Nourished Journal

De Inspiratie Voor Onze Naam.

Jul 17, 2017

Eco Tan, Soleo Organics, Ere Perez, Cedar and Stone, Sans ceuticals, Kester Black, Bondi Wash, Nourished, Nourished Nederland, Natuurlijk, Natural Beauty, Natural Skincare, Duurzaam

Welkom bij Nourished.nl. We zijn blij dat jij hebt besloten om onze missie te steunen!

-

Wij hebben Nourished.nl opgericht uit het verlangen om JOU een one-stop online shop met mooie, diervriendelijke, niet giftige, natuurlijke lifestyle- en beautyproducten te geven.

-

Maar eigenlijk willen we meer dan alleen een online shop zijn. Wij geloven dat kennis macht is en daarom willen we een website & community creëren waar je kunt leren. Over jezelf, maar ook over de effecten die vieze toxines en chemicaliën, die vaak in onze favoriete make-up en huidverzorgingsproducten verborgen zitten, kunnen hebben op je gezondheid. Maar ook de bredere impact die dit heeft op onze planeet.

Kortom: we want to NOURISH you. We willen je 'voeden' en verzorgen. To Nourish is: jouw voorzien/ voeden met ingrediënten die nodig zijn voor groei, je gezondheid en een goede conditie van het lichaam.

We willen je voeden met informatie, met opties, met goede-, niet giftige kwaliteitsproducten die goed zijn voor jou, de dieren en onze planeet.

-

Nourished.nl is onze passie. Wij hopen dat jij Nourished net zo koestert als wij dat doen en Nourished Nederland gebruikt om jezelf, je familie en je vrienden te voeden en te verzorgen. 

Our passion is our gift to YOU!