Nourished Journal

Dame's checklijst voor seksuele gezondheid

Dec 28, 2020

Dame, Vibrator, Vibrators, Vibes, Vibe, Female, Pleasure

Heb je nog nooit van Dame producten gehoord? Misschien heb je onder een rots geleefd... laat ons je wat meer vertellen over dit fantastische seks speeltje bedrijf.  

Dame is een geweldig bedrijf welke seks speeltjes ontwikkeld voor het seksueel genot van vrouwen, EN opgericht en gerund door vrouwen. Je hebt misschien weleens gehoord van hun nummer 1. product Eva II, een hands-free vibrator (en het best ge-crowdfunded sex speeltje!); of misschien wel van Dame' s fantastische wereldwijde community, het Dame Lab of heel misschien wel doordat ze de MTA in New York hebben aangeklaagd vanwege de discriminatie in advertenties in mannelijke en vrouwelijke seksuele rollen. Ben je nieuwsgierig en wil je hierdoor meer weten over Dame? Dan heb je geluk! Wij hebben 99% van de Dame collectie in de alsmaar groeiende Slaapkamer collectie.

Seksuele gezondheid

Nu, zonder verder oponthoud geven we de pen door aan de meiden van Dame om te 'praten' over iets waar we allemaal meer over willen weten: seksuele gezondheid. 

Hello Nourished Beauty's! We zijn klaar om een aantal van de meest besproken onderwerpen met jullie te delen. Er is één ding wat belangrijk is om zo nu en dan te doen en waar we ons slim over kunnen voelen: hoe staat het met je seksuele welzijn/ gezondheid en hygiëne? Om je te helpen, hebben we een korte checklist samengesteld voor een 'clean bill' van seksuele gezondheid, speciaal voor vrouwen! Of je nu een partner hebt, single bent of iets daartussenin, dit is interessant voor ieder vrouw.

Check Je Nachtkastje

Dame Arc Vibrator Vibrators

  

Check je nachtkastje eens! Kan de inhoudt wel een opfrisser gebruiken? Heb je bijvoorbeeld glijmiddel? En dan niet zomaar glijmiddel maar eentje met een goede textuur, een geur die bevalt en bij je lichaam past? Heb je nog 'verse' condooms, en heb je een vibrator die werkt voor jou? Heb je al body wipes liggen voor na de seks? Of ligt die la vol met producten die je niet meer gebruikt, of dingen die je aan je ex doen denken? Het beste advies wat we kunnen geven is om die spullen weg te gooien en ruimte te maken voor goodies waardoor jij je ECHT sexy voelt. Het is geruststellend, ontspannen en daarom plezierbevorderend om alles wat je nodig hebt voor seksueel genot binnen handbereik van je bed te hebben.   

Check je after-seks gewoontes 

Beantwoord deze vraag eens: wat is je gebruikelijke routine na de seks? Als je hulp nodig hebt bij deze vraag kunnen we je helpen! 1. zorg ervoor dat je na de seks altijd gaat plassen om te voorkomen dat je een urineweginfectie krijgt, en 2. reinig je vagina met water, alleen water. En niet geheel onbelangrijk, heb een gesprek met je seksuele partner of deze 'clean-up routine' wederzijds aanvoelt. 

Check je OB/GYN geschiedenis

Dame Vibrators Vibrator Sex

Helaas komen sommige van onze andere gezondheidsroutines weleens op een lager pitje door het leven. Neem de tijd om te controleren wanneer je voor het laatst naar de gynaecoloog bent geweest. Wanneer ben je voor het laatst getest op SOA' s? Of heb je een uitstrijkje laten maken? Heb je weleens een borstonderzoek laten doen of als je boven de 40 bent heb je dan weleens een mammogram laten maken? 


Check in bij jezelf 

Hoe zit het met je mentale gezondheid en hoe is de wisselwerking daarvan met je seksleven? De kans is groot dat je mentale en emotionele gezondheid soms op de proef worden gesteld. Heb je actie ondernomen om deze stress te verlichten? Zo niet, dan is dit misschien wel hét moment om met iemand te gaan praten als je daar behoefte aan hebt of om ademtechnieken en meditatie te beoefenen. Als je een partner hebt dan is het misschien een goed plan om een liefdevol gesprek te hebben over de stand van zaken, dit hoeft geen reactie te zijn op een gebeurtenis, meer in de geest van preventief onderhoud. 


Check in wat je kunt controleren

Iets minder seksgerelateerd, maar als er zoveel buiten onze controle lijkt te liggen is het fijn om de balans op te maken van de dingen die we wel kunnen controleren. Misschien heb je geen invloed op hoeveel werk je hebt, maar je kunt wel beslissen hoeveel pauze je neemt en hoe je deze benut. Misschien heb je geen invloed op wie van je familie je mag en kunt bezoeken tijdens de feestdagen, maar je kunt wel een wekelijks belmoment inplannen om de relatie te onderhouden. Het gaat erom wat je wel kunt controleren en beheersen. Hoewel deze lijst begon met seksuele gezondheid, kun je al deze principes toepassen op je mentale en emotionele gezondheid. Ben je bewust dat jij de controle hebt over je do's & don' ts in de slaapkamer.

En nu zijn we klaar om lekker te viben.... 

Dame Vibrators Vibrator Sex

  

Will je de collectie van Dame producten verder ontdekken? 

Check ze dan hier, samen met enkele van onze favoriete producten om een natuurlijke, veilige en plezierige seksuele ervaring te garanderen.