Nourished Journal

Het plezier & voordeel van het gebruik van een natuurlijk, biologisch glijmiddel

Jan 15, 2021

The Benefits Of Using An Organic Personal Lubricant

Jullie weten inmiddels dat wij voortdurend op zoek zijn naar mooie en natuurlijke alternatieven voor reguliere keuzes. En dat was natuurlijk niet anders bij het samenstellen van onze sekscollectie. We werden niet enthousiast van het huidige aanbod glijmiddel in de drogist en online, waarvan de meeste varianten onnodige, nare chemicaliën, kunstmatige smaken, overweldigende geuren en plakkerige verpakkingen bevatten. Glijmiddel zonder enige waardering voor de sensuele wereld. 

Dat was totdat we Bonk Lube ontdekte; Een geweldig merk uit Nieuw Zeeland dat natuurlijk glijmiddel maakt waar zowel mannen als vrouwen plezier mee kunnen hebben. 

 

Waarom zou je Biologisch Glijmiddel gebruiken? 

Bonk Lube Natural Organic Personal Lubricant

 

 

 

Er zijn zoveel voordelen aan het gebruik van een natuurlijk biologisch glijmiddel! Omdat Bonk Lube Glijmiddel 100% natuurlijk is en gecertificeerd biologisch is dit glijmiddel ideaal voor: 

+ Als je kieskeurig bent over wat je in/ op je meest sensuele lichaamsdelen toelaat ;)

+ vegans of mensen die een plantaardige levensstijl volgen   

+ als je een gevoelige huid hebt    

+ als je een pesticiden gevoeligheid hebt 

+ iedereen die zijn leven wil detoxen van onnodige ingrediënten.

 

 

 

Keuzes in de slaapkamer 

Bonk Lube Organic Natural Personal Lubricant

Bonk Lube biologisch glijmiddel is ontworpen voor superieure prestaties! Met een keuze uit Water Based Bonk Lube (glijmiddel op waterbasis) of Oil Based Bonk Lube (glijmiddel op oliebasis), heb je je bases gedekt voor een plezierige ervaring. Deze glijmiddelen zijn heerlijk om te gebruiken met een niet-plakkerige, licht-geurende formulering om je genot te vergroten en te zorgen voor langdurige gladheid en voor extra liefde.

 

Bonk Lube Natural Organic Personal Lubricant

De Bonk Lube op Olie Basis is geweldig voor die lange liefdessessies in de slaapkamer of badkamer (pas op voor gladde tegels!), en wij zijn er gek op vanwege de niet-druipende, romige olie-textuur die ook nog eens lekker ruikt. De Water Based Bonk Lube is je beste keuze bij het gebruik van condooms, vibrator of speeltje. Beide opties zijn verkrijgbaar in een bed-size full-size tube en beide zijn verkrijgbaar in een sex-on-the-go reisformaat tube die handig en discreet in elke handtas of toilettas past.  

 

Voor jouw genot.... 

Het gebruik van een natuurlijk, biologisch glijmiddel heeft vele voordelen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. Hieronder een aantal van onze favorieten: 

+ verhoogde sensatie & genot 

+ extra slip & slide is gegarandeerd meer plezier, creativiteit en inspireert misschien wel nieuwe avonturen!

+ zorgt voor extra lange sexy time 

+ meer gemak (= groter plezier) 

+ sensuele gevoelens die je sexy-vibe kunnen verhogen

+ kan helpen om seks met condooms comfortabeler & plezieriger te laten verlopen voor iedereen

+ assisteert diegenen die moeite hebben om zelf genoeg vocht aan te maken vanwege hormonale disbalans door gebruik van de pil, menopauze en andere lastige bijkomstigheden van onze hormonen

+ betere seks onder de douche

+ sensueler voorspel

 

 

Een natuurlijk, biologisch glijmiddel kan de seks voor iedereen beter maken, ongeacht of er één, twee of meer mensen in het spel zijn.

 

Op zoek naar nog meer plezier? Ontdek de Nourished Seks Collectie