Nourished Journal

Floor's Favorieten van 2022

Dec 29, 2022

Nourished | Floor Hendriks

Het is het einde van het jaar, tijd om stil te staan bij veel dingen! We kijken altijd even terug op onze beauty shelfie, welk product hebben we het meest gebruikt in 2022..... Iedereen in het Nourished team heeft zijn eigen favorieten. Dit zijn een paar van mijn dagelijkse producten en de reden waarom:

Sans ceuticals Barrier Restore Butter
Sans [ceuticals] - Barrier restore butter

Sans [ceuticals] Barrier restore

Winter of zomer, lichaam of gezicht, deze crème is het hele jaar door multi-inzetbaar. Als het zomer is en je voorzichtig geniet van die heerlijke zonnestralen en je lichaam is ingesmeerd met zonnebrandcrème is de Barrier Restore een absolute redder voor je huid. Na een goede stranddag, een met zonnebrandcrème ingesmeerd lichaam en een lekkere scrub sessie onder de douche is dit DE boter waarmee je jezelf wilt verwennen, inclusief je gezicht.

In de winter, als je huid de kou en de hitte van de verwarming moet doorstaan, snak je misschien nog wel meer naar de rijkdom van de Barrier Restore. Na je douche wil je jouw hele lichaam hiermee insmeren EN je gezicht, beloofd! Het wordt ook je favoriete nachtmasker.

Biologi Bqk serum
Biologi - BQK serum

Biologi - BQK serum

Soms heeft je huid net dat beetje extra liefde nodig, en dit is het! Ik wissel het BQK serum af met mijn nieuwe dagelijkse moisturizer (waarover later meer). Het BQK serum van Biologi is next level skincare. Wil je meespelen in de topcompetitie als het gaat om huidverzorging? Dan is dit een product voor op je verlanglijstje. Het BQK serum vermindert roodheid en pigmentatie, werkt samen met jou naar een meer egale teint, werkt als anti-aging serum en beschermt je huid tegen vrije radicalen.

Vela Days - Lipid Complex Cleansing Balm

Over top huidverzorging gesproken? Vela Days is een nieuw merk bij Nourished gemaakt met een magisch ingrediënt: Cannabisolie. Deze balsem kan zeer effectief zijn bij eczeem, dermatitis en psoriasis. De Vela Days reiniger is een unieke olie/gel-naar-melk reiniger geformuleerd met omega-rijke oliën en ceramiden. Gebruik als cleansing balm op een droge of natte huid en gebruik als masker om de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Breng deze rijke balsem 20-30 minuten aan op de droge huid en geniet van een zijdezachte, fluwelen after-feel. Heb je een drogere huid of een problematische huid, dan is dit een geweldige cleanser voor JOU!

Nourished Daily Chai Spice Stick Deodorant
Nourished Daily - Chai Spice Deodorant

Nourished Daily - Deodorant in Chai Spice

Een echte dagelijkse musthave (want wie kan er zonder deodorant?), een product waar je niet meer zonder kunt EN wilt als je het eenmaal gebruikt. De geur van de Nourished Daily chai spice deodorant is een favoriet voor iedereen. Hij is origineel en warm, fan van een kopje rustgevende warme chai? Dan is deze deodorant iets voor jou. Binnenkort verschijnt deze deodorant stick ook in de frisse geur Early Spring. Erin en ik zijn allebei in de hemel met de formulering van deze dagelijkse krachtpatser.

Nourished x Romy Hair Wash
Nourished x Romy Haarverzorgingscollectie

Nourished x Romy - Hair Wash

Dit is een andere all time fave, en hoe kan het ook anders? De Nourished x Romy hair wash staat al meer dan een jaar onder onze douche en niemand in onze inner circle gebruikt deze shampoo niet. De structuur, de fluf & bubbels, de geur, de afterfeel..... In onze ogen de perfecte natuurlijke shampoo.

Eye of Horus - Sacred Earth Palette

Oké, dit palette blijft de laatste jaren opduiken in mijn reels, artikelen en favorietenlijstjes. Het slechte nieuws? Hij wordt niet meer geproduceerd, dus als je fan bent, is dit je kans. De laatste paletten zijn nog verkrijgbaar. Het goede nieuws? Eye of Horus heeft een hele nieuwe reeks oogpaletten en gezichtspaletten gemaakt die in de loop van 2023 worden uitgebracht. We houden je glowy & shiny!

INIKA Organic - Curvy Lash Mascara

Een nieuwe ontdekking in mijn make-up tas dit jaar is deze mascara. Ik was al een groot fan van de Long Lash Mascara van INIKA, maar de Curvy Lash vind ik ook erg fijn voor een extra lift.

100% pure 2nd skin concealer shade 4
100% Pure - 2nd skin concealer - shade 4

100% Pure - 2nd Skin Concealer nr. 4

Als er één product is dat ik niet wil vergeten als ik onderweg ben, dan is het wel concealer. Ik heb een zeer dunne huid rond mijn ogen en laten we eerlijk zijn, ik heb een eigen bedrijf. Slapeloze nachten, stress, ideeën die door je hoofd spoken en plezier hebben resulteren in de behoefte aan een beetje hulp van mijn nieuwe vriend: 2nd skin concealer. Makkelijk aan te brengen, makkelijk mee te nemen en perfect te blenden.

Dat is mijn to go list, en ja er zijn nog veel meer producten die ik zou kunnen opnoemen zoals het Bl Lip Serum, Bamboo Hair Brush en Hair Hydratant Ultra+ ;) 2022 loopt ten einde, spannende dingen komen eraan.... waar, wat? Om te beginnen, Nourished Daily onze in 2022 geboren baby. Erin en ik (en onze vrienden & familie) hebben het hele jaar door producten getest. En we hebben zeker een paar nieuwe favorieten in de 2023 lijst! Stay tuned voor meer, we houden je natuurlijk op de hoogte.

Heb een mooie Kerstmis & einde van het jaar! Verwen jezelf met de liefde van je familie en vrienden.

X F