Nourished Journal

Hoe en waarom gebruik je multifunctionele make-up producten?

Feb 10, 2023

makeup, natural makeup, ere perez, liptint, multifunctional makeup, nourished.

Je kent het misschien wel, je make-up tasje dat elke keer toch weer net iets te vol zit. Als je op reis gaat moet je misschien wat dingen achterlaten omdat het niet past, of je moet meerdere tasjes meenemen. Niet echt handig toch? Je hebt verschillende producten voor je lippen, ogen en huid maar zijn deze wel zo verschillend? In dit artikel introduceren wij je aan de voordelen van multifunctionele make-up en vertellen we onze favorieten!

Fruit pigmented blusch, 100% pure, natuurlijke make-up, nourished

Lip & Cheek Tint

De gepigmenteerde Lip & Cheek Tint van 100% pure geeft een gezonde gloed aan je lippen en wangen. Door de verpakking is het erg gemakkelijk aan te brengen en heb je niet eens een kwast nodig, scheelt weer plek in je make-up tas! De Lip & Cheek Tint geeft een natuurlijke kleur en glow, perfect voor je dagelijkse make-up look. Heb je toch nog plannen en wil je net iets extra’s aan je make-up doen? Geen probleem, je kan de tint opbouwen en dus zo opvallend maken als je wilt. Ideaal!

Carrot colour pot, ere perez, makeup, natuurlijke make-up, nourished

Colour Pot

Ben je helemaal fan van blush en liptint in één? Goed nieuws, we hebben nog een favoriet! De Ere Perez Colour pot, een blush en liptint samen in een natuurlijke balsem. Er zitten veel verzorgende ingrediënten in wat je huid zacht en gehydrateerd houdt. Maar ook een prachtige tint geeft aan je make-up! We hebben nog een extra tip. Naast een blush en liptint kan je het ook makkelijk met je vinger op je ooglid aanbrengen zo creeer je een kleurrijke ooglook. Je hebt niet alleen meerdere producten in één maar ook de verpakking is multifunctioneel. Het is een klein potje wat ideaal is voor in je (hand)tasje of zelfs voor in je broekzak. Ook heeft de verpakking een klein spiegeltje, perfect voor een snelle touch up on the go!

cream blush, natural beauty, ere perez, rare beauty

Beetroot Cheek & Lip tint

Omdat we niet kunnen kiezen hebben we nog een prachtige multifunctionele blush en liptint voor je. De Beetroot Cheek & Liptint van Ere Perez, dit product is verzorgend voor je huid en blijft de gehele dag zitten. De formule is ontwikkeld met extracten van rode biet, wat een voedende en hydraterende werking heeft. Het product geeft een frisse gloed en een stralende lip. Het is gemakkelijk aan te brengen met behulp van de applicator en ook nog eens handig om mee te nemen. An absolute must have!

INIKA Organic, lip crayon, lipstick, lippenstift, nourished

Lipstick Crayon

INIKA Organic Lipstick Crayon is een verzorgende lipstick met een comfortable en zachte textuur. De lipstick is hoog gepigmenteerd wat zorgt voor langdurige kleur en een mooie finish. Door het design heeft de lipstick met aanbrengen het gemak van een lipliner en ook het gemak van een eyeliner. Je kan met de lipcrayon een mooi lijntje maken boven je oog, of deze uitblenden in een subtiel kleurtje. Ook dit product is heel mooi te gebruiken als blush, door het aan te stippen op je wang en vervolgens met je vingers te blenden. Een echte all-in one superster! 

Ben je enthousiast geworden over natuurlijke make-up producten? Neem een kijkje in onze make-up collectie. Twijfel je over een kleur of product? Stuur ons een berichtje via chat, mail of instagram!