Nourished Journal

Nourished x Romy limited edition collab collectie

May 29, 2020

Nourished, Nourished x Romy, Romy, Romy Boomsma, Clean haircare, green haircare, organic haircare, vegan haircare, natural haircare, natuurlijke, curly girl, curly girl method, dry shampoo, droog shampoo, haar olive, hair oil, hair treatment

We hebben super leuk nieuws beauty's.... 


De voorverkoop van de Nourished x Romy Collectie is NU gestart! 


Deze samenwerking met Romy Boomsma is voortgekomen uit de wederzijdse liefde voor alles wat natuurlijk is en de droom om de best hair day ever te creëren! 

Deze reis is begonnen met het ontwikkelen van de beste clean & green droogshampoo maar, door het gebruik van droogshampoo kan je haar zijn glans verliezen en minder zacht aanvoelen. Met dit in gedachten ontstond er een capsule haar-collectie in plaats van alleen een droogshampoo. Naast de droogshampoo hebben we een luxe haarolie + scalp treatment ontwikkeld.  

Volledig trouw aan de Nourished-waarden, is deze capsule haarverzorging collectie 100% natuurlijk, vegan, diervriendelijk en zonder parabenen, siliconen of chemische ingrediënten. Met de focus op duurzaamheid hebben we beiden producten multifunctioneel gemaakt. De droogshampoo helpt niet alleen om je vettige haar in één keer om te toveren in een frisse bos, maar werkt ook nog eens als volume poeder en verzacht de hoofdhuid. De luxe haarolie brengt je beschadigde lokken weer tot leven en herstelt de zachtheid en glans van je haar. Ook kan deze gebruikt worden om een gevoelige hoofdhuid te kalmeren


Wij zijn drie vrouwen met alle drie heel verschillend haar. Wij hebben samen de formulering gemaakt met een deskundig lab, de producten uitgebreid getest, opnieuw geformuleerd, weer getest en uiteindelijk uitgekomen bij het aller fijnste product!   

Onze passie is ons cadeau aan jou. Geniet van je best hair day ever!  

Liefs, 

Romy, Erin & Floor X   

Ontdek de Nourished x Romy Collectie.