Nourished Journal

Kies Een Natuurlijke Deodorant Die ECHT Werkt

Jul 08, 2018

nourished, nourishednederland, ereperez, sansceuticals, cedarandstone, simpleasthat, soapwalla, hurraw, bondiwash, soleoorganics, natuurlijk, duurzaam

De afgelopen weken zijn we overspoeld met bestellingen voor ons assortiment natuurlijke deodoranten. Het is zo geweldig (en overweldigend) om te zien dat steeds meer mensen zich bewust worden van de nadelige gezondheids- en milieueffecten van het gebruik van conventionele deodorants en daardoor prioriteit geven aan het gebruik van natuurlijke alternatieven.  

De meest voorkomende vraag die we horen wanneer iemand overweegt over te stappen naar een natuurlijke deodorant is "ja, maar werkt het ook echt? Ik heb zoveel natuurlijke deodorants geprobeerd en geen van hen is echt effectief geweest". We begrijpen het, echt waar! Je zou bijna liever de chemische stoffen op jezelf spuiten of rollen dan dat de helft van je kantoor niet meer bij je in de buurt wil zitten omdat je stinkt. Maar hier is je antwoord; we kunnen vol vertrouwen en overtuiging zeggen dat ons assortiment natuurlijke deodorants echt werkt! Het komt erop neer dat je de juiste keuze voor jouw lichaam moet maken. Daarom hebben we de verschillende deodorants uiteengezet om zo de perfecte match te vinden, om je de hele dag droog & fris te houden!  

Natuurlijke Deodorant: 

We zijn zo trots om je te vertellen dat we twee natuurlijke deodorants hebben gemaakt. Na veel testen zijn er twee natuurlijke deodorants van Nourished Daily ontwikkeld. De Natuurlijke Deodorant Stick Chai Spice is perfect voor heftiger zweet en heeft een geur waar iedereen blij van wordt. Makkelijk aan te brengen op je oksel en een hele fijne verpakking, we zijn helemaal fan van deze! Op zoek naar een natuurlijke deodorant voor de gevoelige huid, dan is de Natuurlijke Deodorant Crème Early Spring perfect! Deze natuurlijke deodorant is zacht en gemakkelijk aan te brengen.

Black Chicken Axilla Natuurlijke Deodorant Original - onze nr. 1 en simpelweg de BESTE! Black Chicken Remedies Axilla Natural Deodorant Original is een unieke, krachtige en effectieve 100% natuurlijk deodorant. Gemaakt van super fijne plantaardige poeders en kleisoorten die vocht absorberen, gemengd met lavendel, pepermunt en cedarwood essentiële oliën die deze natuurlijke deodorant een frisse, energieke geur geven en ervoor zorgen dat bacteriën geen kans krijgen en zweetgeur wordt geneutraliseerd. Een absolute Nourished Bestseller! 

Het Nederlands merk The Lekker Company komt met drie soortgelijke deodorants. De frosting-like consistentie is zacht en makkelijk aan te brengen. Alle Lekker deodorants zijn uniseks en geschikt voor tieners en volwassenen. De luxe essentiële oliën zorgen ervoor dat deze deodorants een heerlijke geur hebben. Breng in de ochtend de hoeveelheid van een erwt aan onder je oksel met je vingers en smeer uit als een normale crème. De The Lekker Company Citrus en Mandarijn deodorant is fris, de lavendel deodorant is bloemig en de pepermunt & rozemarijn deodorant is spicy. De Lekker Company deodorants (30g) zijn vrij van plastic, vegan en werkten! Gemaakt met voedende biologische Shea Butter en Kokosolie voor een zacht gevoel en Bakingsoda om die stinkende bacteriën te neutraliseren!   

Jeuk of irritatie? 

Dat brengt me bij een ander onderwerp. Ben je net begonnen met het gebruik van een natuurlijke deodorant, maar merk je dat je oksels jeuken of geïrriteerd zijn? Ik had hetzelfde probleem toen ik de overstap maakte. Er zijn een aantal makkelijke trucjes om dit probleem te verhelpen: 

  1. Je scheert jezelf voordat je je deodorant aanbrengt. Wanneer je scheert, creëer je kleine snijwonden en schaafwonden in de huid onder je armen die geïrriteerd raken door de natuurlijke ingrediënten (zoals bakingsoda) en essentiële oliën in de deodorant. We raden je aan om altijd de avond voor het aanbrengen van je deodorant te scheren, zodat deze microwondjes eerst kunnen genezen.
  1. Je huid en klieren ontgiften na het gebruik van een deodorant op basis van chemicaliën/ aluminium. Als dit het geval is zijn de poriën onder je armen waarschijnlijk geblokkeerd met allerlei soorten gifstoffen. Terwijl je oksels deze proberen uit te scheiden, kun je roodheid, uitslag en een nare geur ervaren. Maar geef niet op! Help je lichaam deze detox voort te zetten door veel water te drinken, vers voedsel te eten en verdere gifstoffen te minimaliseren, waaronder alcohol, suiker en bewerkt voedsel.
  1. Als je bovenstaande twee remedies hebt geprobeerd maar nog steeds merkt dat je oksels geïrriteerd zijn, kan het zijn dat je huid gevoelig is voor bicarbonaat (ook bekend als baking soda), deze natuurlijke deodoriser is het geur-neutraliserend middel in de meeste natuurlijke deodorants. Als je verschillende natuurlijke deodoranten hebt geprobeerd, waaronder de Black Chicken Axilla Deodorant Original en nog steeds jeuk en gevoeligheid onder je armen ervaart, heeft Black Chicken Remedies een nieuwe wonderlijke 'Sensitive' formule ontwikkeld, zonder bicarbonaat, speciaal voor jou genaamd de ‘Barrier Booster’.  

Black Chicken Axilla Natuurlijke Deodorant Barrier Booster De natuurlijke krachten van de plantaardige ingrediënten in deze deodorant zoals Shea Butter, Magnesiumhydroxide, Diatomaceous Earth & Biologisch Kokosolie maken deze natuurlijke deodorant rijk aan vetzuren (essentieel voor gezonde cellen) waardoor de gevoelige huid verbetert. De Barrier Booster bevat geen bi-carb. De verfrissende Citrus geur en essentiële oliën van de Axilla Barrier Booster werken verfrissend en neutraliseren ongewenste geuren, zonder schadelijke ingrediënten en is tevens zacht voor de huid! Bacteriën krijgen geen kans!

 

Alle Black Chicken Remedies en The Lekker Company Deodorant Crèmes zijn Vegan en gemaakt met de hoogste kwaliteit biologische en food-grade ingrediënten. De Unisex geuren maken alle varianten geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Geloof je niet dat Black Chicken Remedies en The Lekker Deodorant de BESTE natuurlijke deodorants zijn en echt werken? Bekijk de 5-sterren recensies op de website die alle Nourished Beauty’s deze fantastische deodorant hebben gegeven. Nog steeds niet zeker? Geef de reisvariant een kans en probeer de deodorant zelf uit! Nu verkrijgbaar in Original en Barrier Booster. Wil je alle Natuurlijke Deodorants bekijken? Dat kan! Klik dan hier (inclusief roller deodorants).  

Als je vragen hebt over je natuurlijke deodorant, neem dan contact met ons op via een DM of via hello@nourished.nl Wil je meer weten over de gezondheidseffecten van aluminium in je deodorant? Lees hier meer.  

Enjoy the natural life! Love & sunshine, Erin & Floor ☀️❤️