Nourished Journal

In 4 minuten minder stress en meer genieten, terwijl je je klaarmaakt voor je dag

May 14, 2024

In 4 minuten minder stress en meer genieten, terwijl je je klaarmaakt voor je dag

Ben jij bewust van jouw eigen energie als je s' ochtends de deur uit stapt? Wij spraken Wietske Bakker, oprichter van Sisther. Ze helpt vrouwen weer te verbinden met hun vrouwelijke energie, intuïtie en verlangens zodat ze een veel rijker leven ervaren.

"Veel vrouwen gaan als een wandelend hoofd door het leven en lange tijd was ik er zelf eentje van. We willen zo veel en voelen ons verantwoordelijk voor ongeveer alles. Maar door zo in ons hoofd te leven raken we het contact met onze intuïtie, gevoelswereld en vrouwelijke energie kwijt. En dat is eeuwig zonde."

Je bent een vrouw. En juist daar schuilt een enorme kracht. Als jij méér in contact bent met je lichaam en je vrouwelijke krachten heb je de sleutel in handen om zo veel meer magie te ervaren in je leven.

En dat niet alleen. Wat dacht je van:

+ Niet langer die keuzestress, doei eeuwige twijfel.
+ Je voelt je sexy, krachtig en ON FIRE.
+ Je trekt de leukste mannen aan / of je partner stapt meer in zijn mannelijke rol omdat jij transformeert in een intuïtieve sensuele vrouwelijke godin.
+ Je merkt steeds vaker de magische synchroniteiten op waar je gewoonweg niet omheen kunt
+ Je weet welke stappen je moet zetten om dat leven te creëren waarvoor je hier bedoeld bent.

Maar hoe doe je dat dan? Je denkt misschien dat je te weinig tijd hebt om hier ruimte voor te maken.

Maar deze 5 tips kunnen je binnen een paar minuten al enorm helpen om je meer in verbinding te brengen met je lichaam, je intenties en je intuïtie. En dát, terwijl je je klaarmaakt voor de dag:

1) GEZONDHEID VAN BINNENUIT

Alleen al de dag starten met 'Wie wil ik vandaag zijn?' en 'hoe wil ik me voelen?' zorgt ervoor dat je verbinding maakt met je binnenwereld. Maak kleine rituelen van dingen die je al doet. Jezelf aanraken terwijl je je huidverzorging aanbrengt bijvoorbeeld. Niet alleen smeren, maar echt even je huid en aanrakingen voelen. Speciaal voor jou als Nourished Member is er nu tijdelijk een heerlijke Make Up Your Morning audio gratis beschikbaar. Zodat je in 4 minuten - terwijl je klaarmaakt voor de spiegel - een zachte én krachtige energie mee je dag in neemt. Je download deze nu tijdelijk gratis.

Complexion duo - luminate

2) VERZORGDE HUID & SUBTIELE MAKE-UP

Je huid is een weerspiegeling van je innerlijke gezondheid. Verzorg het met liefde met natuurlijke producten die goed zijn voor je huid in plaats van dat je onnodige schadelijke chemicaliën smeert. Omdat ik veel reis, vind ik de Cellular Repair Body + Face Lotion mega fijn. Allemaal verzorgende ingrediënten in één verpakking en super voedzaam en zacht en voor zowel m'n gezicht als m'n lichaam.

Qua make-up hou ik zelf van subtiel. Ik geloof niet in bedekken, maar het highlighten van je vrouwelijkheid. Met de Complexion Duo Palette geef ik m'n gezicht een fijne bronzer en glow, waardoor ik mij als een vrouwelijke godin voel. Ook de fluweelzachte Lip Aid ontbreekt niet in m'n tas en gaat overal mee naartoe.

3) EXPRESSIE & BEWEGING

Vrouwen zijn expressie en creatie, maar we zetten onszelf zo vast door perfectionisme, schaamte en andere taboe's. Zonde, want door te dansen of te zingen kom je automatisch uit je hoofd en in je lichaam. Dus zet die belemmerende gedachten 'ik kan niet zingen' of 'ik kan niet dansen' eens opzij en laat je lichaam bewegen zoals ze wil bewegen. Zing en dans alsof je helemaal in je eentje bent en voel hoeveel positieve effecten dit heeft op heel je dag.

4) MINDFUL KLEDEN

Jezelf aankleden met intentie is al verbinden met je vrouwelijke energie. Alles wat je kiest heeft een verhaal, het materiaal, de structuur, de kleuren. Hoe wil je je vandaag voelen en wat wil je uitstralen? Kies je voor zelfverzekerd zwart, of zijde elegantie, kies je voor sexy & speelsheid. Wat vertelt jouw outfit over jou vandaag? Natuurlijk ga ik niet de deur uit zonder de Chai Spice deodorant aan te brengen. De geur is heerlijk en laat me heel de dag zelfverzekerd en fris voelen.

5) SIGNATUUR GEUR Attract- Lingu Planta

Wist je dat geuren emoties kunnen oproepen in het brein? In zowel die van jou als de mensen op wie je een bijzondere indruk achterlaat met je signature scent. Kies een geur die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Zelf ben ik helemaal fan van de organische Lingua Planta - Attract die gebaseerd is op een bijzondere formule waarop bloemen hun bestuivers aantrekken. Mocht je deze heerlijke frisse maar bloemige geur ook gebruiken:

Tip: Wanneer je Attract aanbrengt. Sluit dan heel even je ogen, adem door je neus, diep naar je buik en uit door je mond. Welke geuren ruik je? Doe dit vijf ademhalingen en beeld je in dat je een prachtige bloem bent die precies aantrekt wat zij nodig heeft om te bloeien.

Onthoud, al deze tips zijn geen rigide regels. Je kunt zelf kiezen wat voor jou werkt. Elk moment dat je bewust voelt en ervaart brengt je dichterbij die vrouw die de magie van het leven weer volledig kan ervaren. Door hier mee aan de slag te gaan, voel je je krachtig, sexy en on fire. Maar dat niet alleen, je straalt een energie uit die anderen aantrekt en inspireert om hetzelfde te doen.

Wil je meer leren over hoe je contact maakt met jouw lichaam, je intuïtie en je innerlijk weten die altijd weten wat te doen in welke omstandigheid dan ook? Dan is Inner Vision echt iets voor jou. Ik help je met liefde.

Heb je vragen of wil je meer over mij weten? Volg mij dan op Instagram via @wietskebakker

Liefs, Wietske, oprichter SISTHER

SISTHER X NOURISHED

Beeld:
Zoë de Boer @sunnystories.nl
@visualsbynaomi