Nourished Journal

Jullie producten zijn duurder.... waarom!?

Jun 20, 2017

nourished, nourishednederland, ereperez, sansceuticals, cedarandstone, simpleasthat, soapwalla, hurraw, bondiwash, soleoorganics, natuurlijk, duurzaam

Wanneer je Nourished Nederland voor het eerst bezoekt, valt het je misschien op dat de producten duurder zijn dan bij je lokale drogist. Waarom? Wat maakt ons assortiment zo verschillend van de producten die door ketens verkocht worden?

-

Hiervoor zijn een aantal redenen: elk product dat we verkopen is puur en alleen gemaakt met ingrediënten uit de natuur. Nature's Gift zoals wij graag zeggen. De producten bevatten essentiële oliën, botanische extracten en natuurlijke conserveermiddelen. Natuurlijke ingrediënten zijn duurder en vereisen vaak kleinere batch producties wat de kosten van productie verhoogt. Natuurlijke conserveermiddelen zijn ook duurder, maar wel veiliger voor onze huid.

'Wij kiezen ervoor om te investeren in onze gezondheid, in jouw gezondheid, de gezondheid van je familie, van dieren en de planeet'. 

Hiervoor betalen wij graag wat meer. We gebruiken alleen palmolie die duurzaam en gecertificeerd is en kiezen voor ethisch geproduceerde producten. We willen dat iedereen in de productieketen een eerlijke behandeling krijgt. We kiezen biologisch waar mogelijk, recyclen verpakkingsmateriaal waarin wij producten ontvangen en kopen duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen voor onze verzendingen.

-

Het sourcen van de juiste merken voor Nourished Nederland kost tijd. We verkopen een merk niet zomaar. We onderzoeken de ingrediënten in de producten en controleren of het desbetreffende merk aan de Nourished Nederland criteria voldoet; verminderen van vervuiling door storting van giftige stoffen, is het bedrijf diervriendelijk en is hun missie ook om de planeet niet te vervuilen of staat de winst boven alles?

-

Onze producten zijn economisch, daar bedoelen we mee, je hebt maar een klein beetje van het product nodig voor het gewenste effect. Als gevolg daarvan doe je langer met een product dan met de meeste gebruikelijke alternatieven.

-

Ons ethos: HEALTH IS WEALTH (gezondheid is rijkdom). Wij kiezen ervoor om te investeren in onze gezondheid, jouw gezondheid, de gezondheid van je familie, van dieren en de gezondheid van de planeet. Wij hopen dat we jullie ook kunnen inspireren om dit te doen!