Nourished Journal

Natuurlijk glijmiddel

May 15, 2024

Natural lubricant | Nourished

Ben jij al bekend met natuurlijk glijmiddel? Of heb je het nog nooit gebruikt? Een natuurlijk glijmiddel is een fijn product om te hebben in de slaapkamer en kan worden gebruikt tijdens de seks, als extra toevoeging of omdat je door omstandigheden minder vochtig bent. Het kan zowel door mannen als vrouwen als prettig worden ervaren. Bij Nourished begrijpen we de waarde van het genot en comfort voor iedereen. Of je nu solo geniet of samen met eenpartner, er is voor ieder wat wils.

Waarom natuurlijk glijmiddel?

Misschien vraag je je af, waarom zou ik kiezen voor natuurlijk glijmiddel? Sommige producten kunnen irritatie veroorzaken, maar glijmiddel op natuurlijke basis biedt een veilige oplossing. Gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten, respecteert het de intieme zone en de planeet. Zo is de MyLubie glijmiddel op waterbasis gemaakt van o.a. rode algen en calendula en bestaat de Aloë glijmiddel uit kalmerende biologische aloë vera. Geniet van een zorgeloze intimiteit, wetende dat je het beste voor jezelf en de wereld kiest.

Glijmiddel op waterbasis of oliebasis? 

Er bestaan veel verschillende soorten glijmiddelen. Bij de keuze tussen glijmiddel op waterbasis of oliebasis is het belangrijk om te overwegen wat het beste bij je past. Voor een natuurlijke sensatie en compatibiliteit met seksspeeltjes en condooms, is ons glijmiddel op waterbasis ideaal. Wil je genieten van plezier zonder beperkingen? Dan biedt glijmiddel op oliebasis de ideale ervaring, perfect voor intieme massages en meer.

Beste natuurlijke glijmiddel producten 

Bij Nourished ontdek je de beste natuurlijke glijmiddel producten van MyLubie en Dame, zorgvuldig geselecteerd om jouw genot te verrijken. Wil je nog meer pleasure in de slaapkamer? Ga op een smooth avontuur met het Aloë Glijmiddel als je gebruikmaakt van een condoom en/of seksspeeltje. Of ervaar de veelzijdigheid van onze CBD Glijmiddel op oliebasis, ideaal voor zowel sensuele avonturen als verlichting bij menstruatiepijn. Je kan je ook laten betoveren door de zwoele geuren van de Seks Olie van Dame, perfect voor (ont)spannende massages of als stimulerend glijmiddel. Voor soloplezier en verzachting van de schrale huid, is ons glijmiddel op waterbasis van MyLubie jouw perfecte partner.