Nourished Journal

Zes redenen om te shoppen bij Nourished

Jun 20, 2017

nourished, nourishednederland, ereperez, sansceuticals, cedarandstone, simpleasthat, soapwalla, hurraw, bondiwash, soleoorganics, natuurlijk, duurzaam
  •  Wij zijn echt tox-free!

Dat is het doel van ons bestaan! We willen onszelf niet bedriegen en daarom kunnen we dat ook niet bij jullie doen. P.S. als iemand zichzelf een Vegan winkel of Ethische winkel noemt, wil dat nog niet zeggen dat ze producten zonder chemicaliën gebruiken. 

  • Jij bent onze motivatie

Jij de consument bent onze adviseur en onze investeerder. Er is geen grote investeerder die aan het roer van Nourished staat. Jouw keuze helpt ons de juiste koers te varen. Van onze journal tot educatieve communicatie, tot de producten die we verkopen, we voldoen graag aan jullie wensen! Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan ons best doen.

  • We doen alles in-house

We sourcen zelf onze merken en kennen de mensen achter de bedrijven. We pakte onze eigen pakketten in en brachten deze naar het postkantoor, tot het ECHT niet meer ging. Gelukkig hebben we nu hulp van een fantastisch warenhuis. We beantwoorden alle mailtjes, insta berichtjes en Fb love notes zelf :) 

  • Wij verkopen alleen diervriendelijke producten

Wij zijn gek op dieren! En we hopen dat jij dat ook bent #catperson 

  • Wij zijn transparant

Laat je review over onze producten en service achter op onze website. Jij bent de maatstaf! Wij willen blije en tevreden klanten, natuurlijk! Echter is niet ieder product voor iedereen. Help ons om een vijf-sterren, one-stop health & beauty shop te worden.

  • Wij zijn hier om te blijven!

Wij geloven dat Europa klaar is voor een bewuste en groenere keuze wat betreft huidverzorging en cosmetica producten. Ons missie begint net en we zijn van plan om voorlopig hier te blijven. Wij hopen dat jij meegaat op deze reis naar een mooiere, gezondere gemeenschap, cosmetische industrie en wereld.


De producten die we inkopen onderscheiden ons! 

Wil jij jezelf onderscheiden van de rest?

Samen kunnen we de wereld net iets beter maken.