Nourished Journal

The brand for every body, every day

Sep 28, 2022

The brand for every body, every day

Een schone schoonheidsexpert zijn is geen gemakkelijke opgave... echt waar!

We besteden honderden uren aan het onderzoeken van ingrediënten, het decoderen van de wetenschappelijke literatuur en het verkennen van merken van over de hele wereld, zodat we u het allerbeste bieden dat de markt te bieden heeft.

We zijn supertrots op de collectie die we voor jullie allemaal hebben samengesteld bij Nourished, maar er ontbrak iets.....

We hadden moeite om een ​​merk voor elke dag te vinden, dat unisex was en geschikt voor iedereen. Een merk met natuurlijke producten die je geliefde wil stelen omdat ze zo goed werken & zo goed aanvoelen. Producten waarvan je er maar één in elke badkamer nodig hebt, omdat het hele gezin ze kan gebruiken en ervan kan genieten. Een alledaags merk dat geschikt is voor alle huidtypes, van de droge huid tot de meest gevoelige huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Een merk dat al deze dingen is en tegelijkertijd een betaalbare, alledaagse optie is.

Helaas konden we het merk dat we zochten niet vinden... dus hebben we het zelf gemaakt.

Welkom bij Nourished Daily! Uw favoriete dagelijkse schone en groene merk voor persoonlijke verzorging. Ontworpen, geformuleerd, getest en goedgekeurd door ons. JOUW clean beauty & natural living experts.

Van ons - voor jou,

E & F x