Nourished Journal

Het plezier & voordeel van het gebruik van een natuurlijk, biologisch glijmiddel

Jan 15, 2021

The Benefits Of Using An Organic Personal Lubricant

Jullie weten inmiddels dat wij voortdurend op zoek zijn naar mooie en natuurlijke alternatieven voor reguliere keuzes. En dat was natuurlijk niet anders bij het samenstellen van onze sekscollectie. We werden niet enthousiast van het huidige aanbod glijmiddel in de drogist en online, waarvan de meeste varianten onnodige, nare chemicaliën, kunstmatige smaken, overweldigende geuren en plakkerige verpakkingen bevatten. Glijmiddel zonder enige waardering voor de sensuele wereld. 

Dat was totdat we MyLubie en Dame ontdekte; Twee fantastische merken die natuurlijk glijmiddel maken, waar zowel mannen als vrouwen plezier mee kunnen hebben. 

 

Waarom zou je Natuurlijk Glijmiddel gebruiken? 

Bonk Lube Natural Organic Personal Lubricant

Er zijn zoveel voordelen aan het gebruik van een natuurlijk glijmiddel! Bij Nourished hebben we glijmiddelen die 100% natuurlijk zijn. Dit is ideaal voor: 

+ Als je kieskeurig bent over wat je in/ op je meest sensuele lichaamsdelen toelaat ;)

+ vegans of mensen die een plantaardige levensstijl volgen   

+ als je een gevoelige huid hebt

+ als je een pesticiden gevoeligheid hebt 

+ iedereen die zijn leven wil detoxen van onnodige ingrediënten.

 

 

 

Keuzes in de slaapkamer 


Het glijmiddel van MyLubie is ontworpen voor superieure prestaties! Met een keuze uit glijmiddel op waterbasis of op oliebasis, heb je alles bij de hand voor een volledig plezierige ervaring. Deze glijmiddelen zijn heerlijk om te gebruiken met niet-kleverige formulering om je genot te vergroten en te zorgen voor langdurige gladheid en voor extra liefde.

De CBD Intimate Oil Glijmiddel is geweldig voor die lange liefdessessies in de slaapkamer of badkamer (pas op voor gladde tegels!), en we zijn er dol op! Je kan het namelijk ook gebruiken voor een massage. Dame's Sex Oil is ook het perfecte glijmiddel om te gebruiken tijdens een massage. Je komt helemaal in de stemming door de sensuele geuren.

Het glijmiddel op waterbasis is je eerste keuze voor glijmiddel dat samengaat met elk condoom, vibrator of speeltje. Wil je iets anders? Probeer dan eens onze Aloë Glijmiddel. Dit natuurlijke glijmiddel, gemaakt met kalmerende organische aloë vera, voelt zijdezacht aan en is ook geschikt voor speeltjes en de meeste condooms. 

 

Voor jouw genot.... 

Het gebruik van een natuurlijk glijmiddel heeft vele voordelen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. Hieronder een aantal van onze favorieten: 

+ verhoogde sensatie & genot 

+ extra slip & slide is gegarandeerd meer plezier, creativiteit en inspireert misschien wel nieuwe avonturen!

+ zorgt voor extra lange sexy time 

+ meer gemak (= groter plezier) 

+ sensuele gevoelens die je sexy-vibe kunnen verhogen

+ kan helpen om seks met condooms comfortabeler & plezieriger te laten verlopen voor iedereen

+ assisteert diegenen die moeite hebben om zelf genoeg vocht aan te maken vanwege hormonale disbalans door gebruik van de pil, menopauze en andere lastige bijkomstigheden van onze hormonen

+ betere seks onder de douche

+ sensueler voorspel

  

Een natuurlijk glijmiddel kan de seks voor iedereen beter maken, ongeacht of er één, twee of meer mensen in het spel zijn. 

Op zoek naar nog meer plezier? Ontdek de Nourished Seks Collectie.