Nourished Journal

Hoe vind je je Raww Cosmetics gezichtsserum & olie?

May 31, 2023

Raww Cosmetics | Natural Makeup | Natural Skincare

Raww Cosmetics is een jong en mooi natuurlijk beautymerk, met zowel make-up als natuurlijke huidverzorgingsproducten. Raww Cosmetics biedt veel keuze in hun serums & gezichtsoliën en we begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om de juiste te kiezen voor jouw huidtype. Geen zorgen, daarom hebben we alle varianten onder elkaar gezet om zo een overzicht te bieden! Lees hier alles over de natuurlijke serums en natuurlijke gezichtsoliën en kies je perfecte bijpassende natuurlijke gezichtsserum. 

Raww Cosmetics | Vitamin C Serum | Vitamine C Serum | Natural Skincare | Natuurlijke Huidverzorging

Natuurlijk gezicht serum

+ Dew Drop Hydrating Serum is de perfecte skin hero als je te maken hebt met een rode, droge en vochtarme huid. Aloë Vera in dit serum is er om je huid te kalmeren, te genezen en te verzachten. Gecombineerd met Nori Extract en WildBerry Harvest die de kracht hebben om roodheid te verminderen en vocht vast te houden, is dit het perfecte team om je huid de hele dag te hydrateren! 

+ Vitamin C Brightening Serum is de perfecte skin hero als je te maken hebt met donkere vlekken, een droge en dof uitziende huid. De formulering van dit natuurlijke serum is gemaakt met enkele gedefinieerde superfood ingrediënten. Kakadu Plum is rijk aan vitamine C die zichtbare oneffenheden vermindert en je huid die gewenste egale glans geeft.

+ Soothing Oat Redness Repair Serum is er om je geïrriteerde droge huid te kalmeren en te verzachten. De perfecte skin hero als je te maken hebt met een rode, droge en geïrriteerde huid. De superster ingrediënten in dit serum vormen het perfecte team om je huid de hele dag te beschermen, te kalmeren en te hydrateren! Deze huidverzorging is perfect voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

+ Light Beam Radiance Serum is een natuurlijk serum exfoliant en is er om je huid die gezonde, stralende uitstraling te geven met een mooie gloed. De Tropical Harvest in dit serum is een mix van papaja, mango en ananas die rijk zijn aan AHA's en dode huidcellen exfoliëren. Deze exfoliërende zuren helpen de huidtextuur te verbeteren, verminderen donkere vlekken en behandelen de pigmentatiehuid als een echte huidheld!

+ Caviar Lime AHA Resurfacing Serum is er om je huid die zijdezachte, stralende en frisse uitstraling te geven. De perfecte skin hero als je te maken hebt met donkere vlekken, pigmentatie en een getextureerde huid. Australian Caviar Lime is een natuurlijke AHA die dode huidcellen exfolieert en zichtbare zonschade en pigmentvlekken vermindert, gecombineerd met papaja, komkommer & hennep met herstellende, verhelderende en voedende eigenschappen.

+ Superfood Crystal Glow Elixir is een natuurlijk multifunctioneel serum en is de perfecte glowy basis onder je make-up en kan als highlighter op je jukbeenderen worden aangebracht. Een multifunctionele superheld die iedereen elke dag op zijn gezicht wil smeren. Past perfect bij alle huidtypes, inclusief de vette huid.
 

 Raww Cosmetics | Natural Facial Oils | Natuurlijke Gezichtsolie | Natural Skincare | Nourished

Natuurlijke gezichtsolie

+ Bakuchiol Boost Face Oil heeft de kracht om fijne lijntjes, pigmentatie en puistjes te verminderen. Deze natuurlijke gezichtsolie is geformuleerd met superfood ingrediënten met dezelfde kracht als retinol, maar is niet zo hard voor je huid. Deze natuurlijke olie bevat 2% Bakuchiol, een krachtige natuurlijke vitamine A die de collageenproductie helpt stimuleren. Geschikt voor alle huidtypes en heeft heerlijke anti-aging eigenschappen waardoor het een goede match is voor de rijpere huid.

+ Day Warrior Light Facial Oil is geformuleerd met superfood ingrediënten die de kracht hebben om je huid te beschermen tegen de dagelijkse dosis blauw licht van schermen zoals je laptop en mobiele telefoon. Deze gezichtsolie is de perfecte match voor droge, vochtarme en gecombineerde huidtypes. Door de lichtgewicht formule trekt deze olie heerlijk in de huid en geeft je huid die gewenste gezonde glow.

+ Night Owl Rich Facial Oil is geformuleerd met superfood ingrediënten met de kracht om je huid te vernieuwen door de collageenproductie te stimuleren terwijl je slaapt! De rijke formule voedt en kalmeert je huid, zodat je wakker wordt met een goed gehydrateerde en zachte huid. Deze gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypes en is vooral een goede match voor pigmentatie, rijpe en droge huidtypes.

Nu je jouw skin care soulmate hebt gevonden, kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar meer natuurlijke beauty producten van Raww Cosmetics. Ontdek de complete huidverzorgings- en make-up collectie van Raww Cosmetics en geef jezelf die stralende glow op de natuurlijke manier. Als je vragen hebt kun je ons bereiken via Instagram, webchat of e-mail, we helpen je graag!

Now that you've found your skincare soulmate, we can imagine you've become curious about more natural beauty products from Raww Cosmetics. Explore Raww Cosmetics complete skincare and makeup collection and give yourself that gorgeous glow the natural way. If you have any questions please reach out to us via Instagram, webchat or email, we're happy to help!