Kies Een Natuurlijke Deodorant Die ECHT Werkt

Category

Nourished Journal

Date

Jul 08, 2018

De afgelopen weken zijn we overspoeld met bestellingen voor ons assortiment natuurlijke deodoranten. Het is zo geweldig (en overweldigend) om te zien dat steeds meer mensen zich bewust worden van de nadelige gezondheids- en milieueffecten van het gebruik van conventionele deodorants en daardoor prioriteit geven aan het gebruik van natuurlijke alternatieven.

De meest voorkomende vraag die we horen wanneer iemand overweegt over te stappen naar een natuurlijke deodorant is "ja, maar werkt het ook echt? Ik heb zoveel natuurlijke deodorants geprobeerd en geen van hen is echt effectief geweest". We begrijpen het, echt waar! Je zou bijna liever de chemische stoffen op jezelf spuiten dan dat de helft van je kantoor niet meer bij je in de buurt wil zitten omdat je stinkt. Maar hier is je antwoord; we kunnen vol vertrouwen en overtuiging zeggen dat ons assortiment natuurlijke deodoranten van Soapwalla echt werkt! Het komt erop neer dat je de juiste keuze voor jouw lichaam moet maken. Daarom hebben we de verschillende deodoranten uiteengezet om zo de perfecte match te vinden, om je de hele dag droog & fris te houden!

Natuurlijke Deodorants: 

Soapwalla Original - het origineel en de BESTE! Soapwalla's Original Deodorant Cream is een unieke, krachtige en effectieve 100% natuurlijk deodorant. Gemaakt van super fijne plantaardige poeders en kleisoorten die vocht absorberen, evenals lavendel, pepermunt en tea tree essentiële oliën die deze natuurlijke deodorant een frisse, energieke geur geven en ervoor zorgen dat bacteriën geen kans krijgen en zweetgeur wordt geneutraliseerd. Een Nourished Nederland Bestseller!

Soapwalla Citrus - Oké, dus de Original formule was mijn favoriete natuurlijke deodorant (en ik heb bijna alle natuurlijke deodoranten geprobeerd), totdat deze uitverkocht was en ik gedwongen was om de Citrus variant te kopen. En zo heb ik mijn nieuwe favoriet ontdekt! De Soapwalla Citrus deodorant maakt gebruik van vergelijkbare plantaardige poeders en kleisoorten als de Originele formulering, maar maakt gebruik van een combinatie van essentiële oliën van citrusvruchten samen met Litsea Cubeba, bergapteen-vrije Bergamot (niet-foto sensibiliserend) en Vanille om een pittige maar zachte geur te creëren die effectief en betrouwbaar is. Ik ervaar ook dat deze formule minder irriteert als je deze direct na het scheren aanbrengt.

Het Nederlands merk The Lekker Company komt met twee soortgelijke deodorants. De Original deodorant matcht met de The Lekker Company - Lavendel deodorant. De frosting-like consistentie is zacht en makkelijk aan te brengen. Alle Lekker deodorants zijn uniseks en geschikt voor tieners en volwassenen. Lavendel essentiële oliën zorgen ervoor dat deze deodorant een heerlijke geur heeft. Breng in de ochtend de hoeveelheid van een erwt aan onder je oksel met je vingers en smeer uit als een normale crème.

De Soapwalla Citrus deodorant matcht de The Lekker Company Citrus en Mandarijn deodorant. De Lekker Company deodorant (30g) is vrij van plastic, is vegan en werkt! Gemaakt met voedende biologische Shea Butter en Kokosolie voor een zacht gevoel en Bakingsoda om die stinkende bacteriën te neutraliseren!

Jeuk of Irritatie?

Dat brengt me bij een ander onderwerp. Ben je net begonnen met het gebruik van een natuurlijke deodorant, maar merk je dat je oksels jeuken of geïrriteerd zijn? Ik had hetzelfde probleem toen ik de overstap maakte. Er zijn een aantal makkelijke trucjes om dit probleem te verhelpen:

1. Je scheert jezelf voordat je je deodorant aanbrengt. Wanneer je scheert, creëer je kleine snijwonden en schaafwonden in de huid onder je armen die geïrriteerd raken door de natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën in de deodorant. We raden je aan om altijd de avond voor het aanbrengen van Soapwalla deodorant te scheren, zodat deze microwondjes eerst kunnen genezen.

2. Je huid en klieren ontgiften na het gebruik van een deodorant op basis van chemicaliën/ aluminium. Als dit het geval is zijn de poriën onder je armen waarschijnlijk geblokkeerd met allerlei soorten gifstoffen. Terwijl je oksels deze proberen uit te scheiden, kun je roodheid, uitslag en een nare geur ervaren. Maar geef niet op! Help je lichaam deze detox voort te zetten door veel water te drinken, vers voedsel te eten en verdere gifstoffen te minimaliseren, waaronder alcohol, suiker en bewerkt voedsel.

