Nourished Journal

Drie vrouwelijke onderneemsters & een best selling clean beauty merk

Nov 24, 2021

Romy, Romy Boomsma, Nourished x Romy, natural shampoo, natural conditioner, natuurlijke shampoo, sulfate free shampoo, silicone free shampoo, curly girl, curly girl method, cgm, cg, vegan shampoo, cruelty free shampoo, natuurlijke haarverzorging

Ontdek hoe deze drie vrouwelijke onderneemsters hun verschillen gebruikten om een bestselling clean beautymerk op te bouwen.

Romy, Romy Boomsma, NourishedxRomy, natural shampoo, natural conditioner, natuurlijke shampoo, sulfate free shampoo, silicone free shampoo, curly girl, curly girl method, cgm, cg, vegan shampoo, cruelty free shampoo, natuurlijke haarverzorging

 

Hoe het begon 

Het begon allemaal toen deze drie vrouwen, Romy, Floor & Erin met drie totaal verschillende haardossen, op zoek waren naar een oplossing voor hetzelfde dilemma: 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten die je elke dag een geweldige haardag bezorgen. Of wat wij zeggen: for a great hair day, every day. Met dit idee is de inmiddels best selling Nourished x Romy collectie ontstaan. De samenwerking tussen Romy Boomsma en de oprichters van nourished.nl; Erin Hawken & Floor Hendriks heeft een cultstatus bereikt in de clean beauty wereld en daar zijn de dames blij mee.  

De twee oprichters van Nourished & Romy kwamen in 2017 voor het eerst met elkaar in contact tijdens hun zoektocht naar clean beauty & natuurlijke lifestyle producten. Ze hadden meteen een band doordat ze dezelfde normen & waarden deelden op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, welzijn en sociale rechtvaardigheid. De drie vrouwen kregen onmiddellijk een band doordat ze dezelfde waarden & normen deelden op het gebied van sociale rechtvaardigheid, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Het was een informeel gesprek over het vinden van de perfecte natuurlijke haarverzorging dat ertoe leiden dat de drie hun eigen clean beautymerk oprichten. Het doel? Een haarverzorgingscollectie die 100% natuurlijk, vegan, cruelty free en biologisch afbreekbare is, die zorgt voor een geweldige haardag, elke dag en voor iedereen of je nu steil bruin haar hebt, fijn rood haar met slag, of een blonde bos weelderige krullen.  

Van missie naar realiteit

Het was een grote visie voor Romy, Erin & Floor. Ze hadden geen van allen ervaring met productontwikkeling, maar de synergetische energie van de drie bleek niet te stoppen. Met de perfecte combinatie van Romy's aangeboren talent om de tijdgeest aan te voelen en haar liefde voor haar en beauty samen met Erin & Floor's uitgebreide kennis van de clean beauty industrie en hun wetenschappelijke diploma's, begon het trio met het realiseren van hun droom.  

Onder begeleiding van een natuurlijke chemicus en een laboratorium wat uitsluitend werkt met natuurlijke ingrediënten, testten Romy, Floor & Erin productieronde na productieronde op hun eigen haar om er zeker van te zijn dat ze producten creëerden met de hoogste standaard, in alle opzichten.  

Romy, Romy Boomsma, NourishedxRomy, natural shampoo, natural conditioner, natuurlijke shampoo, sulfate free shampoo, silicone free shampoo, curly girl, curly girl method, cgm, cg, vegan shampoo, cruelty free shampoo, natuurlijke haarverzorging

Zorgen voor de BESTE producten

Elk van deze drie powervrouwen heeft een heel verschillende haardos; Romy heeft dik, lang en weelderig kastanjekleurig haar, Erin heeft fijn, krullend blond haar en Floor heeft steil, droger en wat pluiziger haar. Samen hebben ze elke productieronde getest om te zien of ze ook daadwerkelijk een geweldige haardag voor elk haartype kunnen creëren. En daar bleef het niet bij! Ze namen grondig gebruik van het haar van hun partners, hun vrienden, hun ouders, broers en zussen, en Romy testte het zelfs op het haar van haar kinderen. Het eindresultaat; een 100% natuurlijke haarverzorgingscollectie die vegan, dierproefvrij en biologisch afbreekbaar is, die echt werkt en waarvan ze overtuigd zijn dat het de beste natuurlijke haarverzorging op de markt is!  

De 2 x uitverkochte collectie staat op het punt om zijn langverwachte nieuwste aanwinst te introduceren; een natuurlijke Hair Wash + Conditioner die geschikt is voor alle haartypes en ook nog eens Curly Girl Friendly is. Deze nieuwste toevoegingen aan de Nourished x Romy Collectie helpen om dit succesverhaal van clean beauty, duurzame verandering & vrouwelijk ondernemerschap voort te zetten.  

Wil je meer weten over natuurlijke haarverzorging voor Curly Girls? Je leest ons artikel over krullen.