Nourished Journal

Wild Tomato Riche Crème...De NIEUWE Multitasking Moisturizer van Ere Perez!

Mar 10, 2022

Ere Perez, Wild Tomato Riche Cream, Luxury Face Butter, Nourished, Nourishedeu

Ik ben zo enthousiast over de lancering van onze nieuwe Wild Tomato Riche Créme. Deze multitasking moisturizer is al vele jaren in de maak en sluit perfect aan bij de huidige pandemie. Nu we veel meer aan huis gebonden zijn, werken vanachter ons beeldscherm en het dragen van mondmaskers overal verplicht is, heeft onze huid meer liefde en aandacht nodig dan ooit. Dit vraagt om extra voedende ingrediënten en intense verzorging voor een mooie en gezonde complexie anno 2022.

 

Het verhaal achter de formule

De formule van deze Wild Tomato Rich Crème werkt onwijs hydraterent dankzij steringrediënt Tomaat, bekend om zijn hoge gehalte aan Lycopeen. Hydratatie is essentieel om je huid te laten herstellen van uitdroging door het gebruik van mondmaskers, centrale verwarmingen en airco’s. Ik herinner mij nog hoe mijn oma een plakje tomaat op haar gezicht aanbracht en het sap verdeelde over haar huid, net als een serum. Het verheldert en gaat veroudering tegen en juist om die reden wilde ik deze eenvoudige, maar effectieve methode gebruiken en met jullie delen voor het verkrijgen van een mooie en jeugdige huid. Ik focus me altijd op superfood ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn, zodat we geen zeldzame planten in gevaar brengen. Tomaat is hier perfect geschikt voor, het is een voedzame vrucht en bijzonder effectief voor je huid. Waar ik vandaan kom in Mexico zijn de tomaten rood, rijk en ruiken zo geweldig lekker. Dat is niet te vergelijken met de tomaten die je in de gewone supermarkt kunt vinden. Deze crème maakt dan ook gebruik van deze heerlijke en echte tomaten om je huid te laten stralen.  

 

 

 

 

 

Luxe gezichtscreme

De tomaat in deze rijke en volle gezichtscrème biedt de ideale verzorging voor je huid na kou of zon. De fluweelachtige structuur is heerlijk om aan te brengen als moisturizer op de dorstige huid of als gezichtsmasker wanneer je hem 's nachts laat intrekken, met als resultaat een zijdezachte en soepele huid. De kleur is een eerbetoon aan de prachtige kleur van een Franse moisturizer uit de jaren 80 waar ik dol op was toen ik jonger was. Ik wilde het hebben, maar ik woonde in Mexico en omdat internet toen nog niet bestond konden we online niet shoppen, je moest dus helemaal naar Parijs gaan om het te kopen! En dus wil ik met deze crème de alledaagse vrouw dat gevoel van luxe laten ervaren. Van de liefde voor een eenvoudig en voedzaam keuken ingrediënt tot het versterken van de natuurlijke schoonheid van alle huidtypes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toegevoegde voedingsstoffen & milieuvriendelijk

Wat we ook hebben toegevoegd is Hyaluronzuur, bekend om zijn vochtvasthoudende vermogen en Kamille olie vanwege zijn kalmerende eigenschappen, maar het heeft ook Polyfenolen die helpen bij veroudering en Lavendel voor het behandelen van littekens en het verminderen van oneffenheden. Dus wat er in de crème zit, is belangrijk, maar we concentreren ons ook op de verpakking. Want het bewaren van prachtige natuurlijke formules in een volledig plastic verpakking is niet meer van deze tijd. We doen er alles aan om een positieve impact op het milieu te leveren, en met trots kan ik zeggen dat deze moisturizer volledig plastic vrij is verpakt. De pot is gemaakt van glas met een aluminium deksel en zelfs het inzetstuk dat de crème in de pot beschermt is van aluminium. Om tot deze plasticvrije verpakking te komen hebben we met ons team veel onderzoek moeten doen. Je hebt hier dus echt een luxe product voor je. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten en zowel voor je huid als voor de aarde, dankzij de voordelen van 100% oneindig recyclebare materialen.

 

 

 

 

~ Ere Perez, founder of Ere Perez Cosmetics

 

Ontdek je meest stralende huid met de Wild Tomato Riche Crème en probeer deze nieuwe moisturizer nu uit!