handen. Hoe kunnen we onze handen onderweg ontsmetten zonder een gootsteen, kraan en/of zeep of zonder een flinke fles handdesinfectiemiddel rond te sjouwen.

Of het nu gaat om de speeltuin met je kinderen, het openbaar vervoer van en naar je kantoor, of reizen in binnen- en buitenland, de behoefte aan hygiëne van de handen is voor ons acuut belangrijker geworden. Bij Nourished vinden we het belangrijk dat we onze handen op de meest natuurlijke, verzorgende en gemakkelijke manier kunnen ontsmetten. Hier zijn enkele van onze opties voor handdesinfectie producten voor onderweg.

Onze favoriete on-the-go hand sanitizers:


Bondi Wash - Travel Spray Lemon Tee Tree & Mandarin 

Voor alle wereldreizigers!! Wie wil erg geen frisse kleren, handen, vliegtuigstoel en bagage tijdens het reizen? De Bondi Wash Travel Spray (50ml) is geformuleerd met een unieke anti bacteriële formule, met een frisse geur van Lemon Tea Tree en Mandarijn. Deze heerlijke spray verfrist, ontgeurt en dood 99.9% van de bacteriën. Doei vieze reisgeurtjes, hoi Australische botanicals.

De Bondi Wash Travel Spray zal je herinneren aan een Australisch avontuur, waar je ook bent in de wereld.

 

Bondi Wash - Mist Spray Tasmanian Pepper & Lavender 

Deze multifunctionele Mist Spray is perfect voor linnen, beddengoed en als kamergeur, maar ook als hand sanitizer, om speelgoed, deurklink of wc in te spuiten en te ontdoen van bacteriën. De heerlijke geur van Tasmanian Pepper & Lavendel maken de Mist Spray ook perfect voor op kantoor, in je badkamer, slaapkamer en auto. De Spray is zacht genoeg om ook op je huid te sprayen als een subtiel parfum.

Onafhankelijke laboratoriumtesten laten zien dat de Spray 99.99% van de bacteriën dood, waardoor het niet alleen verfrissend, maar ook effectief is om van nare bacteriën af te komen.


Sans [ceuticals] - Moisture + Shield 

Deze nieuwe generatie hand sanitizer (500ml) van Sans [ceuticals] is een vochtinbrengende crème en handdesinfectiemiddel in één! Bescherm jezelf tegen de wereld om je heen en bescherm tegelijkertijd je handen tegen die gebruikelijke droogheid, schilfering en scheurtjes die vaak gepaard gaan met het gebruik van desinfectiemiddelen.

In het laboratorium getest om 99,9% van de microben te doden, levert het ook een overvloed aan voedende ingrediënten, waaronder Manuka-honing van medische kwaliteit, vitamine B5 en Kawakawa-extract om ervoor te zorgen dat je handen gezond en gehydrateerd blijven!

 

Bondi Wash Hand Spray

Wordt geleverd in een mooi vormgegeven fles die handig in je handtas, luiertas of mannentas past! De natuurlijke, antibacteriële formule met een laag alcoholpercentage is in het laboratorium getest en dood bewezen 99,99% van de ziektekiemen op natuurlijke wijze en is tegelijkertijd zacht voor de huid. Deze niet uitdrogende formule is verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E om de huid te kalmeren en te verzachten.

Ontdek meerdere opties om jou en je familie clean & veilig te houden in onze  Nourished Clean Hands collectie.