3. Als je bovenstaande twee remedies hebt geprobeerd maar nog steeds merkt dat je oksels geïrriteerd zijn, kan het zijn dat je huid gevoelig is voor bicarbonaat (ook bekend als baking soda), deze natuurlijke deodoriser is het geur-neutraliserend middel in de meeste natuurlijke deodoranten. Als je verschillende natuurlijke deodoranten hebt geprobeerd, waaronder de Soapwalla Original & Citrus en nog steeds jeuk en gevoeligheid onder je armen ervaart, heeft Soapwalla een nieuwe wonderlijke 'Sensitive' formule ontwikkeld, zonder bicarbonaat, speciaal voor jou!

Gevoelige huid?

Soapwalla Sensitive Lavender & Mint - In deze formulering werken Club Moss en Charcoal om overtollig vocht te absorberen en van nature te deodoriseren. Terwijl Shea Butter en Jojoba de tere huid verzachten en verzorgen. De mix van essentiële oliën van Cajeput en Palmarosa, gaan de geur die bacteriën, schimmels en microben veroorzaken tegen en ze zorgen voor de lange levensduur van je deodorant. De essentiële oliën van lavendel, pepermunt en tea tree geven een mooie frisse geur die op een effectieve en betrouwbare manier deodoriseert.

Soapwalla Sensitive Citrus - De Citrusvariant van de Sensitive Soapwalla Deodorant-collectie maakt gebruik van een vergelijkbare bi-carb-vrije formule als de Lavender & Mint variant. De mix van Citrus-essentiële oliën, samen met Litsea Cubeba, Bergapteen-vrije Bergamot (niet-foto sensibiliserend) en Vanille om een zachte maar toch ook pittige en frisse geur te geven.

Let op: 

(!!) Beide Sensitive varianten van de Soapwalla collectie hebben een lichtgrijze kleur als gevolg van de toegevoegde, geur afbrekende houtskool (Charcoal). Beide opties kunnen wat residu achterlaten op je kleding. Maar maak je geen zorgen, geef je kleding een zachte scrub met een natuurlijke zeep(bar) en laat deze in warm water weken en was normaal. Heb je inspiratie nodig voor natuurlijk wasmiddel? Bekijk ons assortiment hier.

Natuurlijk, Vegan & Unisex 

Alle Soapwalla en The Lekker Company Deodorant Crèmes zijn Vegan en gemaakt met de hoogste kwaliteit biologische en food-grade ingrediënten. De Unisex geuren maken alle varianten geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Geloof je niet dat Soapwalla en The Lekker Deodorant de BESTE natuurlijke deodorants zijn en echt werken? Bekijk de 5-sterren klantrecensies op de website die de Nourished community deze fantastische deodorant heeft gegeven. Nog steeds niet zeker? Geef de reisvariant een kans en probeer de deodorant zelf uit! Nu verkrijgbaar in OriginalCitrus.

Vragen?

Als je vragen hebt over je natuurlijke deodorant, neem dan contact met ons op via een DM of via hello@nourished.nl Wil je meer weten over de gezondheidseffecten van aluminium in je deodorant? Lees hier meer.

Enjoy the natural life! Love & sunshine, Erin & Floor ☀️❤️ 

Gerelateerd aan artikel

Soapwalla Creme Deodorant Citrus | Soapwalla Deodorant | Natuurlijke deodorant | Zonder Aluminium | Soapwalla Deodorant Creme | Soapwalla's Kitchen | Nourished Nederland | Nourish | Natuurlijke deodorant | Vegan deodorant | Soapwalla Original Deodorant | Soapwalla Sensitive | Bakingsoda vrije deodorant

Deodorant Crème Original

Soapwalla

From €9.50

Mask Created with Sketch.
Soapwalla Creme Deodorant Citrus | Soapwalla Deodorant | Natuurlijke deodorant | Zonder Aluminium | Soapwalla Deodorant Creme | Soapwalla's Kitchen | Nourished Nederland | Nourish | Natuurlijke deodorant | Vegan deodorant | Soapwalla Original Deodorant | Soapwalla Sensitive | Bakingsoda vrije deodorant

Deodorant Crème Citrus

Soapwalla

From €9.50

Mask Created with Sketch.
cedar and stone, cedar and stone nederlan, cedar and stone europe, everything oil, natural skincare, vegan skincare, non-toxic skincare, natuurlijke huidverzorging, vegan huidverzorging, clean beauty, green beauty.

Boy Germs Bye: Lemon Myrtle en Thyme Hand Desinfectiespray

Cedar + Stone

€12.50

Mask Created with Sketch.