Sustainable Sunday - Gebruik Je Kracht

Category

Nourished Journal

Date

Sep 07, 2019

Je hebt het nieuws vast en zeker al gehoord..... 


Dit weekend doen we het anders! 


In plaats van meedoen aan de Black Friday - Cyber Monday-waanzin (wat we eigenlijk nooit doen), hebben we besloten om onze toewijding aan jou, de Nourished community, en de planeet te verbeteren. En daarom doneren we voor elke bestelling die via onze winkel binnenkomt een boom via Team Trees


Nourished is vanaf het begin geïnspireerd door de nieuwe generatie bedrijven die hun commerciële voordeel gebruiken om oplossingen te bieden voor diegenen die een duurzamere levensstijl willen leiden. De consument die wil bijdragen aan een gezondere wereld voor henzelf en voor volgende generaties.   

Our Mission


Bij Nourished, vinden we het belangrijk dat we samenwerken met merken waarmee we een persoonlijke band hebben, merken die niet alleen een heel goed product willen maken maar ook een sociale en ecologische verantwoordelijkheid dragen. 


Wat veel mensen zich niet realiseren is dat we stemmen met onze euro. Met iedere aankoop die we doen zeggen we JA tegen het product wat je koopt maar ook tegen de filosofie, productie- en fabricagemethoden, arbeidsomstandigheden, ingrediënten en marketing... ALLES!  


Het is onze missie om een one-stop-home te creëren voor bewuste beauty- en gezondheid merken en hun fijne producten. We besteden honderden uren aan het onderzoeken van merken, ingrediënten en certificeringen om ervoor te zorgen dat we alleen de meest natuurlijke, veilige en effectieve producten van over de hele wereld aan kunnen bieden. Wij doen het werk zodat jullie dat niet hoeven te doen en zodat je erop kunt VERTROUWEN dat de producten echt Clean & Green zijn. Nourished maakt bewust winkelen gemakkelijker. 

Sustainable Sunday


Dit weekend hopen we met Sustainable Sunday & Green Friday het voor onze trouwe Nourished fans en het grote publiek gemakkelijk wordt om non-toxic, ethische en milieuvriendelijke producten te vinden die hen helpen een duurzamere levensstijl te leiden. We hopen ook dat we iedereen kunnen laten inzien & inspireren dat je portemonnee een zekere mate van macht heeft. Daarom een oproep om te kiezen voor de nieuwe generatie ondernemer, die verder kijkt en meedenkt hoe we onze wereld beter achter kunnen laten (en er zijn er zoveel van tegenwoordig!). Om onze lieve mensen te bedanken ontvang je dit weekend dubbele punten in je  Friends Of Nourished account. 

 

De feestperiode is de tijd van het jaar waarin we veruit het meest besteden. Door geld uit te geven aan bedrijven die hun waarden en ethiek overeenstemmen met duurzame en humanitaire doelen, beslissen we hoe grote bedrijven zich de komende jaren zullen gaan gedragen en ontwikkelen. Dit weekend moedigen we jullie allemaal aan om je macht uit te oefenen en te kiezen waar je voor staat! Hiervoor bedanken wij jullie nederig en natuurlijk ook voor de steun bij onze missie.


Liefs, E & F x


Gerelateerd aan artikel

Ere Perez en Nourished Nederland, Ere Perez Nederland, natuurlijke make-up, vegan cosmetica, vegan make-up, quandong green booster serum, Ere perez gezichtsverzorging, nourished nederland gezichtverzorging, natuurlijk gezicht serum, groene drogist, natuurlijke gezichtsverzorging

Quandong Green Booster Serum

Ere Perez

€36.00

Mask Created with Sketch.