Nourished Journal

Explore - op ontdekking

Sep 07, 2022

Wietske Bakker, Natuurlijke huidverzorging, Natuurlijke cosmetica, Duurzaam, Sisther, Nourished

Oprichtster van Sisther, freedom influencer & levensgenieter. Wietske Bakker verruilde haar carrière als advocate voor vrijheid en onthult de geheimen hoe jij weer magie in jezelf kunt ontdekken. Ze helpt bewuste vrouwen verbinden met hun gevoel, intuïtie én sensualiteit. 

Wietske Bakker, Natuurlijke huidverzorging, Natuurlijke cosmetica, Duurzaam, Sisther, Nourished


Ik voelde me altijd anders. Ik heb mezelf heel vaak afgevraagd: pas ik niet in deze maatschappij? Hoe kan het dat ik me zo anders voel? Dat ik dingen zo anders zie? Hoe kan het dat ik dingen voel die anderen niet lijken te voelen?

Start van verandering. 

Ik kwam er achter dat waarden als vrijheid, verbinding en één zijn met de natuur belangrijk voor mij zijn. Vooral dat laatste lijken we in onze Westerse wereld soms te zijn vergeten. Daarom verruilde ik 6 jaar geleden mijn carrière als advocate om te kiezen voor echte vrijheid. Om meer te leren over intuïtie, gevoel, diepgang en een leven te creëren op mijn voorwaarden. En ik ben nooit meer gestopt. Dit is wat ik nu doorgeef aan vrouwen.

Terug gaan naar je natuurlijke zelf. 

Laten zien dat het anders kan, inclusief al je angsten en onzekerheden kiezen voor de magie van het leven. Om vanuit daar een nieuwe wereld te creëren.

Wietske Bakker, Natuurlijke huidverzorging, Natuurlijke cosmetica, Duurzaam, Sisther, Nourished


Ik geloof dat we in een enorme shift zitten. Ik denk dat we allemaal steeds meer behoefte hebben aan een leven met veel meer verbinding. In plaats van ons te laten leiden door een stroom aan gedachtes, eindeloze to-do’s, voldoen aan verwachtingen en altijd ‘aan staan’, teruggaan naar onze nature essence.

Wietske haar verhaal.

Mijn reis naar natuurlijke verzorging begon toen ik twintig was. Bij mij werd PCOS geconstateerd (een hormonale afwijking die invloed heeft op je vruchtbaarheid). Het advies wat ik destijds kreeg was ga maar aan de zwaarste pil die er is. Dit wilde ik niet. Met een orthomoleculaire arts en een hormoontherapeut ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke oplossingen.


Er ging een wereld voor me open. Ik besefte me pas op dat moment ‘hoe kan het dat er zo veel chemicaliën zitten in voeding en cosmetica waar we niet van weten?’ Geen wonder dat mijn lichaam uit balans raakt! En wauw, wat een mogelijkheden zijn er ineens met producten die zo veel fijner zin voor je body & mind. Daarom probeer ik m’n lichaam zo veel mogelijk liefde te gunnen door te kiezen voor natuurlijke producten zonder chemicaliën - die ook nog eens goed zijn voor Mother Earth - én door heerlijke self care rituelen te doen die me helpen in verbinding te komen met m’n lichaam en gevoel. 

Wietske haar favorieten.

Wietske’s favoriete producten tijdens haar Sensual Healing Ritual

  1. Lip Aid Sans [ceuticals]
  2. Activator 7 Body + Hair + Face Oil Sans [ceuticals]
  3. Bondi Wash Mist Spray

Wietske Bakker, Natuurlijke huidverzorging, Natuurlijke cosmetica, Duurzaam, Vegan, Sisther, Nourished

Leven vanuit verlangens en niet uit angsten.

Hoofd uit, lichaam aan, voelen en diepgewortelde verlangens in mezelf ontdekken. 
Awaken your Sensuality and explore a magical Inner Wisdom & Wildness


Zodra je verlangens groter worden dan je angsten, gaat er een wereld voor je open. Dat verlangen is die stem deep down inside die geleefd wil worden. En dat gun ik jou ook. Daarom is Sisther; samen losbreken van gebaande paden en je dromen en verlangens leven. Jezelf niet langer inhouden! 


Met die reden heb ik een gratis Sensual Awakening Playlist + prachtige guide voor je samengesteld.


Download de gratis Sensual Awakening Playlist + prachtige guide.
Wietske Bakker, Nourished, Sensual Healing, Sister, Natuurlijke huidverzorging


Ik moedig je aan om vrij te breken. 
De energie door je lichaam te voelen en je powers te awakenen! 

Ontwaak en kom in contact met jezelf.

Sta jezelf toe om te genieten. Kom in contact met jezelf. Want hoe meer jij in contact staat met jezelf, hoe meer in contact kunt staan met de mensen en de wereld om je heen.  


Het resultaat daarvan? Je gaat van een wandelend hoofd naar een sensuele vrouw die volop geniet van kleine dingen. Naast dat je zelfvertrouwen groeit, is ineens je eten lekkerder, je omgeving mooier en zijn je dagen zo veel leuker. Terwijl er niks écht verandert. Jij ervaart het vooral anders. Je ervaart het meer. Doordat jij er meer bent. Je rem eraf hebt gegooid. Doordat je jezelf toestaat om te genieten. Te lachen. Te spelen. Dansend door het leven te gaan. 


Nieuwsgierig geworden naar hoe je dit vuurtje in jezelf aanwakkert?

Klik op deze link en download de Sensual Healing Meditation Course. In slechts 20 minuten opent er een compleet nieuwe wereld voor je. Speciaal voor jou als Nourished fan ontvang je nu 10 euro korting met de code BREAKFREE en betaal je slechts €14,99.


 Wietske Bakker, Sensual healing, nourished, sister, natuurlijke make-up


Geniet van deze Sensual Awakening in jezelf. 


Benieuwd hoe je vol avontuur, zelfvertrouwen en een gevoel van diepe verbinding door het leven kunt? Volg Wietske op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie of kijk op sisther.nl voor meer informatie. 

Links:
free download: https://sisther.nl/free-sensual-guide 
sensual healing: https://checkout.sisther.nl/checkout/sensualhealingmeditation
Instagram Wietske: https://www.instagram.com/wietskebakker/
Sisther.nl : https://sisther.nl 

 

Beeld: Liselore Stap & Acatchers