De Tanning Bijbel - Tips Om De Beste Natuurlijke Zelfbruiner Te Kiezen

Category

Nourished Journal

Date

Jun 21, 2017

Voor degenen onder ons die het hele jaar een mooie zomerse gloed op hun huid willen hebben. Wij zijn gek op Australia’s #1 tan lijn; Eco Tan. Eco Tan geeft je huid een mooie natuurlijk uitziende gouden tan, zonder het gevoel dat je op een sinaasappel lijkt. Onze drie favoriete producten van Eco Tan zijn: Winter Skin, Invisible Tan & Cacao Tanning Mousse.  

  • Winter Skin: is een voedende geleidelijk zelfkleurende lotion voor gezicht en lichaam. Perfect voor een blekere huid of als je geleidelijk aan de gewenste kleursterkte wil bereiken. De Winter Skin formule bevat biologische geranium en daarom ruik je heerlijk na het insmeren. 
  • Invisible Tan: deze crème zorgt voor een streepvrije bruining in 8 uur. Perfect voor een medium tot olijfkleurig huidtype en voedend voor je huid. Smeer jezelf in voor het slapen gaan en sta op met de perfecte tan! Of smeer jezelf in de ochtend in, voordat je naar kantoor gaat en heb een glamorous tan voor een diner of feestje in de avond.
  • Cacao Tanning Mousse: krijg een luxueuze diepe bronze tan met deze sneldrogende formule. Na één keer aanbrengen is het resultaat al binnen één uur zichtbaar. Perfect voor een last-minute feestje of een onverwachts weekendje weg. Deze mousse hydrateert de huid en zorgt ervoor dat cellulitis minder goed zichtbaar is.
  • Face Tan Water: dit revolutionaire product is een toner en geleidelijke zelfbruiner in één! Geschikt voor alle huidtypen en -tinten, en vette huid, zelfs voor een gevoelige huid inclusief rosacea, eczeem en acne!

    Deze geweldige zelfbruiner is speciaal gemaakt voor gezicht, nek en decolleté. Face Tan Water bouwt op tot een mooie, gezonde gloed, creëert een jeugdige uitstraling en is zelfs te gebruiken als vervanger voor foundation! Gemaakt met Hyaluronzuur, een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten voor de huid, deze verbazingwekkende toner/zelfbruiner kalmeert & hydrateert de huid en werkt als een antioxidant.

  • Hempitan Body Tan Water de allernieuwste tanning solution van Eco Tan by Sonia. De revolutionaire Organic HEMP Body Tan Water™ is samengesteld met enkel Biologische en Natuurlijke ingrediënten en komt in een spray-on formule. De mix van Hennep en Hyaluronzuur verzorgen de huid en zorgen voor de diepste bruining die je ooit hebt gehad! Ditch die vieze chemische zelfbruiners en go natural!

Alle Eco Tan by Sonia Driver producten zijn gemaakt met gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten afkomstig van moeder natuur, niet giftig, diervriendelijk en vegan. Het Eco Tan assortiment zorgt ervoor dat we op een gezonde manier, het hele jaar door, een mooie bruine gloed op onze huid kunnen hebben. Zelfs als je de huid van sneeuwwitje hebt, kun je een 'sun-kissed' gloed aanbrengen op je huid, zonder de schadelijke straling van de zon.

-

Perfect als pre-vakantie tan of voor een bruiloft of voor degene die niet goed tegen de zon kunnen, maar een kleurtje niet kunnen missen. Of simpelweg om die heerlijke herinnering aan de zomer te behouden.