Nourished Journal

Vida Glow: wereldwijd het nr 1 collageen poeder merk

Jul 07, 2023

Introducing Vida Glow’s science-backed ingestible beauty

Vida Glow is ontworpen voor echte, actieve mensen. Drukke, chaotische mensen die geen tijd hebben voor oppervlakkige beauty of ingewikkelde routines. Vida Glow is gespecialiseerd in actieve beauty oplossingen en wetenschappelijk geformuleerde in te nemen supplementen die zichtbare resultaten opleveren.

Vida Glow is opgericht in 2014 en heeft haar succes te danken aan haar Natural Marine Collageen Poeder assortiment - een klinisch bewezen peptidepoeder dat de collageenproductie stimuleert. Vandaag de dag is Vida Glow wereldwijd het nummer 1 merk voor marine collageen poeder, waarbij elke vier seconden een collageenproduct wordt verkocht.

Anna Lahey, de oprichtster van Vida Glow, is de drijvende kracht achter de toewijding van het merk om wetenschappelijk onderbouwde producten te produceren.
   
Nadat ze zelf de kracht van zee-collageen poeder op haar eigen schoonheidsresultaten had ervaren, richtte Anna in 2014 Vida Glow op om anderen te helpen de tastbare resultaten van klinisch bewezen in te nemen beauty supplementen te ervaren.

Vida Glow | Marine Collagen Supplement | Collagen | Collageen

 


Ontdek de Vida Glow’s Best-Sellers


Natuurlijk Marine Collageen Poeder
Zorg voor een stevige huid, dik haar en sterke nagels met Vida Glow's klinisch bewezen, veelzijdige Natuurlijke Marine Collageen Poeder. Als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces vertraagt onze collageenproductie en beginnen tekenen van veroudering van de huid, het haar en onze nagels zichtbaar te worden. Suppletie met Natuurlijke Marine Collageen levert collageenpeptiden en aminozuren aan de collageenmatrix om rimpels te verminderen en de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Natuurlijk Marine Collageen Poeder van Vida Glow is puur, krachtig en bewezen werkend. Het zijn 100% gehydrolyseerde mariene collageenpeptiden uit verantwoorde bronnen die superieure resultaten leveren.

Begin je routine door dagelijks één zakje door je drankje naar keuze te roeren - of dat nu water, sap, thee of koffie is. Verhoog de suppletie tot twee of drie dagelijkse porties als je meer uitgesproken tekenen van veroudering ervaart.

Voordelen van Collageen suppletie:
- Verbetert de elasticiteit van de huid en vervaagt rimpels
- Helpt te vervangen wat je lichaam verliest door veroudering
- Ondersteunt gezond haar en gezonde nagels
- Ondersteunt de hydratatie van de huid

Radiance Capsules | Vida Glow | Skin Vitamins | Huid vitaminesRadiance
Probeer Radiance als je last hebt van een ongelijkmatige teint, melasma of donkere vlekjes en kringen onder de ogen. Radiance wordt aangedreven door het gepatenteerde en bekroonde ingrediënt SkinAx2. Ondersteund door verhelderende vitamine C, helende zink en vrije radicalen bestrijdende carotenoïden. Deze formule werkt dubbel om de verschijning van een ongelijkmatige teint te minimaliseren en te helpen voorkomen. Neem dagelijks één capsule in bij het eten voor een stralende huid binnen vier weken en een egalere teint vanaf acht weken.

Voordelen van Radiance met SkinAx2:
- Verhoogt de helderheid van de huid met 26% in 12 weken.
- Vermindert onvolkomenheden in het gezicht met 18%
- Vermindert donkere kringen aanzienlijk met 12%.
- 96% van de deelnemers zag een verbetering van hun pigmentatie 


Hairology
Hairology
is de doelgerichte capsule van Vida Glow om haaruitval en dunner wordend haar te verminderen in slechts 28 dagen. Hairology's belangrijkste ingrediënt AnaGain - een actieve stof uit biologische, voedzame erwtenscheuten - wordt ondersteund door essentiële micronutriënten voor een holistische aanpak van haargroei. Hairology pakt de oorzaak van dunner wordend, futloos haar aan en ondersteunt een gezonde haargroeicyclus. Het resultaat is minder haaruitval en voller, dikker haar, met slechts één capsule per dag.

Voordelen en eigenschappen van Hairology met AnaGain:
- 34% vermindering van haaruitval na 1 maand behandeling
- 86% van de deelnemers meldde een vermindering van haaruitval na 8 weken behandeling
- 71% van de deelnemers zag een verbetering van de algehele conditie van het haar