Nourished Journal

Get The Look Voor De Feestje Seizoen

Dec 02, 2020

Get The Look For The Party Season

Om je er elk seizoen stralend uit te laten zien, werken we samen met de godinnen van Eye of Horus om dromerige make-up looks te creëren die ervoor zorgen dat je in stijl de zomer en de seizoenen daarna kunt trotseren. In dit artikel leren we je hoe je deze looks thuis kunt nabootsen!

Soft & Smokey Goddess Look


HET WINTER SOLSTICE EYESHADOW PALETTE

Maak een statement tijdens je volgende event, feestje of bijeenkomst met deze zachte, smokey-eye look. Deze kosmische, koele winterse tonen van het Winter Solstice Oogschaduw Palette zijn universeel en zijn prachtig te mengen en multifunctioneel te gebruiken.

What you’ll need:

+ Eye of Horus Winter Solstice Oogschaduw Palette
+ Eye of Horus Vegan Oogschaduw Make-up Kwast
+ Eye of Horus Vegan Blending Brush

Het Winter Solstice Oogschaduw Palette van Eye of Horus bevat 8 prachtige kleuren geïnspireerd op de kosmische Winter Solstice, de kortste dag van het jaar en de koele maanden. Handgemaakt in Byron Bay, Australië, in een unieke ambachtelijke verpakking, dit hoogwaardige minerale oogschaduw palette bevat een selectie van fluweelachtige, matte, satijnen en metallic tinten om ieders huidtint te complimenteren en is gemaakt met 100% vegan en natuurlijk afgeleide ingrediënten voor een gezonde & stralende huid en een natural look.


Belangrijkste kenmerken:

+ 100% vegan, natuurlijke ingrediënten en ethische geproduceerd

+ Biologisch en bio-actieve ingrediënten voor een gezonde huid

+ Verrijkt met pure Woestijnklei, Moringa Olie, Goldenseal extract en Olijfblad extract

+ Handgemaakt in Byron Bay

+ Duurzame, eco-friendly verpakking

Bekijk hoe #EOHbeauty Cait een prachtige 'cosmic smokey eye winter look' maakt met het Winter Solstice Oogschaduw Palet.

 

Golden Goddess Glow 

HET SUMMER SOLSTICE EYESHADOW PALETTE

 

Deze gouden, godinnen-look is je go-to voor elke gelegenheid. De dromerige warme tinten zijn geschikt voor alle huidtinten en het beste van alles is dat deze look super eenvoudig en gemakkelijk te recreëren is.

 

Wat heb je nodig:

+ Eye of Horus Summer Solstice Oogschaduw Palette
+ Eye of Horus Vegan Oogschaduw Make-Up Kwast
+ Eye of Horus Vegan Blending Brush


Het Summer Solstice Oogschaduw Palette bevat 8 verschillende kleuren geïnspireerd op de Summer Solstice ofwel de langste dag van het jaar. Handgemaakt in Byron Bay, Australië, in een unieke ambachtelijke verpakking, dit hoogwaardige minerale oogschaduw palette bevat een selectie van fluweelachtige, matte, satijnen en metallic tinten om ieders huidtint te complimenteren en is gemaakt met 100% vegan en natuurlijk afgeleide ingrediënten voor een gezonde & stralende huid en een natural look.

 

Belangrijkste kenmerken:

+ 100% vegan, natuurlijke ingrediënten en ethische geproduceerd

+ Biologisch en bio-actieve ingrediënten voor een gezonde huid

+ Verrijkt met pure Woestijnklei, Moringa Olie, Goldenseal extract en Olijfblad extract

+ Handgemaakt in Byron Bay

+ Duurzame, eco-friendly verpakking


Bekijk hoe #EOHbeauty Cait de prachtige 'golden' goddess look creëert met het Summer Solstice Oogschaduw Palet.


 

Vegan Make-up Kwasten

De juiste tools maken het verschil!


De Vegan Make-up Kwasten van Eye of Horus zijn ontworpen voor ultieme precisie en controle. Iedere make-up kwast is handgemaakt van ultra-zachte synthetische haren en zijn 100% vegan, cruelty free en ethische geproduceerd. Bereid je voor om je make-up aan te brengen als een professional en maak gebruik van het te gekke aanbod wat Eye of Horus al onze Nourished Beauty's aanbiedt.

 

Shop Solstice Palettes