Nourished Journal

Maak kennis met Anna Ross: De Nagellak Queen die de regels breekt en zorgt voor verandering!

Aug 29, 2019

Meet Anna Ross; Rule Breaker, Change Maker & Nail Polish Queen!

Anna is een in Nieuw-Zeeland geboren creatieve ondernemer en de oprichtster van Kester Black - het meest innovatieve ethische beauty merk van Australië. En een gigantisch commercieel succes: Kester Black wordt ligt bij meer dan 500 Australische winkels en wordt verkocht via zes internationale distributeurs op vijf continenten. 

 

Anna is van nature een regelbreker en heeft als missie om wereldwijde veranderingen in de schoonheidsindustrie te initiëren door nieuwe normen te stellen voor cosmetica met een positieve sociale en ecologische impact. 

 

Anna’s producten zijn duurzaam geproduceerd, vegan, dierproefvrij, CO2 neutraal en B Corp-gecertificeerd. Deze accreditaties hebben een cult-aanhang van over de hele wereld. Klanten die houden van mooie, ethisch verantwoorde producten.

 

Na haar design opleiding, werd Anna een commercieel succes dankzij haar door waarden geleide aanpak en denkwijze. De voormalige Telstra Young Business Woman of the Year, Anna's zakelijke kennis, heeft haar geholpen om unieke samenwerkingen aan te gaan met werelwijde topspelers zoals Audi, Pantone en Virgin Australia.

 

Mode ontwerpster, juwelier en nu cosmetica queen: Anna bewijst dat ethisch, sociaal en milieubewuste bedrijven ook baanbrekend en succesvol kunnen zijn!

 

Ontdek de fantastische regenboog aan Kester Black kleuren hier en klik hier voor wat serieuze insta inspo: @kesterblack

X