Nourished Journal

Creëer je minimalistische routine

Sep 29, 2022

Vela Days | Nourished | Hemp Skincare

Hoe bereik je de perfecte minimalistische huid routine? 

Het creëren van je perfecte minimalistische routine of ook wel genoemd skinmalism-routine hoeft niet meer overweldigend of moeilijk te zijn.

Skinmalism is een wereldwijde trend die steeds populairder wordt door de explosie van de schoonheidswereld in de afgelopen drie jaar. Massaconsumptie is aan het verdwijnen, en er is een licht aan het einde van de tunnel dat minder misschien meer is.

Vela Days. Nourished. Skinminimalism. Hemp. Natural Skincare.

Skinmalism is een trend die niet gewaardeerd wordt door de huidverzorgingsfanaten over de hele wereld. Twaalf-stappen routines zijn aan het verdwijnen en worden vervangen door zeer actieve alles-in-één producten, waardoor consumenten meer tijd hebben om te genieten van de dingen die er toe doen. Dan hebben we het nog niet gehad over de bonus voor het milieu. Het verminderen van 12 flessen per maand zal onze groeiende klimaatcrisis drastisch helpen.

Wat is dan Skinmalism?

Skinmalism is de nieuwe trend van minimalisme toegepast op uw natuurlijke huidverzorgingsroutine. Deze trend gaat over het wegnemen van de overbodige stappen en producten die niets voor je huid doen. Het gaat om het gebruik van minder producten die effectiever en efficiënter zijn. Een Skinmalisim-schoonheidsroutine moet snel en gemakkelijk zijn en moet vooral werken.

Waarom wint een minimalistische benadering van schoonheid aan kracht?

Het belangrijkste is dat mensen zich realiseren dat een minimalistische levensstijl kan helpen stress in ons dagelijks leven en in het milieu te verminderen.

Wat betreft ons uiterlijk en onze schoonheidsroutines, hebben we onze schoonheidsroutines steeds meer onder druk gezet om de nieuwste ingrediënten en producten te hebben. We zaten in een spiraal, altijd op zoek naar de volgende upgrade en wonderbehandeling. Ironisch genoeg zet te veel stress/consumentisme ons lichaam in een overdrive, en die stress kan onze huid aantasten.

Evenzo wordt een minimalistische benadering van schoonheid ook populair omdat het duurzamer en betaalbaarder is. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de noodzaak om hun impact op het milieu te verminderen, en een minimalistische levensstijl is een manier om dat te doen. Sterk geconcentreerde schoonheidsproducten gaan vaak langer mee dan traditionele schoonheidsproducten en je hebt minder product nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Dus als het om kostenbesparingen gaat, helpt Skinmalism al een hele hoop.

Een minimalistische huidverzorgingsroutine is ook zachter en fijner voor je huid. Omdat je minder producten gebruikt, wordt je huid niet aan zoveel potentiële irriterende stoffen blootgesteld zoals bij traditionele schoonheidsroutines.

Hoe creëer je een makkelijke minimalistische routine?

Welkom, Vela Days. Vela Days belichaamt deze trend en heeft een eenvoudige, 3-stappen huidverzorgingsroutine ontwikkeld die alle voordelen van Skinmalism persoonlijk maakt. Hun sterk geconcentreerde natuurlijke huidverzorgingsproducten maken gebruik van nieuwe cosmetische technologie, actieve ingrediënten en hun belangrijkste CannaComplex®-ingrediënten om beter te presteren dan schoonheidsbehandelingen in 12 stappen in termen van tijd en resultaten.

Lipid Complex. Active Compiund. Oil Infusion. Vela Days. Nourished. Hemp. Natural Skincare.

Lipid Complex. Gebruik dit product op een droge huid als eerste reiniging en op een vochtige huid als tweede reiniging. Dit product werkt ook super goed als gezichtsmasker wanneer je deze op je huid laat zitten.

Active Compound is een gezichtsbehandeling in een flesje. Zes serums in één zeer functioneel all-inclusive product. Een serum dat ervoor zorgt dat de huid er strakker en jeugdiger uitziet. Gebruik 's morgens en' s avonds als je alles-in-één serum.

Oil Infusion Serum hydrateert de huid grondig met zeldzame plantaardige oliën voor uitstekende barrièrebescherming en hydratatie; het behandelt bovendien ook pigmentatie wat resulteert in een egale stralende huid. 

Deze drie producten creëren een minimalistische huidverzorgingsroutine en vervangen samen meer dan 12 verschillende huidverzorgingsproducten. 

Vela Days-producten maken gebruik van sterk geconcentreerde natuurlijke ingrediënten, waaronder hennepzaadolie en hennepextract, om u een reeks voordelen te bieden met betrekking tot Skinmalism, waaronder:

Tijd: De 3-stappen routine is veel sneller dan de traditionele 12-stappen routine.

Geld: Je hebt maar 3 producten nodig, waardoor je geld bespaard. 

Zachtheid: De natuurlijke producten voeden de huid op een meer effectievere manier. 

Duurzaamheid: De ingrediënten die Vela Days gebruikt zijn ethisch geproduceerd en bieden zelfs navullingen aan van sommige producten. 

Hoe probeer je je verzorgingsroutine en je impact op de wereld te verminderen?