Nourished Journal

Multifunctionele producten voor de hele familie - Nourished Daily

Jun 15, 2023

Nourished Daily | Natural Skincare | Natural Deodorant

Ben je op zoek naar toegankelijke natuurlijke huidverzorgingsproducten en wil je geen badkamer vol verschillende potjes & tubes? Dan is Nourished Daily jouw antwoord! Dit natuurlijke huidverzorgingsmerk is opgericht door de eigenaresses van Nourished, Erin Hawken en Floor Hendriks. Beide businessvrouwen zeggen al lang op zoek te zijn naar een natuurlijk merk dat unisex is en geschikt voor het hele gezin van jong tot oud. 'Toen we dit niet konden vinden, hebben we zelf de handen uit de mouwen gestoken en zijn we begonnen met het ontwikkelen en produceren van ons eigen merk natuurlijke unisex producten'. Het merk omvat de basisbenodigdheden op het gebied van huidverzorging. Denk aan zachte & milde body wash, natuurlijke deodorant en verfrissende soap bars. We vertellen je graag alles over deze fijne producten!


Nourished Daily Soap Bars

Soap Bars

Ben je veel onderweg en wil je een milde maar effectieve scrub, body wash of face wash mee nemen? De cleanse bars van Nourished Daily zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtypes en hebben een super goede scrub bar in het assortiment. Geschikt voor het hele gezin en zeer zuinig in gebruik. Voor al je reizen hoef je je geen zorgen meer te maken over de vloeibare limiet met deze handige soap bars. Een extra bonus is dat deze zeepjes heerlijk ruiken en je badkamer dus ook! Win-Win! Bewaar de soap bars op een zeephouder zodat je lang plezier hebt van deze supersterren.

Onze soap bar collectie:

+ Sensitive Skin Cleanse Bar

+ Dry Skin Cleanse Bar

+ Acne Skin Cleanse Bar

+ Body Cleanse Bar

+ Coffee Scrub Cleanse Bar

 

Nourished Daily Natural Deodorant  

Natuurlijke Deodorant (Aluminiumvrij)

Naast de soap bars bevat de Nourished Daily collectie ook 2 soorten natuurlijke deodorant. Deze natuurlijke deodorants zijn aluminiumvrij en geschikt voor de gevoelige en normale okselhuid. Aan iedereen is gedacht, vandaar hun slogan: 'for every body, every day'. Chai Spice en Early Spring zijn de geuren waarin deze deodorant verkrijgbaar is, en we kunnen alvast verklappen dat deze zo lekker ruikt dat je hem over je hele lichaam wilt aanbrengen ;). De deodorant stick is geschikt voor de normale okselhuid die een wat intensere zweetgeur heeft. Als je een gevoelige okselhuid hebt, ga dan voor de deodorant crème, want deze crème bevat geen bicarbonaat en is daarom heerlijk zacht voor de huid. Tip: bewaar deze deodorantcrème niet op een te koude plek, want dan worden de ingrediënten hard en is het moeilijker om aan te brengen. Deze effectieve natuurlijke deodorants zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor onze planeet. Kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, aangezien de geuren uniseks zijn.

De beste frisse deodorants:

+ Natural Deodorant Stick - Chai Spice

+ Natural Deodorant Stick - Early Spring

+ Sensitive Skin Deodorant - Chai Spice

+ Sensitive Skin Deodorant - Early Spring

Nourished Daily Body Wash Body Lotion

 

Douche essentials 

Als klap op de vuurpijl zijn ook de absolute must haves voor je badkamer toegevoegd aan de Nourished Daily collectie. De Daily Body Wash, Daily Face + Body Scrub & Daily Body Lotion zijn alle drie geschikt voor het hele gezin vanaf 3 jaar. Je hoeft er dus maar één van elk in je badkamer te hebben en het hele gezin kan er gemakkelijk gebruik van maken. Ziet er netjes uit en bespaart een hoop ruimte. Alle Nourished Daily producten zijn zeer mild en daarom zacht voor de huid, waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Een tip van ons is om om de dag de face + body scrub te gebruiken om het laagje van een natuurlijke zonnebrand van je huid te verwijderen. Verwen jezelf en je gezin met deze heerlijke douche essentials en verzorg je huid elke dag op een natuurlijke manier.

De ultieme douche essentials:

 + Daily Body Wash

+ Daily Face + Body Scrub

+ Daily Body Lotion

Blijf op de hoogte voor meer van dit mooie natuurlijke merk, want de collectie van Nourished Daily zal zich blijven uitbreiden met verschillende multifunctionele unisex producten. Volg Nourished Daily op Instagram en als je vragen hebt, helpen we je graag via webchat of e-mail.