Nourished Journal

De ultieme gids voor bruiloft make-up

May 16, 2024

The ultimate guide to wedding makeup | Nourished

Nu het trouwseizoen is begonnen, is het moment aangebroken om de make-up look te vinden waar je altijd al van hebt gedroomd! Of je nu de gelukkige bruid, een schitterend bruidsmeisje of een prachtige gast bent, hier bij Nourished hebben we de beste make-up producten om je van “ja, ik wil” naar de dansvloer en verder te brengen, zodat de reis naar lang & gelukkig niets minder dan betoverend is.

Voorbereiding op een stralende dag

Om te beginnen moet je bedenken voor welke make-up look je wilt gaan. Wil je all-out gaan of liever naturel blijven? Voor welke look je ook gaat, de voorbereiding van je huid is essentieel voor een gehydrateerde en stralende basis voor je make-up. Begin met een cleanser om je huid te reinigen en exfolieer je huid daarna zachtjes zodat de baby cellen tevoorschijn komen en je huid zo glad mogelijk is. Breng vervolgens een moisturizer aan. De Moringa All Beauty Cream is een perfecte moisturizer om de huid te hydrateren EN creëert de ultieme basis voor je foundation en make-up. 

Kies je basis

Begin je make-up look met een foundation voor een egale dekking. De foundations van Eye of Horus bevatten SPF, zodat je beschermd bent tegen de zon en je huid niet verbrandt op deze stralende dag. We weten dat tijdens het trouwseizoen het weer op zijn best is. Wil je een volledige dekking? Ga dan voor de Second Skin Foundation en als je op zoek bent naar een meer natuurlijk ogende look, dan is de Skin Tint Serum Foundation perfect voor jou.

Niemand heeft graag een glimmend hoofd op foto’s, dus poeder af met de Corn Setting Powder van Ere Perez.

Deze ultra lichte, doorschijnende setting powder absorbeert op natuurlijke wijze vettige resten van de huid. Als je gemakkelijk zweet, vergeet dan niet je Green Tea Oil Control Paper voor overdag. Vervolgens door naar bronzer voor een sunkissed look. De Inika Baked Mineral Bronzer zorgt voor een prachtige, door de zon versterkte uitstraling die er heel natuurlijk uitziet en aanvoelt. Pro tip als je er gebruind uit wilt zien tijdens je trouwdag: zelfbruiner! Wil je weten wat de beste natuurlijke bruining is voor je bruiloft? Lees: De tanning bijbel - de beste tanning producten voor je speciale dag.


Na bronzer is het tijd voor blush en glow met het Complexion Duo van Eye of Horus. Dankzij de compactheid is dit blush/highlighter duo perfect om mee te nemen en jezelf gedurende de dag een touch-up te geven!

 

Ogen om te betoveren

Op deze speciale dag verdienen je ogen wat extra sparkle. De oogschadow paletten van Eye of Horus zijn perfect voor zowel een dag- als nacht look. Wil je helemaal uitpakken en gaan voor een (winged) eyeliner? De Ere Perez Jojoba Oil Pencils zijn hiervoor je beste vriend.

 

Je mag de bruid kussen 

Last but not least, de lippen! Als je de bruid bent, is een langhoudende lipstick een MUST. De Long Lasting Matte Lipsticks van Kester Black doen dit voor je. Ga voor een rode lip of een mooie (nude) roze, de keuzes zijn eindeloos! Houd je meer van gloss? Bekijk dan onze lip glosses


Je zult gegarandeerd stralen tijdens deze speciale dag, vooral met deze make-up producten hoef je je geen zorgen te maken over je look!