Nourished Journal

Stralende bescherming: De nieuwste Nourished Daily zonnebrand

May 29, 2024

Radiant protection: the newest Nourished Daily sunscreen

Met de zomer in zicht heeft Nourished Daily een prachtige nieuwe toevoeging aan haar collectie. Maak kennis met de Daily Sunscreen Lotion SPF50! Dagelijkse bescherming tegen de zon is essentieel om je niet alleen te beschermen tegen de vele vormen van huidkanker, waar UV-stralen aan kunnen bijdragen, maar ook om vroege tekenen van huidveroudering tegen te gaan. We stellen je graag voor aan deze stralende toevoeging aan ons assortiment.

Natuurlijke bescherming

De Daily Sunscreen Lotion SPF50 is een natuurlijke zonnebrand lotion voor gezicht en lichaam, vrij van schadelijke chemicaliën, giftige stoffen en synthetische parfums. Het fotostabiele karakter zorgt ervoor dat het niet wordt afgebroken in zonlicht en biedt maximale UVA/UVB-breed spectrum bescherming. De lotion is verrijkt met ster-ingrediënten zeealgen en Kakadu Plum. Kakadu Plum is ‘s werelds rijkste bron van vitamine C en is rijk aan antioxidanten. Dit ingrediënt beschermt de huid tegen schadelijke radicalen en herstelt de huid.

De Daily Zonnebrand is verrijkt met de kenmerkende Nourished Daily geur, een inspirerende en opfleurende mix van sandelwood, Frankincense en Vanille: Een geur die zomers aanvoelt en zorgt voor een fijne, subtiele geurbeleving. Zon zorgeloos en veilig met onze nieuwe zonnebrand SPF50. Een extra geruststelling: onze zonnebrand is rif vriendelijk, doordat er alleen minerale filters worden gebruikt. Wij houden graag de koraalriffen en andere zeebewoners tevreden :)

 

Voor de hele familie

Het fijne aan de Daily Sunscreen is dat deze geschikt is voor zowel het gezicht als lichaam en kan door het hele gezin gebruikt worden, van baby’s vanaf 6 maanden tot opa’s en oma’s. Een tube speciaal ontwikkeld voor elk lichaam, iedere dag. Het actieve ingrediënt non-nano zinc oxide maakt het veilig voor mensen met een gevoelige huid en de oceaan. De niet-vette formule smeer makkelijk uit zonder een witte waas achter te laten.

 Natural Daily Susncreen Lotion SPF50, Daily Sunscreen, Sunscreen SPF50, Nourished Daily.

Blijf beschermd

Vergeet niet om elke twee uur opnieuw te smeren voor optimale bescherming, vooral als je zweet of in het water bent. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich te laat insmeren en zich niet bewust zijn van de sterkte van de zon. Door je niet goed in te smeren, verbrand je sneller. Het verbranden van de huid door de zon kan leiden tot huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland en komt meestal door te veel blootstelling aan uv-straling of de zonnebank. De afgelopen 10 jaar is het aantal mensen met huidkanker meer dan verdubbeld, zo laat het KWF weten.

Als de zon minder krachtig is, loop je ook risico. Het wordt aangeraden om zonnebrandcrème ten minste 15 minuten voor blootstelling aan de zon aan te brengen, zodat het effectief is. Lees hier meer over de risico’s en het gebruik van zonnebrand: Waarom je vaker zonnebrand moet gebruiken dan je denkt.

 

Looking for a natural sunscreen for the whole family? Shop our Daily Sunscreen SPF50 here and enjoy a safe, sunny summer!