Nourished Journal

De ultieme natuurlijke zonnebrand gids

Jun 06, 2023

The Ultimate Natural Sunscreen Guide

De zon schijnt en dat betekent dat we onze huid goed moeten beschermen tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. Bescherm je huid met een mooie natuurlijke zonnebrand en wees goed voor zowel je huid als de planeet. Natuurlijke zonnebrandcrèmes breken beter af en vervuilen de oceaan niet zoals chemische zonnebrandcrèmes doen. Net als onze huid hebben we natuurlijk ook maar 1 planeet & oceaan, hier moeten we voorzichtig mee zijn en daarom goed beschermen. Nu kunnen we ons voorstellen dat het moeilijk is om te kiezen welke zonnebrand het beste is voor jouw huid, daarom hebben we in dit artikel alle natuurlijke zonbescherming voor je uitgelicht.

Natural Sunscreen | Little Urchin | Mineral Sunscreen | Nourished

Natuurlijke SPF factor 30 & 50

Little Urchin & Lekker hebben een aantal effectieve natuurlijke SPF-producten gemaakt die goed zijn voor onze aarde en onze huid. De minerale zonnefilters zijn er in verschillende vormen en met verschillende beschermingsfactoren. We zijn meer dan trots om deze mooie SPF producten in ons assortiment te hebben en zetten ze hieronder op een rijtje.

+ Little Urchin - Natural Clear Zinc Sunscreen SPF 50+

+ Little Urchin - Natural Zinc Stick Clear SPF 50+

+ Little Urchin - Natural Sunscreen SPF30 

+ LEKKER - Natural Sunscreen SPF 30 

Naïf | Natural Sunscreen Baby and Kids | No Perfume | Parfumvrij Zonnebrand

SPF voor baby & kids

Voor de gevoelige huidjes van onze allerkleinsten heeft Naïf een zeer zachte maar effectieve collectie zonnebrandproducten ontwikkeld. Ook de zonbeschermingsproducten van Little Urchin zijn een match voor de gevoelige huidjes van baby's & kindjes.

+ Naïf - Sun Lotion Baby & Kids SPF50 Perfume Free (200ml)

+ Naïf - Sunscreen Cream SPF50 Perfume Free (100ml) 

Getinte SPF dagcrème

+ Little Urchin - Natural Tinted Sunscreen SPF30

+ Witlof Skincare - Tinted Day Cream SPF30

SPF lip balm

We weten allemaal dat onze lippen erg gevoelig zijn en daarom is het nog belangrijker om ze te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Hurraw heeft een mooie zonbeschermende lippenbalsem ontwikkeld die je gedurende de dag opnieuw kunt aanbrengen. Behoud die zachte, kissable lippen zelfs tijdens het zomerseizoen.

+ Hurraw - SUN protection SPF 15+ Lip Balm

+ Nourished Daily - Daily Body Lotion

Little Urchin | Natural After Sun | Natuurlijke After Sun | Nourished

After sun verzorging

Na een dag in de zon kun je je huid het beste verzorgen met een natuurlijke aftersun. Een natuurlijke after sun hydrateert en verzacht je huid door de heerlijke natuurlijke ingrediënten.

+ Little Urchin - Natural Daily Moisturiser 

Eye of Horus | Ritual Skin Foundation Stick | SPF30 | Natuurlijke Foundation | Zonnebrand | Nourished 

Make-up met SPF

Draag je graag foundation en wil je graag wat extra SPF-bescherming over je SPF-crème, dan zijn deze prachtige foundations een perfecte keuze!

+ Eye of Horus - Ritual Skin Foundation Stick SPF30 

+ Eye of Horus - Skin Tint Serum Foundation SPF15

+ Raww Cosmetics - Superfood Camouflage Foundation SPF15

+ Inika Organic - Loose Mineral Foundation SPF25 

Wees lief voor je huid en de planeet met deze prachtige natuurlijke zonnebrandproducten. Smeer je elke dag in, want zelfs als de zon niet schijnt, wordt onze huid blootgesteld aan de schadelijke UVA- en UVB-stralen. Als je twijfels of vragen hebt over een bepaald product, kun je ons altijd een berichtje sturen via Instagram, webchat & e-mail. We helpen graag! Wil je meer lezen over natuurlijke zonnebrand, lees dan vooral de 'is mijn zonnebrand veilig voor mijn gezin' journal.