Nourished Journal

Say hello to Vela Days!

Aug 02, 2022

Vela Days, CBD, Hemp, Canna-complex, Hemp skin care, natural skin care, natuurlijke huidverzorging, sensitive skin, pregnancy, breastfeeding, vegan, cruelty free, Duurzaam, Duurzaam huidverzorging

Welkom Vela Days

Vela Days gelooft dat elke dag je geluksdag kan zijn, als je maar de juiste huidverzorging gebruikt. Ze hebben het beste uit de natuur gehaald met behulp van biotechnologie en het gebruik van klinische ingrediënten, zodat je meer kunt doen met minder. Toen Amelia Gartner, CEO van Vela Days (en moeder van twee kinderen), zichzelf een uur lang bij kaarslicht verwende met lotions en drankjes, geloofde ze dat huidverzorging eenvoudig, tijdbesparend en toch zeer effectief kon zijn. Op dat moment werd Vela Days geboren.


Vela Days Natural Hemp Skincare

Hemp zit in ons DNA

Het farmaceutische medicinale cannabisbedrijf Greenfield MC maakt de doeltreffende huidverzorgingscollectie van Vela Days. Ze maken gebruik van de kracht van hoogwaardige hennep extracten en oliën van klinische kwaliteit om luxueuze resultaten te creëren.

Hennep is een krachtige plant met ontstekingsremmende en actieve ingrediënten die de huid kunnen genezen. Hennep wordt al duizenden jaren gebruikt om de huid te verzorgen. Het dringt door tot diep in je poriën, om zo de olieproductie te matigen, de huid te hydrateren en te kalmeren.

De naam Vela komt van een sterrenbeeld dat alleen vanaf het zuidelijk halfrond in Australië te zien is. Het weerspiegelt de magie van de hemel en de kracht van de aarde die ook verantwoordelijk is voor het hoofdingrediënt; hennep. Het bedrijf produceert haar producten met trots in Australië. Vela Days zijn twee dingen die samenkomen, alles valt op zijn plek en laten zien dat waar je bent precies is waar je hoort te zijn.

Ze willen je de keuze van vrijheid geven waar compromissen niet nodig zijn. Hun producten bevatten de nieuwste technologie in hennep innovatie, fytochemische plantaardige oliën, beschermende keramiden, bio-klinische actieven stoffen, en meer dingen die je nodig hebt om je efficiënte skin-care routine moeiteloos toe te passen. De missie van Vela Days is om je in beweging te houden; met je huidverzorging, je dag en je leven.

 

 

Vela Days Vegan Hemp Products

 

 

Waarom zijn Vela Days producten zo uniek?

Vela Days huidverzorgingsproducten zijn uniek op de markt en een spelbreker in de hennepindustrie. Elk product is een multi-tasking krachtpatser die meerdere producten in je dagelijkse routine vervangt. 

Duurzaamheid op zijn best

Vela Days is toegewijd aan het maken van duurzame huidverzorging en dit doen zij via een constante leercurve, iedere dag ontdekken ze iets wat ze kunnen verbeteren. De kern van hun overtuiging is dat als één product meerdere voordelen biedt, er dus minder producten nodig zijn, minder producten worden geproduceerd en minder hulpbronnen worden gebruikt. Er is geen betere manier om hun missie te verwezenlijken dan een uitgebreide 3-stappenroutine, die meer dan 12 verschillende producten vervangt.

 

Gesteund door de wetenschap 

De producten van Vela Days zijn wetenschappelijk onderbouwd. Aan elk product is meer dan twee jaar wetenschappelijke ontwikkeling voorafgegaan om het product te maken dat beter presteert dan de concurrentie en een revolutie teweeg heeft gebracht in het huidverzorgingsregime. Klinkt goed toch?! Laten we het hebben over enkele producten van Vela Days!

 

Lipid Complex - CannaComplex® Cleansing Balm 

 

De meest bekende reinigingsbalsem van 2022! Deze unieke 3-in-1 cleanser is de beste als het gaat om luxe cleansers. Een gepatenteerde mix van omega-rijke oliën die gebruik maakt van nieuwe technologie om een rijke Olie/Gel-naar-Melk reiniger te creëren. Het is verrijkt met ceramiden die onzuiverheden en make-up wegsmelten. De geltextuur is gemaakt van zeldzame plantenoliën met vitamine A, B, D & E en Omega 6 & 9 om de huid te herstellen, de poriën grondig te reinigen en de huid langdurig te hydrateren.

Deze cleanser vervangt drie verschillende producten in je routine;
 

1. Het werkt als een olie reiniger op een droge huid en zorgt voor een krachtige eerste reiniging

2. Het emulgeert en wordt een rijke melkreiniger wanneer het gemengd wordt met water voor je tweede reiniging

3. Lipid Complex werkt als een rijk hydraterend gezichtsmasker als je het 20 minuten laat inwerken


Deze cleanser is echt iconisch en is al snel hun topproduct geworden!

Vela Days Lipid Complex Cleansing Balm

 


Active Compound - CannaComplex® Multi-Active Facial Serum

 

De rijke formule van de Active Compound, die vaak een 'wonderserum' wordt genoemd, is anders dan die van alle andere gezichtsserums. Bovendien vervangt dit krachtige serum meer dan zes serums in je routine, zodat je slechts één product per dag hoeft te gebruiken. Met 55 van de meest geavanceerde bio-klinische ingrediënten, bevat dit serum een volledig spectrum van vitaminen, mineralen, peptiden, antioxidanten en superfood extracten.

Dit zijdezachte, lichte serum kan diep in de huid worden opgenomen en levert voedingsstoffen aan alle lagen onder het huidoppervlak. Met veel voedende en vernieuwende ingrediënten en een formulering die de werking boost, werkt de Active Compound als meerdere serums in één! Het serum:+ Hydrateert de huid

+ Verheldert de huid

+ Herstelt de huidbarrière

+ Voedt de huid met vitamine A, B en C

+ Bestrijdt fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid voller

+ Helpt de huid te ontgiften van schadelijke stoffen

 

Vela Days Active Compound Serum

 

 

Oil Infusion - CannaComplex® Fortifying Olie Serum

 

De Vela Days Oil Infusion is een luxueus gezichtsolieserum dat is samengesteld met 14 van de meest voedende botanische oliën en zeven unieke verhelderende stoffen voor een voedende en stralende huid. Het hart van dit transformerende gezichtsolieserum is de verbazingwekkende Cannabis Sativa Seed Oil die de prestaties versterkt en effectief vele huidproblemen aanpakt.

Deze olie biedt veel meer dan een gewone gezichtsolie. Het bevat actieve fyto-extracten om je teint proactief ophelderen en co-enzym Q10 om je huid te helpen versterken en verjongen. Deze olie is je dagelijkse gezichtsolie, je pigmentatieserum en je dagelijkse moisturizer in één. Bovendien helpt het de aangetaste barrièrefunctie te herstellen en geeft het je huid een stevige, stralende boost.Deze olie geeft je DE 'glow' waardoor mensen je de hele dag complimenteren met je huid!

Vela Days Oil Infusion Serum

Bekijk de gehele Vela Days collectie!